<Jeedo> hey baby, whats up?
<Indidge> umm....nothing?
<Jeedo> So....want me to like come over today so we can fuck?
<Indidge> Wait....did you want to speak to my daughter?
<Jeedo> Yes Mrs.Miller.. :-/
n1
רק צריך להוסיף לקהילה אדמין שלא מתעלם מפאקין נושאים שפותחים בשם "NEOPHYTE BUSTEDDD SOZ"
השוטר הזה תפס 1000 צ'יטרים (כל הכבוד) אבל כמו דביל גם הפעיל!
אז לפי דעתי צריך לתת לו באן על טמטום ועל הצ'יטים
"זו לא פעם ראשונה שאני אומר, תפסתם צי'טר? חושבים שתפסתם צי'טר? פיתחו דיון עם כל ההוכחות ב-Vgames או תפנו אלי אימייל, כל מקרה יטופל."
אתה בטוח שהוא צי'טר? חשוב לך? תביא לי לינק לדיון - יטופל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה ולך לא חשוב אחי?..הבנתי
I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now: this is who I really am inside
I Finally found myself
Fighting for a chance
I know now, THIS IS WHO I REALLY AM
בונא אני לא מבין מה אתם משחקים אותה כאילו שלא ראיתם שיוסי צ'יטר ו ו IMAGINE STAGADASH,לא מה פתאום שאת פשוט פסחתם על הדיונים האלה למרות שהיו 100 צפיות ותגובות,.
יוסי שלח לכם אימייל אם השניות בשביל שזה יהיה רשמי נכון ?
חלאס כבר לשחק אותה אתם בעצמכם ראיתם סרטונים ,ראיתם הוכחות אבל אתם ראש קטן ועילג.חבל
ודן מה זה הקטע הזה "תשלחו לי אימייל שזה יהיה רשמי והוכחות.
בונא אני לא מבין מה אתם משחקים אותה כאילו שלא ראיתם שיוסי צ'יטר ו ו IMAGINE STAGADASH,לא מה פתאום שאת פשוט פסחתם על הדיונים האלה למרות שהיו 100 צפיות ותגובות,.
יוסי שלח לכם אימייל אם השניות בשביל שזה יהיה רשמי נכון ?
חלאס כבר לשחק אותה אתם בעצמכם ראיתם סרטונים ,ראיתם הוכחות אבל אתם ראש קטן ועילג.חבל
ודן מה זה הקטע הזה "תשלחו לי אימייל שזה יהיה רשמי והוכחות.
נגיד וראינו, היום אנחנו אומרים לך לו ולכל הקהילה, תקפיצו את הדיון, תפתחו דיון חדש, תשלחו אימייל. למה אני רוצה אימייל? זה יושב אצלי בצורה קבועה, נוחה ואני בודק אותו מדי שעה.
אז הגיע הזמן שבמקום לדבר כל הזמן ולבכות, תוזיזו את עצמכם ותעשו גם אתם משהו לטובת הקהילה.
דן Infancy, רכז פורומים Vgames
בכל נושא הקשור לאתר , לפורומים או לקהילת CS:Source צרו קשר: Infancy@Vgames.co.il
כי זה סתם אדישות או שאתם חושבים שאתם איזה מנהלי הייטק או משהו,מה הבעיה לחזור אחורה כמה דפים לבד ולראות את זה?למה להיות ראש קטן?בזמן שכתבת את התגובה האחרונה היית גם מוצא תדיון וגם מוריד את הסרטון אז דיי לשחק אותה איזה ביל גייטס כל דבר אימייל אימייל אתה חיי בסרט.
לשלוח לך את התגובה לאימייל?
כי זה סתם אדישות או שאתם חושבים שאתם איזה מנהלי הייטק או משהו,מה הבעיה לחזור אחורה כמה דפים לבד ולראות את זה?למה להיות ראש קטן?בזמן שכתבת את התגובה האחרונה היית גם מוצא תדיון וגם מוריד את הסרטון אז דיי לשחק אותה איזה ביל גייטס כל דבר אימייל אימייל אתה חיי בסרט.
לשלוח לך את התגובה לאימייל?
את זה לא צריך.
ככה אנחנו פועלים לא משנה מי אנחנו, לא מתאים לך אתה מוזמן לא לשתף פעולה, כרגע יש עוד המון קהילות מתחרות שנותנות מה שאנחנו נותנים לקהילת סורס, אז אני בטוח שתמצא את המקום שלך שם.
דן Infancy, רכז פורומים Vgames
בכל נושא הקשור לאתר , לפורומים או לקהילת CS:Source צרו קשר: Infancy@Vgames.co.il
מספר עובדות:
1. אתה גולש עכשיו באנטרנט.
2. אתה גולש באתר vGames.
3. אתה קורא עכשיו.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייכך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
המשך גלישה מהנה!
תשמעו במקום כל התגובות האלה שהוא לא יכול לחזור אחורה..
תעלו את הסרטון של STAGADASH, IMAGINE או NEOPHYTE וזהו..
יקצר תהליכים וגם הם יקבלו באן.
למרות שסטגדש נראה לי עבר ל 1.6
את זה לא צריך.
ככה אנחנו פועלים לא משנה מי אנחנו, לא מתאים לך אתה מוזמן לא לשתף פעולה, כרגע יש עוד המון קהילות מתחרות שנותנות מה שאנחנו נותנים לקהילת סורס, אז אני בטוח שתמצא את המקום שלך שם.
בידיוק עמוד לפני תגובה אחרונה רשמתי לך הכל, גם את זה לא ראית?