Advance Wars:Days of Ruin ONLINE - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Advance Wars:Days of Ruin ONLINE
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 04.05, 13:54

ברירת מחדל Advance Wars:Days of Ruin ONLINE

יש פה מישהו שמשחק את זה? אני מחפש יריבים לחלוק איתם Friend Code

לצערי עDS שלי לא עליי כרגע, אז אני אוכל לתת את הקוד שלי רק בערב...

אלוף הסמאש הנצחי! מקום שני ע"פ טורניר ויגיימס1+2

מספר ויי: 8160-3416-7542-8832 - I.T.P

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#2   פורסם: 05.05, 03:31

איך המשחק?

וויזל קנה אותו בחו"ל ודי מתחרט על זה, אז אנחנו כנראה נבצע איזה TRADE-IN. אני אקבל ממנו את המשחק הזה, תמורת משחק שלי.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#3   פורסם: 05.05, 08:21

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
איך המשחק?

וויזל קנה אותו בחו"ל ודי מתחרט על זה, אז אנחנו כנראה נבצע איזה TRADE-IN. אני אקבל ממנו את המשחק הזה, תמורת משחק שלי.
כן אני יודע, יצא לי לדבר איתו על זה.

המשחק מצויין, אבל מאוד שונה מהקודם, הם שינו לחלוטין את האיזון, הורידו יחידות,הוסיפו יחידות, שינו את מערכת המפקדים ועוד ועוד. אבל המשחק עכשיו הרבה יותר קשה מקודם(או שסתם הקודם היה קל כי הכרתי את הקודם שלו ולא הורידו כלום, רק הוסיפו) והמערכות החדשות שהכניסו מאוד מעניינות ומאתגרות את החשיבה האסטרטגית שלך.

העניין של ההיסטוריה(מסך ששומר את כל הסטטיסטיקות שלך, ונותן לך "מדליות" על כל סטטיסטיקה מסויימת שאתה מגיע אליה) עדיין שם, ויש המון מפות למולטיפלייר וכמובן יש און ליין עם Voice Chat מהמיקרופון של הDS.

סה"כ אני מאוד מרוצה מהמשחק, אם אתה אוהב Advance Wars, המשחק הזה חובה.

חלק מהמערכות החדשות:
דרגת יחידות: כל יחידה עולה דרגה כל פעם שהיא הורגת משהו, הדרגות הולכות "רגיל,I,II,V" כאשר V מסמן Veteran ולא 5.יחידה חזקה שהועלתה לV זה משהו שמאוד צריך לפחד ממנו.

מערכת המפקדים: במקום כמו במשחקים הקודמים, שההשפעה של המפקד היא תמידית ותופסת על כל היחידות במשחק, פה כדיי שהמפקד ישנה משהו אתה צריך להושיב אותו על יחידה, ע"י בחירת אופציית CO כשהיחידה בתוך מפעל\מפקדה, כשהמפקד עולה על יחידה, היא עולה לסטטוס V אוטומטית, וגם מתחזקת ע"פ ההשפעות של המפקד, אבל לעשות את זה עולה חצי מהעלות של היחידה. אחרי שאתה עושה כזה דבר, מופיע "CO Zone" מסביב ליחידה(הרדיוס שלו תלוי במפקד), ויש לך גם CO Gauge, שמתמלא בנקודה אחת על כל התקפה שעושים על יחידה בCO Zone שלך או שיחידה מתוך הCO Zone שלך עושה על מישהו. כשהמד מגיע לחצי(4 או 5 נקודות, לא זוכר) הCO Zone גדל ב1 ברדיוס, וכשהוא מגיע למלא, הוא גדל ב2, וגם ניתן להפעיל CO Power למשך תור אחד, אבל לעשות את זה לוקח לך את התור מהיחידה שנושאת את המפקד, וגם מרוקן לך את המד של המפקד.

עוד שינויים: מלבד העלויות החדשות של היחידות הישנות, יש עכשיו כמה וכמה יחידות חדשות:
Flare: סוג של טנק אבל עם יכולות רק נגד חי"ר, אבל יש לו יכולת מיוחדת ליצור משבצת אש שחוסמת את הדרך, וגם מגלה לך שטח של רדיוס 3 מהמקום שירו אותה(במשימות ערפל כמובן).
אופנוע: חי"ר משופר, טוב רק נגד חי"ר ואופנועים אחרים, אבל זז 5! ויכול לכבוש ערים כמו חי"ר רגילים.
אנטי טנק: יחידת טווח שיכולה להתקיף לטווח של 1-3 משבצות(ז'תומרת גם טווח קצר וגם ארוך) ושוחטת טנקים ופחות או יותר כל דבר במשחק בלי להתאמץ בכלל, היא יכולה להחזיר אש על התקפות ישירות(בניגוד ליחידות טווח רגילות), אבל היא נהרסת בקלות מחי"ר.

יש עוד כל מיני דברים חדשים, אם זה מעניין אותך אני אפרט יותר.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#4   פורסם: 05.05, 14:24

I.T,P, תודה רבה! אני אקרא את תשובתך יותר מאוחר, חייב לעוף.

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#5   פורסם: 06.05, 02:10

וואו, כבד לי בשעה הזו של הלילה...

בסה"כ, יש לו יותר יתרונות מאשר חסרונות ביחס למשחקים הקודמים? הוא טוב יותר באופן כללי?

האווטר המגניב של I.T.P

מנהל קהילת סמאש

#6   פורסם: 06.05, 10:02

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו, כבד לי בשעה הזו של הלילה...

בסה"כ, יש לו יותר יתרונות מאשר חסרונות ביחס למשחקים הקודמים? הוא טוב יותר באופן כללי?
זה מאוד נתון לוויכוח, בגדול יש כאלה שיעדיפו את הסגנון השטותי והחמוד של הקודמים, ואת ההשפעה העצומה שהייתה למפקד על הקרב, ויש כאלה שיעדיפו את האיזון והסגנון החדש, שהרבה יותר דומה למלחמה אמיתית והתפקיד של המפקד והשינויים הם לטובה לדעתי.

וכמובן יש את האון ליין, מה אפשר לבקש יותר?

חבל שהוציאו את החמקן ואת הספינת אספקה אבל

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#7   פורסם: 06.05, 23:45

נו, יותר איזון זה יותר טוב!

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames