שלום לכם,
קשה שלא לשים לב לזלזול שצף כאן בזמן האחרון, בין אם מדובר בצוות או בחוקי הפורום.
אני כאן כדי להבהיר כמה דברים ולעמוד מאחוריהם.
דיונים שאינכם מורשים לפתוח בפורום (כנ"ל לגביי תגובות היכן שרלוונטי):- ווארז - חל איסור להזכיר או לדבר על הורדות / פריצות לא חוקיות באינטרנט.
- דיוני "הלכתי" "חזרתי" "קניתי" "פרשתי" וכד' - לא כל כך מעניינים אותנו (וזה אכן כולל את הצוות - *אהם* שגיא), במידה ואתם חשים צורך עז לשתף - פתחו דיון Off Topic באישור אחד המנהלים ותציגו שם את עניינכם.
- קיים איסור על פרסום חברות חיצוניות (במידה ומדובר באירוע שקשור ל- CSS או אתר קלאן וכד' שאתם מעוניינים לקדם - אפשרי, אך שהתוכן יהיה מוצג בצורה מכובדת ונעימה לעין. דוגמה לדיון שאינו עומד בתקן: "פתחתי ערוץ גאטרים חדש!#!!@!#! תכנסווווווו1!")
- דיון בעל כותרת שאינה עניינית ינעל (דוגמה לכותרת לא עניינית: "תעזרוווו ליי !!1!@ דחוף1#$". כותרת עניינית ומקובלת: "בעיה| Fps drops - מה עושים?" או לחלופין: "זקוק לעזרה בנוגע להגדרות Video במשחק" וכד').
התחלתי לסייר קצת ולהרחיק משתמשים שעוברים בצורה בוטה על החוקים ומתנהגים כאן כאילו זה שוק.
אין לי בעיה לנעול חשבונות למשתמשים בעייתים. במידה ותתפסו מקללים או מגדפים משתמשים בצורה כל כך בוטה כמו שבדר"כ קורה בדיוני "תפסתי צ'יטר" - תורחקו למספר שבועות מהפורום או לחילופין חשבונכם באתר יינעל.
אתר Vgames שומר לעצמו את הזכות להרחיק משתמש ללא סיבה וללא כל אזהרה מוקדמת במידה והוא הפר את אחד החוקים.
שמרו על החוקים והחוקים יישמרו עליכם.
אני מודע לכך שחלק מהצוות כאן התנהג בצורה לא ראויה בזמן האחרון או עשה משהו שאינו הולם צוות ניהולי. הנושא בטיפול, תודה לכל אלו שהפנו את תשומת ליבי.
חג שמח והמשך גלישה מהנה לכולם.
אור.