__________________________________________________ ________
3 ואלה שמקללים ואומרים נוב , אפס,בוט, וכו אז אפשרי לעשות מערכת נגיד שאתה רושם נוב אז במיקום זה יהיה רשום סוס תותך אתם תחליטו ... מה אתם אומרים ?
נגיד:..."בואנה י'תותח מה אתה קופץ מהוואר י'סוס".
יכול להיות להיט
1. בעיה כאשר מעיפים מישהו מהגאנג ובעצם מי שהעיף רשום שהוא עזב ולא מי שעף...
2. לסדר את הנשקים התמידיים שלא יתן פריזים וכד'
3. בעיה עם הנכסים, כאשר אתה מקבל את הכסף שלך הוא רושם לך למשל עם היה לך 2000 וצריך להיות לך 6000 אז הוא רושם דבר כזה: 6000,6001
4. להעיף את המיתות בסטאטס....
5. תיקון שגיאות כתיב כמו ב /healme שלא יהיה רשום "משטמשים" אלה יהיה רשום "משתמשים"
6. תיקון הנכסים והבנקים במפקדות, כלומר שאם יש גם נכס וגם בנק במפקדה זה גורם לחיבור בין הקניית נכס לבין הבנק.... להעביר את הנכסים/בנק...
7. תיקון ההזזות שערים בחלק מהפקדות(*שיעול*TpM*שיעול*)
8. לא זוכר אבל יש עוד.. חחח
טוב יש לי משהו להגיד בקשר למוד..
כמו שכולם יודעים יש את התופעה המעצבנת של הנובים שמשתגרים..
כולם חושבים שאין פתרון אבל יש פתרון אחד!
שאתם עושים את הפקודה stats/ או pstats/ רואים כמה הרגתם כמה נהרגתם והרמה..
אז לדעתי צריך למחוק את כמה נהרגתם..
ככה לאף אחד לא יהיה אכפת שיהרגו אותו כי לא צריך לשמור על הסטאטס..
כמובן שזה לא ימחוק את התופעה של ההשתגרויות ב 100% כי יש את הילדים שמשתגרים בישביל לעצבן!
אבל אם ימחקו מהסטאטס את כמות המיתות תופעת ההשתגרויות ירד בלפחות 80%
מקווה שתעשו את זה...
בכל הפקודות שאפשר להפעיל אותם רק פעם אחת במהלך משחק,לדוגמא: /Hm, /Hh, /FixCar, /Plant וכו',רשום "תוכל להשטמש......"לא רושמים להשטמש, רושמים להשתמש.אם תוכלו לשנות זה יהיה סבבה
1. בעיה כאשר מעיפים מישהו מהגאנג ובעצם מי שהעיף רשום שהוא עזב ולא מי שעף...
2. לסדר את הנשקים התמידיים שלא יתן פריזים וכד'
3. בעיה עם הנכסים, כאשר אתה מקבל את הכסף שלך הוא רושם לך למשל עם היה לך 2000 וצריך להיות לך 6000 אז הוא רושם דבר כזה: 6000,6001
4. להעיף את המיתות בסטאטס....
5. תיקון שגיאות כתיב כמו ב /healme שלא יהיה רשום "משטמשים" אלה יהיה רשום "משתמשים"
6. תיקון הנכסים והבנקים במפקדות, כלומר שאם יש גם נכס וגם בנק במפקדה זה גורם לחיבור בין הקניית נכס לבין הבנק.... להעביר את הנכסים/בנק...
7. תיקון ההזזות שערים בחלק מהפקדות(*שיעול*TpM*שיעול*)
8. לא זוכר אבל יש עוד.. חחח
1. מתוקן ברגעים אלו
2. סודר
3. סודר
4. מתוקן ברגעים אלו
5. סודר
6. לא קיים... וגם אם כן, אין אפשרות להזיז את הנכס.. נצטרך להזיז את המפקדה =]
7. יתוקן
8. תרשום מה שאתה מוצא
טוב יש לי משהו להגיד בקשר למוד..
