ערב טוב לכולם אנו רוצים להתנצל על הביזיון שקרה בתחרות הקודמת בה קלאנים בחרו שלא להמשיך בתחרות רשמית של וויגיימז למרות שלחברי הקבוצה שלי לא היה קשר ישיר למקרה שקרה.
בסך הכל היינו שחקנים בקבוצות מיקס שונות לא נרשמנו בתור אלאמאנטלס הרי כקבוצה שמיצגת את השם של עצמה לא היינו עוזבים טורניר בחיים!
לכן אני מבקש לחשב שנית את המצב שלנו כחלק מרשימת השחקנים שנודו מוויגיימס.
בניגוד לקלאנים אחרים לא נרשמנו בתור אלאמאנטלס אלא כמיקס שאת המיקס בחר Darking להוציא מהליגה בלי לדבר איתנו בכלל.
לכן אנחנו רוצים לסגור את העניין הזה כמה שיותר בכבוד כדי שנוכל לחזור לפעילות מלאה בתחרויות של ויגיימס.
כמו כן אני רוצה להתנצל בשם השחקנים הבאים שהיו במיקסים שונים בתחרות : badE , Neut , Requiem , uks , valender. למרות שאנחנו לא רשומים ברשימת הבאנים כקבוצה זה בא מכל הקבוצה בשיתוף [valender בכלל לא היה בארץ , אופיר requiem היה בצבא גם ולכל השאר לא היה קשר לכל תגובה בפורום או יציאה מהערוצים השונים של ויגיימס]
אני מקווה שנוכל לחזור לשיתוף פעולה בין הקבוצות המובילות בארץ ולקהילה הגדולה ביותר בישראל כיום - ויגיימס כאשר אנחנו באלמנטלס רוצים להיות הראשונים שיובילו את המהלך ונשמח לשחק בתחרויות שלכם.
מקווה שתתחשבו בעובדות...
נערך לאחרונה על ידי badE, 01.05 בשעה 21:06.
לעולם אל תתווכח עם טיפש , הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך עם הניסיון
INTERXING : דור באדה מספר אחד מי שיערער => יעורער
(r0x[A]) efo ayta?
(x4c|badE) didnt play 3 weeks ;[
(r0x[A]) I thought ur dead
(r0x[A]) but then I realized
(r0x[A]) that
(r0x[A]) Legends
(r0x[A]) never die.
(r0x[A]) =]
שמעו וואלה אני לא ממש הבנתי למה באמת ויגיימס העיפו את כל שחקני הפרו אני לא ממש זוכר שbade uks neut requem היו קשורים לעניין של הטורניר
בכל זאת הם לא שיחקו כELE אז אין לכםם ממש סיבה להעיף אותם
אולי וולנדר לא יוכל לשחק
לפי מה שזכור לי הוא כן היה קשור למשהו
You can't stand 2 second if you see me sruTeam Clan ABE St.RedoN
sruTeam הקלאן הטוב ביותר בעולם
sruTeam הקלאן הטוב ביותר בעולם
לעולם אל תתווכח עם טיפש , הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך עם הניסיון
INTERXING : דור באדה מספר אחד מי שיערער => יעורער
(r0x[A]) efo ayta?
(x4c|badE) didnt play 3 weeks ;[
(r0x[A]) I thought ur dead
(r0x[A]) but then I realized