אני מציע שתעשה מבחן בנושא חדש לכולם
אגב, לא אמרת לנו כמה אתה טוב...
האמת היא שמה שאני רוצה להגיד הוא, שמאחר ופאונו זו שפת תכנות, זה לא כל כך הגיוני לכתוב שהידע שלך הוא 100 מתוך 100.
כל מי שמתכנת קצת יודע שידע בתכנות לא מתבטא במס' הפקודות שאתה יודע, או כל דבר דומה.
הוא מתבטא בעיקר בסוגי הטכניקות שלמדת להשתמש במשך הזמן.
וכמובן, שכמות סוגי הטכניקות היא כמעט אינסופית.
לא אני, ולא אף אחד פה יודע 100 מתוך 100, אפילו לא מי שבנה את השפה.
גם מי שבנה אותה, רק נתן לכל השאר כלים כדי ליצור דברים חדשים (מערכות וכו'...).
ולכן, לכתוב שאתה יודע 100% רק מראה כמה פחות אתה יודע על תכנות.
החכמה היא לדעת איך לשתמש בפקודות בצורה יעילה וחסכונית במשאבי מערכת.
קשה לי להעריך מספרית כמה אני טוב, אבל אני יודע שאני ברמה טובה ביחס לקהילת התכנות בסאמפ.
רעיון המבחן כדיון בפני עצמו הוא מעולה! אני יעשה את זה!
האמת היא שמה שאני רוצה להגיד הוא, שמאחר ופאונו זו שפת תכנות, זה לא כל כך הגיוני לכתוב שהידע שלך הוא 100 מתוך 100.
כל מי שמתכנת קצת יודע שידע בתכנות לא מתבטא במס' הפקודות שאתה יודע, או כל דבר דומה.
הוא מתבטא בעיקר בסוגי הטכניקות שלמדת להשתמש במשך הזמן.
וכמובן, שכמות סוגי הטכניקות היא כמעט אינסופית.
לא אני, ולא אף אחד פה יודע 100 מתוך 100, אפילו לא מי שבנה את השפה.
גם מי שבנה אותה, רק נתן לכל השאר כלים כדי ליצור דברים חדשים (מערכות וכו'...).
ולכן, לכתוב שאתה יודע 100% רק מראה כמה פחות אתה יודע על תכנות.
החכמה היא לדעת איך לשתמש בפקודות בצורה יעילה וחסכונית במשאבי מערכת.
קשה לי להעריך מספרית כמה אני טוב, אבל אני יודע שאני ברמה טובה ביחס לקהילת התכנות בסאמפ.
רעיון המבחן כדיון בפני עצמו הוא מעולה! אני יעשה את זה!
אוי נו מה אתה לוקח את זה כל כך רציני? גם כשאמרתי שאני 100 עשיתי את זה עם סימן שאלה.
לפי דעתי נמרוד צודק.
אתה לא יכול למדוד את הרמה שלך לפי איזה פקודות אתה יודע וכמה פקודות.
החוכמה בפאונו זה להשתמש בחוכמה ולשלב טכניקות שלמדת עם הזמן בכדי ליצור מערכות חדשות שלא נראו אף פעם כמו שרובכם ראיתם בוי גיימס 3.
מה שאני לא אוהב בעיקר בקהילת התכנות הישראלית הוא שילדים חושבים שהם מתכנתים אך שבעצם הם יודעים לעשות העתק הדבק לרוב הסקריפטים.
אז עצה שלי היא שעד כמה שאתם חושבים שלבנות דברים החל משיגורים ועד למערכות או אדמין מודים זה דבר קשה. תנסו להשתמש במה שלמדתם ואל תעתיקו דברים שראיתם בסקריפטים אחרים.
חוץ מזה אם אני יכול לדרג את רמת התכנות שלי אז לפי דעתי אני 1 מתוך 100 XD.
אני לא יודע לתכנת בפאונו כי זה לא התחום שלי. התחום שלי הוא אובייקטים שלפי דעתי זה דבר קשה מאד ויש לו הרבה מאד טכניקות בפני עצמו. אבל אני בכל זאת רוצה לנסות ולדעת עוד דברים בפאונו ולפעמים אני מציץ בסקריפטים של נמרוד ורואה מה הוא כתב שם ולא מבין כלום חח.
אבל לפחות למדתי איך לשים אובייקטים ב xObjects.
נ.ב:
מה התחרות נמרוד זה משהו שאפשר לראות?
לפי דעתי צריך לתת לשניכם אתגר איזה מערכת מטורפת ויש לםכ שבוע לבנות את זה.
מי שיעשה את זה בצורה הכי יעילה ינצח.
Go Midooooooooooooo-Ban
מ100?
בלחץ... בלחץ מטורף..
10.. :|
כל מה שאני יודע לעשות זה לשים פיקאפ, מכונית, שיגור, ולשנות צבע לרכב..
במקרה ערכתי טיפה את ההוראות ב/help המובנה של המוד.. אבל זה לא בגלל שאני יודע מה עושים שם..
זה רק בגלל שהבנתי איפה רשום את הכל, והחלפתי את זה בדברים שונים.. :|
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה
Maccabi "Electra" Tel-Aviv - Where Amazing Happens
לפי דעתי נמרוד צודק.
אתה לא יכול למדוד את הרמה שלך לפי איזה פקודות אתה יודע וכמה פקודות.
החוכמה בפאונו זה להשתמש בחוכמה ולשלב טכניקות שלמדת עם הזמן בכדי ליצור מערכות חדשות שלא נראו אף פעם כמו שרובכם ראיתם בוי גיימס 3.
מה שאני לא אוהב בעיקר בקהילת התכנות הישראלית הוא שילדים חושבים שהם מתכנתים אך שבעצם הם יודעים לעשות העתק הדבק לרוב הסקריפטים.
אז עצה שלי היא שעד כמה שאתם חושבים שלבנות דברים החל משיגורים ועד למערכות או אדמין מודים זה דבר קשה. תנסו להשתמש במה שלמדתם ואל תעתיקו דברים שראיתם בסקריפטים אחרים.
חוץ מזה אם אני יכול לדרג את רמת התכנות שלי אז לפי דעתי אני 1 מתוך 100 XD.
אני לא יודע לתכנת בפאונו כי זה לא התחום שלי. התחום שלי הוא אובייקטים שלפי דעתי זה דבר קשה מאד ויש לו הרבה מאד טכניקות בפני עצמו. אבל אני בכל זאת רוצה לנסות ולדעת עוד דברים בפאונו ולפעמים אני מציץ בסקריפטים של נמרוד ורואה מה הוא כתב שם ולא מבין כלום חח.
אבל לפחות למדתי איך לשים אובייקטים ב xObjects.
נ.ב:
מה התחרות נמרוד זה משהו שאפשר לראות?
לפי דעתי צריך לתת לשניכם אתגר איזה מערכת מטורפת ויש לםכ שבוע לבנות את זה.
מי שיעשה את זה בצורה הכי יעילה ינצח.
Go Midooooooooooooo-Ban
לחקת את התחרות הזאתי יותר מידי ברצינות,אם אתה רוצה "לדרג" אותנו,שחק ב VGAMES 1 ו VGAMES 3 ותגיד מה יותר יפה :X אנחנו לא הולכים לעשות תחרות
תמשיכו "לריב" השרתים השתפרו
חח כל אחד ייבנה לשרת שלו משהו מיוחד =]]] מחכים לראות
הדבר היחידד שאני יודע בכל הקטע זה להיות ב MTA
שזה ממש כיף
אני לא יודע את כל השאר
אני ציון חצי חח
אה כן -- שלי -- מעצב מתחיל
Indium
ציטוט:
פעם אחת שהייתי אצל סבתא אז שכבתי על המיטה ולעסתי מסטיק, אז אחרי שעות של לעיסת מסטיק התחלתי להשתעמם ולהתחיל לשחק אם המסטיק ולעשות איתו צורות וזה P:
ברוב טיפשוטי הדבקתי את המסטיק לשערות בבית שחי -.-
אז קיצא ניסיתי להוציא את המסטיק מהשערות אבל לא הצלחתי כי זה כל כך כאבבבבבבבבבב.!!!
אז התרוצצתי בבית עד שמצאתי מספריים, בסופו של דבר גזרתי את השערות בבית שחי אם המסטיק.