הרשמת שחקנים למוקדמות לאדר הקבוצות בחסות לוג'יטק: 7,000 ש"ח פרסים, 40 קבוצות
אהלן,
כפי שכתבנו, בשבוע הבא נפתח את ההרשמה עצמה של הקבוצות לטורניר המוקדמות ללאדר האלפא. פרטים נוספים על הטורניר ייפתחו ביום ראשון, וההרשמה עצמה תיפתח לאחר יום העצמאות.
בלאדר יהיה מקום רק ל-8 קבוצות, שיעלו מתוך כל הקבוצות שישתתפו במוקדמות. בסה"כ יהיו מקום ל-40 קבוצות בטורניר המוקדמות. מומלץ להירשם.
יחד עם זה, אנחנו רוצים לראות את מי מעניין להשתתף בטורניר, אז החלטנו לפתוח הרשמה מוקדמת. אין צורך לפתוח נושא ושום דבר - רק להגיב פה עם "אני נרשם". ההרשמה הזו תהיה פתוחה כשבוע, עד לפתיחת ההרשמה לקבוצות.
תאריך פתיחת ההרשמה לקבוצות: 11.5.08 בשעה 16:00 ע"י פתיחת נושא בפורום "רישום לפעילויות" עם הרכב הקבוצה בתוכן ההודעה הכולל STEAMID של כל השחקנים, על כל אלה לאשר את עצמם באותו דיון שמנהיג הקבוצה פתח.
על תוכן הנושא שיפתח יש לקרוא: הרשמה 'X' למוקדמות לאדר הקבוצות.
על כל שחקן 15 הודעות בפורום ע"מ להיות 'מאושר'.
הפרסים בלאדר אלפא הם 7,000 ש"ח!
חלוקת פרסים בסולם (8 קבוצות):
מקום ראשון: 3,000 ש"ח מקום שני: 2,000 ש"ח מקום שלישי: 1,000 ש"ח מקום רביעי: 500 ש"ח מקום חמישי: 250 ש"ח מקום שישי: 250 ש"ח
אז כל מי שרוצה להשתתף בטורניר המוקדמות: להגיב פה עם 'אני נרשם'. זו לא הרשמה לקבוצות, אלא לשחקנים שירצו להשתתף בטורניר עם קבוצות. לא צריך לרשום את שם הקבוצה גם, רק 'אני נרשם'
יש לכם חברים שלא מבקרים בפורום אבל ירצו להשתתף? שלחו להם את הלינק הזה.
כל מי שרצה / רוצה לשחק באופן תחרותי - עכשיו זה הזמן. קחו בחשבון שבחודש הקרוב לא יהיו עוד טורנירים רציניים חוץ מהטורניר הזה.
שיהיה בהצלחה לכולם!
לא להספים - אנחנו נמחק תגובות, ואם מישהו יגזים, הוא גם לא ישתתף. ההנאה הכי חשוב - שמרו עליה.
Do not think it is imprtant to have a good config, a config can't level up your skills. The real skills are in your arms, fingers... don't change your settings - change your attitude.
"When you do something you've never done before no matter how poorly it turns out , you're on your way to doing it better the next time."