נוסטלגיה קצת, לא נורא (:
סתם הסתכלתי באימייל הישן שלי ומצאתי את זה.
שלום Leopard וברוך הבא למועדון 3Dv.Club.
קל להיכנס לקלאב, אך קל עוד יותר לעוף ממנו. בניגוד לשרת פאבליק רגיל, במועדון 3Dv.Club ישנם חוקים. כל עבירה על חוקי המועדון גוררת ענישה, והיא נרשמת בתיק האישי שלך בתור שחקן. במידה ותהיה לך אפילו הערה אחת, לא תוכל להיות אדמין לעולם בשרתים של 3Dv.Club. כאשר יהיו לך שלוש הערות תועף לחודש מהמועדון וכ'ולי.
לא חבל?
כעת, לאחר שהשגתי את תשומת ליבך, אני רוצה לברך אותך אישית, בתור מנכ"ל 3Dv, על הצטרפותך למועדון.
3Dv זה לא רק מועדון, אלא ארגון שלם המורכב כולו מקהילת הCS הישראלית. אנו מקיימים מסיבות רשת, שבמהלכן מגיעים כ1000 שחקנים לאירוע, שחקנים באים עם המחשבים הפרטיים שלהם, ואנו מקיימים תחרויות עם פרסים כספיים. ב25.2, בסוף חודש פברואר הנוכחי, תתקיים מסיבת רשת כזו בגני התערוכה בתל אביב, ונשמח לראותך במסיבה כחלק מהפיכתך לשחקן מקצועי. לפרטיו אודות מסיבת הרשת לחץ כאן (צונזר)
כמו כן, ניתנה לך גישה לפורום הפרטי של חברי המועדון בו תוכל לדבר עם כל החברים ולהציג עצמך: (צונזר)
כל שאלה שיש לך לגבי המועדון, יש לה תשובה. למה? כי מישהו כבר שאל אותה בעבר. אם יש לך שאלה, היכנס לשאלות/תשובות בלינק הבא: (צונזר).
חובה עלייך לקרוא את חוקי המועדון ולבצע אותם בשרת! לחוקי המועדון היכנס לכאן: (צונזר)
כמו כן, מריצה 3Dv את הליגה היחידה המקצועית בארץ, שבסופה הקבוצה הטובה תטוס לחו"ל להתחרות נגד קלאנים בין לאומיים. אתה מוזמן ליהנות ממדור החדשות באתר שלנו, שיכניס אותך לעניינים כל כך מהר, עד שתוכל לסנן את שמות הקבוצות הטובות ביותר בעולם, ולהתקדם בסצינת הגיימינג המקצועית הישראלית.
בכל בעיה שתיתקל בה במועדון ולא תמצא את התשובה בשבילה בפורום של המועדון, אתה מוזמן להיכנס למירק לערוץ #3dv.club ולדבר ישירות עם מנהלי המועדון ליאור (ashy) ויוני (erratic) וכמובן, לדבר ישירות עם האדמינים - כולם נמצאים במירק, זה המרכז של הקהילה.
אם אי פעם תרצה לדבר איתי אישית, אתה מוזמן לפגוש אותי בערוץ #3dv במירק (להסבר איך מתחברים למירק לחץ כאן: (צונזר)
נותר לי לאחל לך בהצלחה במועדון,
אשמח לראותך גם במסיבות הרשת שלנו.
לפני שאתה נכנס לשחק, עלייך להתקין את תוכנת הSSclient מהלינק הבא (עלייך להיות רשום באתר בשביל לקרוא): (צונזר)
בתודה,
ניצן דיקשטיין
מנכ"ל חברת 3Dv
חח פעם היה צריך להרשם לקלאבים של 3dv איזה עתיק זה
טוב יאלה לילה טוב (:
|