הדעה שלי לגבי פיראטיות - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: הדעה שלי לגבי פיראטיות
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Shookies

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 04.05, 19:48

ברירת מחדל הדעה שלי לגבי פיראטיות

אני לא בא לכתוב מאמר מקצועי או משהו אז אני יכסוך את כל האינטרו. זה לא סוד שהפיראטיות הורסת את סצנת משחקי המחשב, וכרגע אין פתרון חד משמעי. לדעתי פיראטיות היא לא משהו לא נכון. אין שומדבר לא מוצדק בזה, ואני יגיד לכם למה אני חושב ככה: פיראטיות היא פשוט זעקה של גיימרים להוריד את מחירי המשחקים. לא יכול להיות מצב שמישהו קונה ASSASSIN"S CREED ב200 ומשהו שקל ומקבל משחק בינוני ביותר שנהיה משעמם אחרי כמה שעות (זה הדעה שלי) שאין לו שום תוכן אחר. נער בן 13-15 לא יכול פשוט להרשות לעצמו לשחק במשחקים אלא אם כן הוא משיג עבודה שזה לא פתרון ריאלי לרוב האנשים פה. נגיד ששחקן ממוצע משחק משהו כמו 3 משחקים בחודש (שוב אני אומר אני סתם ממציא, רק בשביל הסיטואציה) זה לא יכול להיות שהוא צריך לבזבז 600 שקל על משחקים, (ובקונסולה בכלל זה עולה 400 שקל..... אם זה ימשיך כך גם הקונסולות ילכו באותה דרך של המחשב).

לפי דעתי הפתרון היחידי הוא להגדיל את כמות התוכן שנכנס למשחק. דוגמא מושלמת היא GTA4. משחק שעד עכשיו קיבל סיקורים מושלמים, משחק שלפי מה שאני שמעתי המולטיפלייר שלו משהו קטלני ביותר, ויש לו אינסוף REPLAY VALUE כך שאפשר להמשיך לשחק בו גם אחרי שסיימתם את המשחק. השקעה בGTA4 לא נראית עכשיו יותר חכמה מASSASSIN'S CREED? (שוב אני אומר תיאוריתית שGTA4 יצא למחשב)
עוד צעד שהמפתחים צריכים לעשות זה לעשות מצבי משחק אונליין למשחקים שלהם, כי זה באמת מה שמושך את השחקנים. מערכות כמו GAMES FOR WINDOWS ועוד כל מיני דברים מונעים משחקנים שהורידו להכנס לשחק באונליין והם יצטרכו לקנות את המשחק בשביל זה. כאן הם צריכים לגרום לשחקנים להבין שהמולטי של המשחק שווה את כל ה-200 ומשהו שקל. דוגמא מצויינת היא CALL OF DUTY 4. משחק טריפל A משובח, ולדעתי בין המשחקים הכי טובים שיצאו עד היום. מה שגרם לי לקנות אותו (אחרי שסיימתי את הסינגל ) זה המולטי. יש מלא תוכן, מודים, UNLOCKABLES שאפשר להשיג, נשקים מפות ועוד ועוד ועוד. שתבינו זה היה בתקופה שעוד למצוא שרת פרוץ למשחק היה לוקח שעות על גבי שעות. הפעם הראשונה והשנייה ששיחקתי בשרתים לפני שקניתי את המשחק גרמה לי ממש לרצות לשחק עוד, בשרתים מקוריים עם שחקנים נורמאלים, ובסופו של דבר בגלל זה קניתי את המשחק.

כתבתי את הפוסט הזה בתגובה למאמר באייטם הראשי שמודיע שיש 40 מיליות הורדות של UT3. אני יגיד לכם את האמת אני לא מופתע. המשחק הזה היה פופולארי כל כך בגרסת דמו, ואז שקניתי את המשחק התאכזבתי כל כך מהגריעות שלו.... פשוט אין מילים לתאר את זה.
אפיק פשוט ירו לעצמם ברגל ברגע שהם החליטו להכנע לסנקציות של MIDWAY (מידוואי רצו להוציא את המשחק כמה שיותר מהר, מה שנוגד את הדרך שבא אפיק דואגים לבדוק ביסודיות ולשפר את המשחקים שלהם).

