משחק רשת עם פיפא 08 - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: משחק רשת עם פיפא 08
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש רגוע

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 21.04, 19:52

ברירת מחדל משחק רשת עם פיפא 08

תקשיבו, אני תקוע פה וצריך עצה
אני מנסה לשחק בפיפא 08 באינטרנט, למשל משחק Be a pro. אני מחובר דרך נטוויז'ן במהירות 2MB, והשחקן מגיב באיטיות לתנועות שאני מבצע. כ-1-2 שניות עד שהוא מגיב, וזה מאוד קריטי שמוסרים כדור וכו'. ככה אני מפסיד המון, אני פשוט לא רואה את המשחק בזמן.
ניסיתי להתחבר לבזק בינלאומי סתם לניסיון, ולא היה שיפור ניכר. אומנם היה שיפור, נגיד שניה של עיכוב בתנועה, אבל זה עדיין משפיע. כל השאר במשחק נראה שממש זורמים ומשחקים כמו שצריך. רק אני תקוע...!
בנטוויז'ן אני מקבל 2 קווים כתומים (בתור פינג נראה לי), בבזק אני מקבל 3 (ירוקים).

אם מישהו מכיר את הבעיה ואת הפתרון זה מאוד יעזור!
(ואגב - חשוב שזה גם יהיה תקף למשחקים אחרים אם ידוע)
תודה

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#2   פורסם: 21.04, 20:53

loadstone007
ציטוט:
צפה בהודעה
תקשיבו, אני תקוע פה וצריך עצה
אני מנסה לשחק בפיפא 08 באינטרנט, למשל משחק Be a pro. אני מחובר דרך נטוויז'ן במהירות 2MB, והשחקן מגיב באיטיות לתנועות שאני מבצע. כ-1-2 שניות עד שהוא מגיב, וזה מאוד קריטי שמוסרים כדור וכו'. ככה אני מפסיד המון, אני פשוט לא רואה את המשחק בזמן.
ניסיתי להתחבר לבזק בינלאומי סתם לניסיון, ולא היה שיפור ניכר. אומנם היה שיפור, נגיד שניה של עיכוב בתנועה, אבל זה עדיין משפיע. כל השאר במשחק נראה שממש זורמים ומשחקים כמו שצריך. רק אני תקוע...!
בנטוויז'ן אני מקבל 2 קווים כתומים (בתור פינג נראה לי), בבזק אני מקבל 3 (ירוקים).

אם מישהו מכיר את הבעיה ואת הפתרון זה מאוד יעזור!
(ואגב - חשוב שזה גם יהיה תקף למשחקים אחרים אם ידוע)
תודה
אני גם חוויתי את הבעיה הזו. אני ממליץ לך להתמודד עם יריבים אירופאים ולא אמריקאים (אם הלובי האירופי סגור מעודף משתתפים, עדיין תוכל למצוא אירופים בלובי האמריקאי). לרוב עם מתמודדים אירופאים אין לאגים. מעבר לזה, לפעמים בשעות עמוסות מאוד, כמו במשחקים אחרים, המשחק פשוט יותר איטי.

לסיום, אני בטוח שאם תשחק עם delay קטן היכולת שלך רק תשתפר - אתה תתחיל לראות מהלכים קדימה - זה בלתי נמנע.

נ.ב.
אם תרצה לשחק שם המשתמש שלי הוא ofers77

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של natash2005

משתמש רציני

#3   פורסם: אתמול, 10:40

יש לי גם פיפא חברים - תוסיפו אותי, ILdude

חזרה לראש העמוד

משתמש רגוע

#4   פורסם: אתמול, 14:58

באסה שיש את העיכוב הזה. ממש מבאס.
אני מופיע בתור loadstone007

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames