על איזה משחק אתם ממליצים? - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: על איזה משחק אתם ממליצים?
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של yarin_sg

משתמש עצבני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.04, 13:32

ברירת מחדל על איזה משחק אתם ממליצים?

שמעתי ביקורות מצויינות על 2 המשחקים:
Burnout Paradise ו- Gran Turismo 5 Prologue

ואני לא יודע כבר מה יותר כדאי.
אם אפשר לקבל מידע על הכיוון שלוקח אותנו כל משחק, מה ההבדלים, איפה יש בכל משחק איזה קאץ', זה יעזור..

מקווה שתדעו לאמר לי איזה משחק כדאי לי יותר לקנות =)
תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, 21.04 בשעה 13:37.

כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של עדן כליף

משתמש עצבני

#2   פורסם: 21.04, 13:39

אחי burnout paradise משחק מצוין יש לי אותו וסיימתי אותו לפני איזה יומיים. ותחכה עוד קצת יותר משבוע מגיע gta 4 שזה משחק לפנים.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#3   פורסם: 21.04, 13:43

חח אל תדאג, GTA IV אני בטוח קונה ביום של ההשקה בנוסף למשחק מרוצים שאני רוצה ואני לא יודע איזה לבחור =\

כן, כן - זאת תמונה מהקטע שבו שיחקו סטן וקייל מסאות'פארק בגיטר הירו! קטע מצחיקק.. הם גרועים XD

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של unreal weapon

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 21.04, 13:47

זה לא ממש קשור אבל בסאות'פארק בפרק של סטן וקייל הם שברו כמה שיאים בגיטר הירו אז להגיד שהם גרועים זה לא כל כך נכון .

קרדיט לכאוס המשיח!
ציטוט:
אני לא יודע איך יילחמו במלחמת העולם השלישית,אבל במלחמת העולם הרביעית יילחמו במקלות ואבנים
- אלברט איינשטיין

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#5   פורסם: 21.04, 13:53

unreal weapon
ציטוט:
צפה בהודעה
זה לא ממש קשור אבל בסאות'פארק בפרק של סטן וקייל הם שברו כמה שיאים בגיטר הירו אז להגיד שהם גרועים זה לא כל כך נכון .
תסתכל על הסרטון שצרפתי בחתימה שלי - אני מניאק אם הם לא עשו על איזי או מדיום חחח

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ariclapper

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 21.04, 13:50

אני מאוד ממליץ לך על Gran Turismo 5 Prologue גרפיקה פשוט נהדרת,
ושליטה מאוד נוחה, וגם יש טורניר GT5P של הפורום שלנו בפתח, מאוד ממליץ לך, רק 250 ש"ח .

עריכה: עוד כמה דברים טובים בGT5P הוא זול והוא תומך ב1080p והוא גם Online וממש כיף ובקלות מגיעים לרמות הגבוהות ומשם קשה יותר לנצח את התחריות ואז אתה מרוויח רק יותר ויותר כסף ובסוף יש לך מכונית של איזה 100,000-300,000 יורו.
ממש כדאי לך, אפילו יותר טוב עם תיקנה מהStore ב40$ שזה משהו כמו 140 ש"ח.

נערך לאחרונה על ידי Asi.P, אתמול בשעה 20:16.

Level-5 שוווווווולללללללתיייייייםםםםםםם!!!!!!!!1111
Mabinogi שולללטט!

בלוגיימינג - בבקשה תיכתבו רק תגובה אחת וזהוא

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#7   פורסם: 21.04, 13:55

ariclapper
ציטוט:
צפה בהודעה
אני מאוד ממליץ לך על Gran Turismo 5 Prologue גרפיקה פשוט נהדרת,
ושליטה מאוד נוחה, וגם יש טורניר GT5P של הפורום שלנו בפתח, מאוד ממליץ לך, רק 250 ש"ח

עריכה: עוד כמה דברים טובים בGT5P הוא זול והוא תומך ב1080p והוא גם Online וממש כיף ובקלות מגיעים לרמות הגבוהות ומשם קשה יותר לנצח את התחריות ואז אתה מרוויח רק יותר ויותר כסף ובסוף יש לך מכונית של איזה 100,000-300,000 יורו.
ממש כדאי לך, אפילו יותר טוב עם תיקנה מהStore ב40$ שזה משהו כמו 140 ש"ח.
תודה אבל לא היה מזיק אם מישהו היה מספר קצת על כל משחק בהשוואה הבדלים, משחקיות, הסיפור של כל משחק..

נערך לאחרונה על ידי Asi.P, אתמול בשעה 20:17.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של ariclapper

נינג'ה בלגי

#8   פורסם: 21.04, 15:10

yarin_sg
ציטוט:
צפה בהודעה
תודה אבל לא היה מזיק אם מישהו היה מספר קצת על כל משחק בהשוואה הבדלים, משחקיות, הסיפור של כל משחק..
טוב בסדר, המשחק השני אני שיחקתי את הדמו שלו של BP,
הוא משחק טוב אבל הוא לא הכי כיף, הרוב שם זה להרוס מכוניות ולנצח בתחריות, אבל הבעיה ששם אין גרפיקה כמו של GT5P וגם הכפתורים לא נוחים אתה צריך ללחוץ על R2 כדיי להניע את המכונית ואתה יודע מה זה R2 לא נוח.
בGT5P אתה יכול לשחק עם מכוניות מדהימות! עם מהירות מאוד טובה ואחיזה וכל מה שצריך לתחרות! וגם אתה מתקדם ולומד לעט לעט איך לישלוט במכונית ממש טוב ואז ביכלל אתה יכול לנצח תחרויות של איזה 20,000 יורו! ובOnline בכלל אתה מסיג שם מלא כסף, רק בBeginners כבר אתה מסיג בין 10,000 ל12,000 יורו לתחרות (מקום ראשון כמובן) ממש כדאי לך, יש מכוניות ממש טובות וזולות רק עכשיו קניתי מכונית באיזה 90,000 יורו קניתי גם אחת ב100,000 אבל ה90,000 יותר טובה באמת! כדאי לך!
תיזכור יש גם תחרות בקרוב תוכל להיתפקד אם תירצה.
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1103618

Level-5 שוווווווולללללללתיייייייםםםםםםם!!!!!!!!1111
Mabinogi שולללטט!

בלוגיימינג - בבקשה תיכתבו רק תגובה אחת וזהוא

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#9   פורסם: 21.04, 19:11

אהה.. תודה. הצלחת לשכנע אותי. אני אלך על GT5P. אם כי, חשבתי לקנות את GT5P ב-PS STORE ולקנות את BP במבצע של טאוור רקורדס ולקבל בחינם את GTA IV. אבל ענו לי שזה לא אפשרי =\ אז אקנה ב"ה רק את GTA IV ו- GT5P =)

------------------------------------

רק שיש איזה שהו דבר שעניין אתי כשקראתי ביקורת של המשחק ב-YNET מחשבים (שהעתיקו מ-VGAMES חח) ואני מצוטט: "אבל למרות חוויית הנהיגה ולמרות הגרפיקה, חכו רגע עם החגיגות. רואים את המחיר? 249 ש"ח נראה נמוך קצת עבור משחק Playstation *3‬, לא? אז זהו, שיש לזה סיבה. כמתחייב משמו Gran Turismo 5 Prologue‬ הוא רק מתאבן למשחק האמיתי. כלומר רק 61 מכוניות במקום יותר מ*,700-‬ ורק ששה מסלולים. מדובר בטעימה בלבד, וכזאת שחובבי הגה יגמעו בפחות זמן מזה שלוקח לפורד מוסטנג לגמוע את מסלול סוזוקה. מעטים המשחקים שמציבים בפנינו את הדילמה שמציג *.Gran Turismo 5 Prologue‬ האם עדיף לחכות למשחק המלא או שזה הזמן לשלוח יד לארנק?" עושה רושם שפספסתי את החלק הזה בביקורות שקראתי על המשחק. ובאמת, לא הבנתי למה המשחק כ"כ זול (בשביל משחק ל-PS3) עד עכשיו. אז, מתי יוצא המשחק המלא? אני לא חושב שיש היגיון בלקנות "דמו" ב-250 ש"ח. אמנם, חתיכת דמו בשביל דמו אבל עדיין, עוד לא בקנה המידה הראוי בשביל קנייה שתושיב אותי על הכיסא מול הטלוויזיה למספיק זמן. קיוויתי למשחק עם 700 מכוניות ויותר מ-6 מסלולים כש"כל אחת מהמכוניות במשחק מורכבת מ*200-‬ אלף פוליגונים". נראה שאחכה למשחק המלא אם וכאשר הוא יצא.

נערך לאחרונה על ידי yarin_sg, אתמול בשעה 00:09.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#10   פורסם: אתמול, 10:32

GT5P אכן דמו. המשחק המלא יצא ב-2009 או 2010

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#11   פורסם: אתמול, 16:20

אז, דמו שעולה 250 ש"ח שיש בו 70 מכוניות ו-6 מסלולים... אני לא רוצה לדעת כמה יעלה המשחק המלא עם 700 מכוניות והרבה מסלולים..

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#12   פורסם: אתמול, 17:19

yarin_sg
ציטוט:
צפה בהודעה
אז, דמו שעולה 250 ש"ח שיש בו 70 מכוניות ו-6 מסלולים... אני לא רוצה לדעת כמה יעלה המשחק המלא עם 700 מכוניות והרבה מסלולים..
זה העניין , שהמשחק המלא עולה כמו כל משחק רגיל לפלייסטישן 3 . לכן לא כדאי להשקיע בדמו. תלך על ברנאווט

We are not the tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing I was good at. But at least I fought for what I believed in.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#13   פורסם: אתמול, 19:44

The Boss
ציטוט:
צפה בהודעה
זה העניין , שהמשחק המלא עולה כמו כל משחק רגיל לפלייסטישן 3 . לכן לא כדאי להשקיע בדמו. תלך על ברנאווט
אם כך, אם המשחק המלא של GT5 יעלה כמו משחק רגיל ל-PS3, אז, זה ישפיע על דברים במשחק? לדוגמא, בדמו יש רק 60 מכוניות שעל כל אחת מהן השקיעו 200‬ אלף פוליגונים. לפי החישוב שלי, אם ישקיעו 200 אלף פוליגונים ב-700 מכוניות ויהיה מס' רב של מסלולים, המשחק אמור לעלות יותר ממשחק רגיל ל-PS3, לא? אני מנסה לאמר שאם המפתחים של GT5 רוצים ש-GT5 יעלה כמו משחק PS3 רגיל, זה יבוא בחשבון על פרטים במשחק - אולי בשביל לשמור על מחיר "שפוי", הם יורידו במס' הפוליגונים של המכוניות או בפיזיקה/ריאליסטיות של התמונה - כלומר, הם יורידו באיכות החוויה של המשחק בשביל שהמחיר לא יהיה מופרז. תקנו אותי אם אני טועה לגבי ההשארה שלי.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#14   פורסם: אתמול, 20:02

yarin_sg
ציטוט:
צפה בהודעה
אם כך, אם המשחק המלא של GT5 יעלה כמו משחק רגיל ל-PS3, אז, זה ישפיע על דברים במשחק? לדוגמא, בדמו יש רק 60 מכוניות שעל כל אחת מהן השקיעו 200‬ אלף פוליגונים. לפי החישוב שלי, אם ישקיעו 200 אלף פוליגונים ב-700 מכוניות ויהיה מס' רב של מסלולים, המשחק אמור לעלות יותר ממשחק רגיל ל-PS3, לא? אני מנסה לאמר שאם המפתחים של GT5 רוצים ש-GT5 יעלה כמו משחק PS3 רגיל, זה יבוא בחשבון על פרטים במשחק - אולי בשביל לשמור על מחיר "שפוי", הם יורידו במס' הפוליגונים של המכוניות או בפיזיקה/ריאליסטיות של התמונה - כלומר, הם יורידו באיכות החוויה של המשחק בשביל שהמחיר לא יהיה מופרז. תקנו אותי אם אני טועה לגבי ההשארה שלי.
אל תדאג זה לא יקרה. זאת לא הפעם הראשונה שהם עושים דבר כזה. וממתי מחשבים את מחיר המשחק לפי כמות הפוליגונים במשחק?

We are not the tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing I was good at. But at least I fought for what I believed in.

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#15   פורסם: אתמול, 22:34

The Boss
ציטוט:
צפה בהודעה
אל תדאג זה לא יקרה. זאת לא הפעם הראשונה שהם עושים דבר כזה. וממתי מחשבים את מחיר המשחק לפי כמות הפוליגונים במשחק?
אובכן, זאת הייתה בסה"כ דוגמא אבל, הם עשו חתיכת עבודה עם הרכבים (והתמונה שמתקבלת מהם בכל סיטואציה, בכל רגע, בכל מקום)... אז לקחתי את זה כמרכיב שעשוי להשפיע על מחיר המשחק בצורה קיצונית. וכפי שכתבו ב-YNET מחשבים (סיקור שהם העתיקו מ-VGAMES, כרגיל) : "הגראפיקה במשחק זה אחד הנושאים שמפתחי GT5P שמו עליהם דגש...".

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#16   פורסם: אתמול, 22:40

התשובה הפשוטה:

תלוי מה אתה רוצה!

אם אתה רוצה פעלולים, עיר פתוחה, מרוצי רחוב, CHALLANGES וכ'ו = Burnout Paradise

אם אתה רוצה מהירות מטורפת, 1080P, עשרות מכוניות (או מאות, לא בטוח), מירוצים "מקצועיים" = Grand Turismo 5 Prolouge

DarkBloOd ‎(23:20):
ההגדרה הכי טובה היא שכאילו פלוץ רוצה לצאת מהפופיק

DarkBloOd ‎(23:24):
ביי :|
נראה לי הפלוץ הוא בעצם קקי
והפופיק קטן מדי בשביל קקי

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#17   פורסם: אתמול, 22:44

אני חושב שאני אחכה למשחק המלא של GT5..

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#18   פורסם: אתמול, 22:52

yarin_sg
ציטוט:
צפה בהודעה
אני חושב שאני אחכה למשחק המלא של GT5..
מה הבעיה לקנות ברנאווט עכשיו ולקנות את GT5 כשייצא , הרי הוא יוצא רק בעוד שנה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של y0nZ

משתמש רגוע

#19   פורסם: אתמול, 23:38

תקשיב, מבחינה אחת אתה יכול לקנות את הGT5P ולחסוך כסף, אבל מבחינת אורך חיים של משחק וכמה אתה נהנה מהמשחק BP לוקח ובגדול. יש לי את 2 המשחקים הנ"ל וBP פשוט הרבה יותר כיף לשחק, לעומת הGT5P עם הגרפיקה המהממת אך עם ארוך חיים קצר, לי אישית לאחר 3 ימים כבר נמאס מGT5P.
עדיף שתחכה למשחק המלא של GT5

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames