לכבוד יום העצמאות ה-60 הקרב ובא (סתם, אין קשר. אבל זה עדיין נחמד להזכיר את זה) החלטנו לצאת בתחרות חדשה של היילו 3 שבא, סוף סוף יש סיכוי למישהו אחר מלבד מישהו ששמו מתחרז עם "XXXמר".
זוהי תחרות התמונות מתוך HALO3!
חוקי התחרות:
1. ניתן להעלות כמה תמונות שרוצים.
2. אולם על כל התמונות להיות גם בחשבון האתר של באנג'י עם קישור לשם. (כדי שנדע שאתם באמת הבעלים שלה...) למען הסר ספק - גם פה וגם שם (כלומר לספק לינק!).
3. על התמונה להיות בגודל רוחב שלא עולה על 320X240PX! (תחוסו על רוחב הפס שלנו! ועיצוב המסך!) תמונה גדולה יותר תיפסל! ותימחק!
4. תיאור של התמונה והסיטואציה יכולה לעזור בנקודות (ואם יורדים עלי להוריד!)
5. סיום התחרות ב- 15 למאי, יום חמישי בשעה 23:59!
הפרס הגדול: 2 חבילות פופקורן מהודרות ומקבלים גם סרט להשכרה חינם בבלוקבאסטר!
לסיפתח: תמונה שלי. אני ונדב בחיסול הדדי באחד הטורנירים הקודמים...
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
טוב הנה 3 תמונות, אני לא יודע איך להקטין, מצטער.. http://www.bungie.net/Stats/Halo3/Sc...9E66D67FDC26D8
אממ בתמונה הזאת שיחקתי נגד בן דוד שלי 1 על 1 בFORGE, אז הוא לקח HORNET והבהיל אותי, לא שמתי לב לאן אני הולך ונפלתי, לא נעים..
מצטער חבוב פשוט הקישור שאני מביא מביא אותי לאתר מת. אני אנסה שוב.
אהממממ, אם כבר מדברים על קישור לבאנג'י, איפה הקישור שלך?!? חחח מיסטר " לא הייתי ברור ?"
לצערי הרב מסתבר שבשביל להעלות תמונות אח שלי הגאון מחק לא מעט תמונות ישנות מהטורניר הראשון שלנו בפרופיל שלי. אולי יהיה אפשר לשחזר את זה אבל אני אצטרך לבדוק.
זה קביל לשלוח תמונות שכבר ראינו פעם אבל לא נמצאות יותר בפרופיל? אם לא אני אצטרך למצוא כמה חדשות בסופ"ש הבא.
התחרות פתוחה עד ה-14 למאי (כתוב...)
דבר שני אין הגבלה על כמות התמונות או מהיכן ה. כלומר הן לא חייבות להיות דווקא מטורניר או מפגש שערכנו, אבל זה כן יוסיף לבחירה אם התמונה תהיה ממפגש שכזה (זה כן חלק מהציון)
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
תמונה שבו אני דופק היידשוט.... סימו לב איזה יופי הסניפר אם מנסים להגדיל את זה במחשב זה נראה מדהים רמת הפירוט והאיכות
סתם תמונת היאבקות
setImgWidth();
התמונה הזאת הדהימה אותי תמיד ידעתי שבהלו 3 יש תיאור על כל דבר הכי קטן במיוחד בפיצוצים
ידעתם כשאתם מכים הגראויטי האמר נוצר עיגול של בועה כזזאת שהיא כחולה 360 מעלות?!