היא לא דומה בכלל.
בנינג'ה גאידן יש לך 3 נקודות שמירה בשלב (בד"כ): אחת בתחילת השלב, אחת באמצע השלב ואחת לפני הבוס של אותו שלב, אם תמות לא תצטרך להתחיל מההתחלה.
נ.ב
תודה על התמונות, הן מדהימות.
גם אני נפלתי עם devil may cry ואני שמח שנפטרתי ממנו.
אני מאוד מקווה שמערכת השמירות בגאיידן 2 לא תהיה כמו מערכת השמירות
הדפוקה שיש ב-dmc.
המולטי של האלו גם משעמם אותי, אני מבין אותך.
הבנת אותי לא נכון, יותר מנהנתי מDMC4
ורק אתמול גליתי שהיילו משחק דווקא די נחמד ויש טעם לחזור לשחק בו (אני לא משחק במולטי)
Mass Effect משחק טוב אבל אני לא מעריץ כזה גדול של RPG בחלל אני איש של באלדורס גייט.
יש לי עוד המון משחקים ואני פשוט משחק בהם דקה ועוזב אותם כולל GTA 4.
אחת מהצרות של "משחקים בשקל"...
לא מרחם עליך בכלל...
תשמע לכל יתרון יש חסרון ודווקא בקטע הזה היתרון היה עצום.
כי אם הייתי קונה את army of two, dynasty warriors 5, skate, viking, virtua fighter 5,turok, lego star wars ועוד כמה... הייתי די מתבאס על כל שקל שבזבזתי. במיוחד שזה לא כמה שקלים לדיסק אלא כמה מאות.
מה גם, אם משחק סוחף אותי כמו DMC4 או HALO 3 כרגע אז אני אשחק בו עד שאסיים אותו אני לא מחליף דיסק כל שניה בגלל יותר מידי משחקים אני פשוט מחפש התמכרות חדשה.
נערך לאחרונה על ידי sabotageangel8, 05.05 בשעה 15:48.
אתה לא היית קונה את המשחקים האלו כי לפני שבנאדם קונה משחק הוא עושה סקר שוק, מנסה לשחק בו אצל אנשים, בודק כל ביקורת שלו ואז קונה.
זה פרויקט לקנות משחק, וההעברה של כסף להנאה היא לא תיאמן.
אני נהנה מדיסק שקניתי ב20 שקל בדיוק כמו דיסק שהייתי קונה ב400 תאמין לי.
חוץ מזה שאני לא יכול לבדוק את הדברים האלה כי אני היחיד עם 360 מכל האנשים שאני מכיר (לא נחשיב אתכם כמובן) והסתמכתי עד עכשיו על כל מיני reviews וטריילרים למניהם ומשחקים היו נראים לי מטורפים ובסוף לא יצא ככה ומזל שלא קניתי אותם.
אתה סתם מחפש תירוץ לזה שפרצת את המכשיר ואין לך, והעובדות מראות שאתה לא נהנה מהם כמו אם היית קונה אותם.
זה ממש לא קשור ואין לי מושג מאיפה אתה מביא את ההנחות האלה, לא קרה לך שקנית משחק והוא היה חרא? בטוח לך היה ולעוד הרבה אנשים זה קורה.
אני לא אשקר פרצתי את הקונסולה משיקולים כלכליים ואם אני כחייל שמרוויח 700 שקל בחודש שאני אמור גם לצאת עם זה לבלות וגם לקנות אוכל וכד' (כי ההורים שלי לא קוטפים כסף על העצים) עוד אקנה משחק ב300 שקל+ אני הייתי עד עכשיו עם היילו 3 ולא עם 25 משחקים.
כל אחד ושיקוליו הוא.
לא מתחרט לרגע על זה שפרצתי אבל שוב אם היה לי גב כלכלי לא הייתי פורץ.
בדיוק בגלל זה. שיש לך המון אציוומנטים של 5 נקודות אבל הם מחווירים לעומת האציוומנטים של ה-100 נקודות.
