בוקר טוב לכולם,
כפי שכולכם יודעים היום הוא ערב יום השואה ולגבורה.
זהו יום מאוד עצוב לשש מיליון יהודים, אני באופן אישי מאוד מכבד את היום הזה כי לפני כשנה טסתי לפולין עם משלחת של תלמידים בנושא יום השואה.
הייתי בכל מחנה השמדה אפשרי ובטוח גטאות ובעצם היו לנו שם הדרכות על כל דבר מה עבר על היהודים, מה הם עשו בגטאות, מאיפה הובליו אותם לתאי הגזים, ממש עצוב :/
נכנסו לתוך תאי הגזים ולמשרפות (משרפות זה בניין קטן ששם הוכנסו יהודים שהם בעצם כבר מתים והכניסו אותם לתנורי אש קטנים כדי לשרוף את הגוויות שלהם ולצאת משם בעפר) ולא הרחק מן המקום היה שם בור ענק של עפר של יהודים, וזה היה במיידאנק.
הייתי באושוויץ ששם ראיתי בעצם התוך בניינים גוש של שערות בגודל של שני חדרים, גוש של שיני זהב של יהודים, משקפיים, כלים וכו' ממש מצמרר.
וכל מחנה בעיר כלשהו זה ממש קילומטר ויותר אתה הולך ישר וישר מקום ענק וגם ממש קר, מאוד קר אני לא יודע איך הם שרדו את זה (חלקם הגדול לא :[) ובאיזה תנאים הם ישנו לא היה מזרונים המיטות היו עשויות מעץ וזהו, היה מבנה גדול שבעצם שם היה השירותים של כולם אם זה לנשים או גברים הם היו עושים תצרכים שכולם רואים ולתוך בטוח ענק שיש חורים בו ולשם הם עושים תצרכים. זוהי ממש חוויה קשה שמומלצת לכל יהודי להיות שם.
אז שתפו אותנו גם אתם מה אתם חושבים על השואה אם הייתם שם גם בפולין או בייד ושם.
אני רוצה לראות המון תגובות כי כולנו יהודים.
יום עצוב מאוד,שנה הבא אני גם טס לפולין.
הייתי ביד ושם פעמיים וכולם פעם זה עצוב מחדש אפילו מי שלא יהודי יכול להזדהות עם אותם 6 מיליון יהודים. יהי זכרם ברוך!
כל המשפחה של סבא וסבתא שלי הלכו בגללם נאצים מגעילים
הייתי ביד ושם השנה היה שם תמונות של האנשים, איך הם נראו בגטאות ומחנות העבודה
כל כך רזים וחלשים כמו שלדים ממש... זה היה ממש מדכא ומרתיח לראות שככה התייחסו לאנשים רק בגלל שנולדו יהודים
אני אישית סבתא שלי ז"ל ניצולת שואה.. הם הועברו ב3 רכבות מגבול רוסיה איפה שהיו מלחמות עם הגרמנים למקום בטוח ומשם ללטביה, אז 2 רכבות הנאצים חיסלו ורק איפה שסבתא שלי הייתה אז אותה רכבת ניצלה.. ככה שאני בעצם לא יודע איך להסביר אבל אמא שלי נולדה פשוט בנס. ככה שהיום אז בעצם בשבילי משהו שאני פשוט מודה לאלוהים על כך שאני חי.
יהי זכרם ברוך!
Grandpa: Have you ever made love to a man?
you: No.
Grandpa:You wanna?
you:GRANDPA PUT YOUR PANTS BACK ON!!!!
Grandpa:IM FREE AS A BIRD!!!
יהי זכרם ברוך!
סבתא שלי וסבא שלי ניצולי שואה...
גם סבתא רבא שלי הייתה ניצולת שוואה אבל לא זכיתי לראות אותה או לזכור אותה כי היא נפטרה בתקופה שנולדתי (לא זוכר אם לפני או אחרי)
מספר עובדות:
1. אתה גולש עכשיו באנטרנט.
2. אתה גולש באתר vGames.
3. אתה קורא עכשיו.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייכך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
המשך גלישה מהנה!