כמו שכולם יודעים יש את התופעה המעצבנת של הנובים שמשתגרים..
כולם חושבים שאין פתרון אבל יש פתרון אחד!
שאתם עושים את הפקודה stats/ או pstats/ רואים כמה הרגתם כמה נהרגתם והרמה..
אז לדעתי צריך למחוק את כמה נהרגתם..
ככה לאף אחד לא יהיה אכפת שיהרגו אותו כי לא צריך לשמור על הסטאטס..
כמובן שזה לא ימחוק את התופעה של ההשתגרויות ב 100% כי יש את הילדים שמשתגרים בישביל לעצבן!
אבל אם ימחקו מהסטאטס את כמות המיתות תופעת ההשתגרויות ירד בלפחות 80%
מקווה שתעשו את זה...
תישמע טל אני חושב שצריך לשים שיגורים לבנק ולחנות השנקים עכשיו למה?
כי נגיד אתה הורג מישהו עם הרבה מאוד כסף ואתה רוצה ללכת לחנות הנשקים אז הכי קרוב זה השיגור ריסיינג אז תמיד יש שם כאלה שבאים לשמה הורגים אותך והלך לך כל הכסף אז ככה שאתה בא עושה שיגור /ws (ראשי תיבות של Wapen Shop) אז זה הכי טוב עכשיו לעניין של הבנק אותו הדבר אתה הורג מישהו עם מלא מלא כסף ברור שקודם אתה רוצה לשים את זה בבנק ליפני הכל את השיגור הכי קרוב זה /lv אבל קודם אני הולך להביא כלי רכב ואז מישתגר ל-/lv אבל עדיין ממישהו יכול לבוא כאילו הוא בא מול המראה מיקדימה מביא סאוןאוף יורה במראה ופוףףף מתתה כל הכסף הלך ואתה איך שאומרים פראייר אז אני אומר לשים שיגור לבנק שזה יהיה נגיד... /bk (ראשי תיבות של BanK)
מקווה שתעשה את זה תודה
Magic Clan
is the k!ng
על עצמי:
וגיימס 1 ניק:Mag[i]c]SparcO]
רמה:6 עוד 40 עולה לרמה 7
אגודות:סימל(אירגון סטאנטרים)+סבא סבבה
קלאן: Magic
ויגיימס 3 ניק:Sak]SparcO]
רמה:1 עוד 70 רמה2
קלאן: SaK
כי נגיד אתה הורג מישהו עם הרבה מאוד כסף ואתה רוצה ללכת לחנות הנשקים אז הכי קרוב זה השיגור ריסיינג אז תמיד יש שם כאלה שבאים לשמה הורגים אותך והלך לך כל הכסף אז ככה שאתה בא עושה שיגור /ws (ראשי תיבות של Wapen Shop) אז זה הכי טוב עכשיו לעניין של הבנק אותו הדבר אתה הורג מישהו עם מלא מלא כסף ברור שקודם אתה רוצה לשים את זה בבנק ליפני הכל את השיגור הכי קרוב זה /lv אבל קודם אני הולך להביא כלי רכב ואז מישתגר ל-/lv אבל עדיין ממישהו יכול לבוא כאילו הוא בא מול המראה מיקדימה מביא סאוןאוף יורה במראה ופוףףף מתתה כל הכסף הלך ואתה איך שאומרים פראייר אז אני אומר לשים שיגור לבנק שזה יהיה נגיד... /bk (ראשי תיבות של BanK)
מקווה שתעשה את זה תודה
לא רק לקטע שהורגים אותך...
גם למתחילים שלא יודעים איפה הבנק
מקווה שתעשה את זה תודה
מצטער אבל לא.
כל הקטע זה הקושי להגיע לבנק ולחנות הנשקים