(ואולי הם כן קשים כי אתה חייב לסיים את המשחק 4 פעמים בכל הרמות...)
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
אם הוא היה רציני בנקודות הוא היה משקיע ב-Lost Planet, שם הוא הוציא
רק 10 נקודות כשהוא יכול להוציא הרבה יותר מזה...
פעם הבאה שתהיה אונליין אני מזמין אותך למצב fugetive או Elimination.
בדיוק בגלל זה. שיש לך המון אציוומנטים של 5 נקודות אבל הם מחווירים לעומת האציוומנטים של ה-100 נקודות.
(ואולי הם כן קשים כי אתה חייב לסיים את המשחק 4 פעמים בכל הרמות...)
תראה, אם משהו מסיים את המשחק ברמה הכי קשה הוא מקבל 400 נקודות, אבל אם משהו מסיים משחק נינג'ה גאיידן ברמה הכי קשה מגיע לו 59375039 נקודות
סך הכל האצ'יוומטים פה הם מהסוג שאני אוהב, לעשות את כל מה שאתה יכול במשחק ולהשיג כמה שיותר דברים.
חוץ מאשר "להרוג 1000 אוייבים" או "להשיג את כל הגולגולות" כל האצ'יוומנטים במשחק קשורים ללסיים אותו בצורה הכי טובה שאפשר וזה בדיוק האצ'יוומנטים שאני אוהב
אני שונא כל מני "לירות ל200 אוייבים בראש עם M16" או דברים שצריך לשחק במשחק פעמיים בשביל להשיג אותם.
ברמת העיקרון לCRACKDOWN יש את האצ'יוומנטים הכי כיפיים מאחר והוא משחק שעושים בו מלא שטויות והאצ'יוומנטים שם בעצם גורמים לך לעשות שטויות יצירתיות.
להקפיץ אדם באויר למשך 10 שניות, לטפס על הבניין הסוכנות (שהוא הכי גבוה בעיר) ואז לקפוץ לבריכה קטנה על הקרקע, לעשות סלטות באויר עם מכוניות וכו', אחלה של אצי'וומנטים.
זה ממש לא קשור ואין לי מושג מאיפה אתה מביא את ההנחות האלה, לא קרה לך שקנית משחק והוא היה חרא? בטוח לך היה ולעוד הרבה אנשים זה קורה.
אני לא אשקר פרצתי את הקונסולה משיקולים כלכליים ואם אני כחייל שמרוויח 700 שקל בחודש שאני אמור גם לצאת עם זה לבלות וגם לקנות אוכל וכד' (כי ההורים שלי לא קוטפים כסף על העצים) עוד אקנה משחק ב300 שקל+ אני הייתי עד עכשיו עם היילו 3 ולא עם 25 משחקים.
כל אחד ושיקוליו הוא.
לא מתחרט לרגע על זה שפרצתי אבל שוב אם היה לי גב כלכלי לא הייתי פורץ.
סליחה, חנן. באמת שאני מוכרח. אתה מוזמן לתת לי אזהרה. בכל מקרה, עד הפעם הבאה שתצטרך לתת לי אחת תשכח שהיא קיימת
כחייל שמקבל פחות מ700 שקל בחודש, אני מסתדר טוב מאוד עם לקנות משחקים. תקנה מPLAY-ASIA וחנויות אחרות מחו"ל ומשחקים לא יעלו לך יותר מ250 שקל.
הנה. פתרנו לך את הבעיה. עכשיו, אם תדבר שוב על כמה שמוצדק שאתה גונב משחקים ויורק בפנים של כל מי שעובד בתעשיה הזאת, אני בטוח שחנן יעיף אותך רק בגלל שעלית על העצבים.
בחזרה לנושא:
כל פעם שאני רואה שהמשחק בתקופה מודרנית, אני מתלהב מחדש. לא היה לי מושג שזה ככה ואני אוהב את זה. רק צריך לחכות להמשך החמישי בשביל חלום הנינג'ה בחלל שלי.