משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

Most Wanted

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
23.04, 13:19
|
|
מדריך | strtok
סטרוק היא פונקציה שבאה לתת לנו שליטה בין הפקודה והערך שלה.
 |
|
 |
 |
|
 |
|
[left]{ new tmp[128], string[128], cmd[128], idx, giveplayerid, sendername, giveplayer; cmd = strtok(cmdtext, idx); GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername)); if(strcmp(cmd, "/akill", true) == 0) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, 0x919191FF, "You must be admin to admin-kill someone."); tmp = strtok(cmdtext, idx); if(!strlen(tmp)) return SendClientMessage(playerid, 0x919191FF, "Usage: \"/akill [ID]\""); giveplayerid = strval(tmp); GetPlayerName(giveplayerid, giveplayer, sizeof(giveplayer)); if(!IsPlayerConnected(giveplayerid))SendClientMessage(playerid, 0x919191FF, "Player not found."); SetPlayerHealth(giveplayerid, 0); format(string, sizeof(string), "Admin %s[%i] killed you!", sendername, playerid); SendClientMessage(giveplayerid, 0xE21D2CFF, string); format(string, sizeof(string), "Killed %s[%i]!", giveplayer, giveplayerid); SendClientMessage(playerid, 0xE21D2CFF, string); return 1; } } [/left]
|
|
 |
|
 |
|
הסבר-
זה אומר ש'giveplayerid' מוקצב לערך של tmp's.
שאין 'giveplayerid' מוחדר
על מנת להכניס תבנית נכונה (e.g: "Kyeman(ID 4) killed !damo!spiderman(ID 2)") נצטרך להכניס את השם בתוך משתנה נ.ב תמיד תשימו את 'giveplayerid' אחרי שהקבצתם את זה ל'tmp'.
אם זה לא טוב מספיק.
 |
|
 |
 |
|
 |
|
if(strcmp(cmd, "/ban", true) == 0) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, 0x919191FF, "BE ADMIN!"); // when player isn't admin, don't let to use command tmp = strtok(cmdtext, idx); // We assign that we use strtok in this command to 'tmp' if(!strlen(tmp)) return SendClientMessage(playerid, 0x919191FF, "USAGE: /ban [id]"); // If no ID is given giveplayerid = strval(tmp); // Now we assign the 'giveplayerid' if(!IsPlayerConnected(giveplayerid)) return SendClientMessage(playerid, 0x919191FF, "That player isn't connected!"); // when 'giveplayerid' isn't online Ban(giveplayerid); return 1; }
|
|
 |
|
 |
|
הסבר-
אם המשתמש הזה אינו אדמין,תחזירו את ההודעה ותפסיקו את התהליך.
[/left]
אנחנו מקציבים את השימוש בסטרוק ל 'tmp' אנחנו מקציבים את 'giveplayerid' ל'tmp'אם 'giveplayerid' לא משויך תחזרו את ההודעה ותפסיקו את התהליך. לבסוף ההשפעה של הפקודה,כולם מבינים אותה.-תודה לWiki SAMP על העזרה.
|
D: חזרתי
|
|
|
|
|

מתכנת שרת DeathMatch

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
23.04, 13:38
|
|
יש כאן טיפה בלאגן בכמה מתגי הPHP.
וחוץ מזה, כבר יש מדריך כזה.
אבל בגלל שהשקעת פה אני יוסיף ללינקייה כמדריך שני. 
|
gmR Amit
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
23.04, 14:39
|
|
|
אממ עשיתי מדריך כזה , אבל בכול זאת כול הכבוד!
|

גם אני עברתי את הודעות: 1,000
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
23.04, 15:00
|
|
|
אני עדיין לא מסתדר בזה כל כך..
איך אני עושה למשל יש לי /command וזה ישלח לי /commands 1-2 ובשביל לראות את הפקודות בשרת רק כשהשחקן יעשה /commands 1 הוא יראה..
|
כינוי בוונט:Mr_PrO
כינוי ברולפליי:Mike_John
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
23.04, 15:02
|
|
|
simon302 |
ציטוט: |
 |
|
|
איך אני עושה למשל יש לי /command וזה ישלח לי /commands 1-2 ובשביל לראות את הפקודות בשרת רק כשהשחקן יעשה /commands 1 הוא יראה.. |
|
|
|
|
חחח ואתה עוד אומר שאתה מתכנת מ 60-70 חח
כול מתכנת ברמה רגילה אפילו יודע את זה!
|

גם אני עברתי את הודעות: 1,000
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
23.04, 15:33
|
|
|
simon302 |
ציטוט: |
 |
|
|
איך אני עושה למשל יש לי /command וזה ישלח לי /commands 1-2 ובשביל לראות את הפקודות בשרת רק כשהשחקן יעשה /commands 1 הוא יראה.. |
|
|
|
|
יש כאלה דברים שזה לא הצד החזק שלי.. ואני גם אפעם לא ניסיתי לעשות את זה..
|
כינוי בוונט:Mr_PrO
כינוי ברולפליי:Mike_John
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|