זוכרים את תחרות הקלאבים? אז השחקן רועי - RCTN זכה במקום הראשון בתחרות הקלאבים וזוכה ב-100 ש"ח. על הזוכה לפנות אלי באחת הדברים ולמסור פרטים כדי שהוא יוכל לקבל את הפרס.
המשך התחרות, בקרוב נודיע על תחילת התחרות מחדש והראנקים יאופסו שוב. (כרגע הם אופסו בכל מקרה).
שיהיה שבת שלום,
דן.
דן Infancy, רכז פורומים Vgames
בכל נושא הקשור לאתר , לפורומים או לקהילת CS:Source צרו קשר: Infancy@Vgames.co.il
דן אתה מעדכן את כל הדברים בקלאבים? כי אני שיניתי את השם שלי שם. תודה
מספר עובדות:
1. אתה גולש עכשיו באנטרנט.
2. אתה גולש באתר vGames.
3. אתה קורא עכשיו.
5. לא שמת לב שלא היה 4.
6. כרגע בדקת את זה.
7. אתה מחייכך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו.
המשך גלישה מהנה! (=
בכל הזמן חרישה, הזה היית עושה 1000 שקל בעבודה בחצי זמן
ואיך זה קשור? למה ללמוד שאתה יכול לעבוד? אתה יודע שאם היית מתחיל לעבוד בגיל 14 ( יש מקומות..) במקום ללמוד היית עושה הרבה כסף.
הבן-אדם משחק בתור תחביב, כי עדיין בישראל אין שום גיימינג מקצועי , פשוט אין.
ולעשות 100 שקל ממשחק? למה לא. וזה ממש תחרות קטנה, יש המון תחרויות עם פרסים בשווי אלפי שקלים ב-VGames.
דן Infancy, רכז פורומים Vgames
בכל נושא הקשור לאתר , לפורומים או לקהילת CS:Source צרו קשר: Infancy@Vgames.co.il
נכון ואתה לא חושב שזה דפוק? גם לעבוד וגם ללמוד עדיף ללמוד כמו שצריך מאשר להתחיל לעבוד בגיל 14 ואז יהיה לך חרא בלימודים מה שידפוק אותך כשתיהיה בן 25 עד סוף ימיך
ולדן לעבוד בעבודה לילדים בגיל 14 זה כלום כסף וגם כלום שעות בגלל שאתה לומד אבל בכל זאת כמות השעות שהוא שיחק על המחשב והרוויח בשביל זה 100 שקל לא משתווה לכסף שעושים גם בעבודה לגיל 14 ובחצי מהזמן
ולא עניתם לי כל כמה זמן מישהו מקבל פרס? שבוע שבועיים חודש?
ואיך זה קשור? למה ללמוד שאתה יכול לעבוד? אתה יודע שאם היית מתחיל לעבוד בגיל 14 ( יש מקומות..) במקום ללמוד היית עושה הרבה כסף.
הבן-אדם משחק בתור תחביב, כי עדיין בישראל אין שום גיימינג מקצועי , פשוט אין.
ולעשות 100 שקל ממשחק? למה לא. וזה ממש תחרות קטנה, יש המון תחרויות עם פרסים בשווי אלפי שקלים ב-VGames.
אף אחד לא אמר לו לעשות את זה על חשבון לימודים, בוא נעזוב את העובדה שהוא י"ב (אני חושב) והוא בקושי הולך לבית ספר... אני הייתי עובד 6 שעות ביום אחרי בית ספר ומביא 3500 שקל הביתה אז אין קשר בין בית ספר לעבודה