בקיצור, אני מופתע באפיק מתאכזבים מזה שיש כל כך הרבה הורדות ואין מי שקונה את המשחק הזה, כי ברגע שמנסים את המשחק בפרוץ וראים שהוא חרא אז לא חושבים בכלל לקנות אותו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של G>viSioN

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 04.05, 20:13

הבעיה היא שגם המחיר יעלה בהתאם...GTA4 עולה הרבה יחסית לשאר משחקי הקונסולות

OKTOBER FEST!!!! XD
I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones."
אלברט אינשטיין ^^

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Cortez.D

שואף לשלמות

#3   פורסם: 04.05, 20:38

TAcTiCoS
ציטוט:
צפה בהודעה
הבעיה היא שגם המחיר יעלה בהתאם...GTA4 עולה הרבה יחסית לשאר משחקי הקונסולות
אבל במקרה של GTA4 אתה מקבל תמורה טובה לכסף(בהנחה שתדע איך להעריך את המשחק ותהנה ממנו..) הבעיה היא שמוכרים חרא משחקים עם תוכן עלוב במחיר של 200,ובגלל זה אנשים מעדיפים להוריד ולשחק במצב שחקן יחיד מאשר לקנות בשביל מצב רב שחקני לטווח ארוך וטוב(כיביכול) ובמקרה שהמולטי פלייר לא מספק את הסחורה-זרקת 200שקל לפח,וחבל ואנשים לא רוצים לקחת את הסיכון...

נערך לאחרונה על ידי Cortez.D, 04.05 בשעה 20:41.

תודה לcha0s על הבובה הזאת!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Guts

משתמש רציני

#4   פורסם: 04.05, 20:52

Cortez.D
ציטוט:
צפה בהודעה
אבל במקרה של GTA4 אתה מקבל תמורה טובה לכסף(בהנחה שתדע איך להעריך את המשחק ותהנה ממנו..) הבעיה היא שמוכרים חרא משחקים עם תוכן עלוב במחיר של 200,ובגלל זה אנשים מעדיפים להוריד ולשחק במצב שחקן יחיד מאשר לקנות בשביל מצב רב שחקני לטווח ארוך וטוב(כיביכול) ובמקרה שהמולטי פלייר לא מספק את הסחורה-זרקת 200שקל לפח,וחבל ואנשים לא רוצים לקחת את הסיכון...
זה כל כך נכון.. אתה לא היית רוצה לקנות משחק ללא מולטי ולגלות שגם הסינגל די גרוע.. כי הרי מכל בחינה שתסתכל על זה זה ביזבוז כסף גדול.. אם הסינגל טוב אז זה משהו אחר. לדוגמא דיאבלו 2.. אומנם נתנו לי אותו בחינם, אבל קניתי את החבילת הרחבה. אני אישית מאוד לא אוהב לשחק במולטי שלו, אבל הסינגל כל כך מדהים שזה פשוט נותן הרגשה שזאת השקעה טובה של הכסף שלי. זה כמו שלא היית רוצה לקנות טלוויזיה בשביל לראות סדרה שהסך הכל שלה הוא 10 שעות או פחות.

נערך לאחרונה על ידי Guts, 04.05 בשעה 22:22.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#5   פורסם: 04.05, 22:26

לדעתי יש המון משחקים ששווה להשקיע , לדעתי האישית כדאי יותר להשקיע במשחקי רשת , זה מה שאני עושה כרגע . וזה עובד מצויין , במשחק סינגל זה די בעייתי מבחינתי כי המשחקים בניגוד לפעם הם נמשכים לא יותר מ 6 שעות , קשה להרגיש את הערך של הכסף ב 6 שעות .

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Ravid

מנהל פורום פעולה ו- ET:QW

#6   פורסם: 04.05, 23:06

אני מסכים איתך (פותח הנושא) וגם לא

אתה לא צריך לצאת ישר ולקנות משחק ולגלות שהוא חרא, עדיף לחכות קצת זמן, להתרשם מביקורות ומאנשים אחרים שיש להם אותו ורק אז לקנות, לא צריך לרוץ וישר לזרוק 250 ש"ח על משחק שלפני יומיים רק הגיע ארצה, כי ככה הסיכויים שתתאכזב הרבה יותר גדולים מאשר אם תחכה איזה חודש ותקרא קצת ביקורות ורק אז תחליט אם להוציא את הכסף שלך על המשחק או לא.

Ravid "Kill The Human Food" at your service

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Shookies

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 05.05, 07:39

אתה חייב להבין אבל איזה הייפ חברת אפיק יצרו למשחק. הוא היה נראה כל כך טוב בתמונות ובסרטונים שלא יכלתי לחכות לקנות אותו. רק תסתכל על הדיון הרשמי של יוטי3 בקהילת אנריל (שאגב גם מתה בגלל המשחק הגרוע). ברגע שעבר זמן מה מיציאת הדמו אנשים הבינו שזה קקי משחק והוא לא גמור, אבל לפני זה כל הקהילה חיכתה לזה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של w00ty

מנהל פורום WoW

#8   פורסם: 05.05, 15:25

אגב, שכחנו מאנשים שאין להם שום בעיה להוריד ולשחק בהכל, ומה שהם אוהבים הם קונים?
אני אישית מאד תומך בגישה הזו.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Guts

משתמש רציני

#9   פורסם: 05.05, 15:44

w00ty
ציטוט:
צפה בהודעה
אגב, שכחנו מאנשים שאין להם שום בעיה להוריד ולשחק בהכל, ומה שהם אוהבים הם קונים?
אני אישית מאד תומך בגישה הזו.
זה שאתה מוריד ואז אחר כך מחליט אם לקנות נותן לך את האפשרות הזאת, להחליט אם לקנות או לא.. אני אישית (כן כן ) עשיתי את זה עם COD4. הורדתי אותו, שיחקתי בו בדיוק חצי שעה ואז הלכתי וקניתי אותו. זה ממש ממש עזר לי להחליט אם לקנות או לא, זה כמו דמו מאורך כזה

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של w00ty

מנהל פורום WoW

#10   פורסם: 05.05, 15:52

ובמשחקים שלא מציעים דמו, בכלל. למרות שזה שהם לא הציעו נסיון עובד מאד לרעתם, לדעתי.

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 05.05, 16:46

Cortez.D
ציטוט:
צפה בהודעה
במקרה שלי...זה בכלל לא שווה את הכסף, לא הייתי משלם על המשחק הזה אפילו 100 שקל
לא מבין מה כל העולם מתלהב ממשחק שיש בו שדרוגים מדי פעם אבל בסך הכל זה אותו דבר
לעשות משימות, להשיג כסף, להשתעמם מהמשימות, להתחיל לעשות בלאגן בעיר, למות, לנסות להשיג נשק עוד פעם [למי שלא משתמש בצ'יטים =|], אחרי שאתה משיג המשטרה תרדוף אחריך, עושים מרדף של 10 דק', שרמת המבוקשות שלך היא 1 עד שהשוטר עוזב אותך ואז חוזרים לעשות משימות וכל מה שהזכרתי =|
וכן, יש מולטיפלייר אבל אני לא קניתי מנוי גולד ואני לא אקנה בשביל משחק אחד מנוי לשנה =\

OKTOBER FEST!!!! XD
אלברט אינשטיין ^^

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Cortez.D

שואף לשלמות

#12   פורסם: 05.05, 17:37

GTA פחות גרוע ממה שאתה מציג את זה..גם אני יכול להגיד שביושוק זה חרא משחק עם אלכוהול ופדופיליה,אבל זו הוצאת הדברים מהקשרם ואפילו הגזמה.שמע,משחקי GTA תמיד קיבלו ציונים בינוניים יחסית,GTA4 הוא כנרה הטוב ביותר בסדרה אי פעם,..לך תדע,אולי אם תשחק אצל חבר או משו אתה בעצם תהנה?

תודה לcha0s על הבובה הזאת!

חזרה לראש העמוד

נינג'ה בלגי

#13   פורסם: 05.05, 18:56

Cortez.D
ציטוט:
צפה בהודעה
GTA פחות גרוע ממה שאתה מציג את זה..גם אני יכול להגיד שביושוק זה חרא משחק עם אלכוהול ופדופיליה,אבל זו הוצאת הדברים מהקשרם ואפילו הגזמה.שמע,משחקי GTA תמיד קיבלו ציונים בינוניים יחסית,GTA4 הוא כנרה הטוב ביותר בסדרה אי פעם,..לך תדע,אולי אם תשחק אצל חבר או משו אתה בעצם תהנה?
אולי, אבל אני לא הולך לקנות משחק בסביבות ה500 שקל ושיש לגביו דעות שליליות, אולי לא כולם נכונות..אבל אני לא לוקח סיכון שמדובר ב500 שקל..אני מעדיף לחסוך ה500 האלה ולקנות משהו אחר..
ות'אמת שכאן באה הפיראטיות >_> האמת שהתגובה הזאת לא היתה אמורה לדבר על פיראטיות אבל פה אנשים אומרים "רגע, למה שנקנה ואחרי זה לא נשחק? פשוט נוריד." =|
אני לא בא לרמוז שאני הולך להוריד את GTA4 [וגם לא אומר את זה XD]

OKTOBER FEST!!!! XD
אלברט אינשטיין ^^

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#14   פורסם: 05.05, 20:28

ובגלל זה אתה צריך המלצות לפני שאתה קונה מוצר
או שתחכה חודש שלם עד שהמחיר ירד ל170...
אבל אתה צודק

פורצה מילאן!

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames