אנחנו רחוקים רק שבוע מהשקת המשחק הזה ועדיין לא ראינו סרטון גיימפליי אחד,אף אחד לא יודע איך בתכל'ס המשחק נראה או מרגיש..
אני לא זוכר שהיה דבר כזה באף משחק,בלי סרטון גיימפליי אחד!? ממה רוקסטאר בדיוק חוששת? מה היא מסתירה? הרי לפי הרשמים המשחק מעולה אז למה הם לא מגבירים עוד יותר את ההייפ עם גיימפליי?
אולי המשחק לא "עובר מסך" טוב ולא נראה מרשים בסרטון וידאו כמו שהוא אולי נראה בטלוויזיה בבית? יהיו הסיבות אשר יהיו זה ממש מוזר.
דרך אגב לכל אלה שהזמינו את המשחר מראש האם אתם הולכים לראות סרטונים שלו ברגע שיעלו לרשת (את זה אפילו רוקסטאר לא תוכל למנוע) או שאתם מעדיפים לעשות "חרם" להתאפק עוד כמה ימים ולקבל את הבום כמו שצריך?
זו דווקא תחבולה טובה מצד רוקסטאר הם יוצרים צפיות גבוהות מאד, יתכן והם מאמינים שהמוצר מספיק טוב בכדי לא לשלחרר אפילו תמונה אחת ולבנות על הייפ רק מהנושא הזה. רק יש סיכוי שמרוב הייפ לא נראה את היער.
לא יודע כמה הייפ הם כבר יצרו מזה. כאילו, כן, מידי פעם קופצים כמה שונאים ואומרים שהם מחביאים משהו, ומזה נוצרת קצת המולה, אבל יש למשחק מספיק הייפ גם בלי זה.
לדעתי, הם לא משחררים קטעי משחקיות באמת פשוט בגלל שהם לא צריכים. הם לא צריכים לקנות אף אחד. אם כל מה שהיה עד היום זה רק הלוגו הראשון ששוחרר (זה עם ה-"IV" בפונטים של GTA ושום דבר מעבר לזה) אז עדיין המשחק היה מוכר מיליונים.
לדעתי הם פשוט רוצים לשמור קצת הפתעות לאנשים שקונים את המשחק. מה שכן, אנחנו נראה מספיק סרטוני משחקיות ברגע ש-IGN, Gamespot וכל שאר הח`ברה ירימו את ביקורות הווידאו שלהם. שזה בטח עניין של ימים.
ולא, אני לא אצפה בהם.
אהה... עוד 6 ימים למאנאייק... ככל שהזמן קצר, ככה הוא נראה יותר ארוך.
קיבינימט!! חייב לרוץ, אם אני מקבל רפורט זה באשמתכם.
חברה סרט הפתיחה הודלף לרשת , וזה אמיתי לא כמו בפעמים הקודמות . אני כרגע ראיתי אותו . אני ממליץ שתהיה סבלנים כי במשך 2 הדקות הראשונות אתם תראו רק תמונות אחר כך מתחיל הוידאו
הנה http://uk.youtube.com/watch?v=piCbOD_kEMs
הסרט באורך 7 דקות
סליחה חברה זה מקונסולת הפלייסטישן 3 אבל בכל מקרה ...
מקווה שתהנו
We are not the tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing I was good at. But at least I fought for what I believed in.
סאם האוסר מרוקסטאר אמר שהמשחק GTA נראה שונה על שתי הקונסולות:
“There’s a slight difference in the way they look,” he said. “I think that’s to do with really low-level technical stuff that I’m not the guy to explain. The 360 games have a certain look to them; PS3 games have a certain look to them. I like the way [the PS3] renders.” He concluded, “There’s a certain kind of softness without being blurry - some warmth to it - and then there’s a certain more clinical element to how the 360 looks.”
הוא אוהב איך שהפס3 מרנדרת.
וגם ההזמנות המוקדמות של המשחק באוסטרליה לפס3 עקפו בינתיים את של ה360 אבל זה לא אומר בינתיים הרבה כי רק ביום של ההשקה נוכל לראות את המכירות האמיתיות.
מעוניין להשכיר את מקום זה?
שלח הודעה פרטית ותוכל לפרסם פה את הפרסומת(או משהו אחר) שלך.