ראיון עם מפתח ראשי בBattlefield Heroes - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: ראיון עם מפתח ראשי בBattlefield Heroes
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

Dar

האווטר המגניב של Dar

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 05.05, 03:37

ברירת מחדל ראיון עם מפתח ראשי בBattlefield Heroes

http://youtube.com/watch?v=XPAwt5cjCSk

למי שלא הבין הנה סיכום.

צוות המפתחים של DICE עבדו על משחק שיכול לרוץ על כל מחשב אפילו מחשבים חלשים מאוד ללא צורך בכרטיס מסך מתקדם או במעבד רצחני.
הם לקחו את הרעיון ממודל עסקי קוראני שפיתחו משחקים שאתם בטח מכירים כמו MapleStroy FreeStyle, GunBound ושאר המשחקים הקורייאנים החינמיים שבעצם נותנים לכם לשחק חינם ולהוריד את המשחק מהשרתים שלהם ויש לכם אפשרות לקנות דברים שיעצבו את הדמות ולקנות נשקים וכו'. הרעיון שזה יעזור לשחקנים מתחילים להגיע לרמה גבוהה יותר מבלי שהשחקנים הוותיקים ויכסחו אותם משום שיש להם יותר דברים שהם פתחו (הוא לא ציין אם אפשר לקבל את כל האביזרים בחינם אם עולים בדרגות בצורה רגילה ללא תשלום).

פרסומות - לא יהיהו פירסומות במשחק עצמו, הפירסומות היחידות שתראו יהיהו באתר ובתפריטים של המשחק.

דמות - לכל אחד יש את הדמות הפרטית שלו. אתם בוחרים דמות ונותנים לה שם יש לכם אפשרות לעלות בדרגות או לקנות דברים ללבוש ולעצב כל אחד בצורה אישית את הדמות שלו.
ככול שעולים בדרגות יש אפשרות לפתוח "יכולות מיוחדות" לדוגמא ריפוי מהיר או נשק חזק יותר וגם אפשרות לפתוח נשקים מיוחדים.

איזון במשחק - יהיהו 2 צבאות במשחק אחד זה הRoyal Army הצבא המלכותי והצבע השני זה הNational Army הצבא הלאומי. שתיהם יהיהו בעל כוח שווה כך שלא משנה איזה צבא תבחר לא יהיה לך J10 שיקרע לך תתחת...
בפיתוח מציינים שהם עובדים הרבה על האיזון והם שינו דברים לעומת BF2 כך שיהיה קל מאוד להוריד מטוסים או טנקים גם שאתם בחייל רגלים אם תירו על המטוס הוא יפגע בצורה משמעותית ולטנק יהיה חבילות מיוחדות בדומה לC4 שברגע שתתדביקו את החבילות האלו הוא יתפוצץ.

הרבה אנשים חושבים שהם לקחו את הרעיון מTeam Fortress 2 אבל למעשה הם עבדו על המשחק הרבה לפני שדיברו על TF2.
"אני שונא לחשוב שיש זכות רק לחברה אחת ליצור משחקי cartoon shooters ואני רוצה לחשוב שיהיהו בעתיד 50 משחקי cartoon shooters"

גראפיקה
- המשחק בנוי בצורה כזאת שכל מחשב חלש יוכל להריץ את המשחק כך שהוא יראה טוב גם אם יוריד את הרזולציה המשחק יראה טוב ולא באיכות ירודה לעומת משחקים אחרים

נערך לאחרונה על ידי Dar, 05.05 בשעה 07:48.

שלום קוראים לי פה ואני חדש וקוראים לי צחי

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#2   פורסם: 05.05, 10:57

נשמע טוב אני לא יכול לחכות

PWND במשתמש חדש

חזרה לראש העמוד

Dar

האווטר המגניב של Dar

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 05.05, 19:50

K!11800M
ציטוט:
צפה בהודעה
נשמע טוב אני לא יכול לחכות
אז אל תחכה...

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#4   פורסם: 05.05, 19:52

Dar
ציטוט:
צפה בהודעה
אז אל תחכה...
LOL

חחח זה נשמע טוב, אני לא יודע למה אנשים לא אוהבים את זה...כאילו cartoon או לא, TF הצליח, הלא כך?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של TRoN^lol

מצליחן

#5   פורסם: 05.05, 19:53

אני אומר חתולחם

חזרה לראש העמוד

Dar

האווטר המגניב של Dar

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 05.05, 19:53

Shireikan
ציטוט:
צפה בהודעה
LOL

חחח זה נשמע טוב, אני לא יודע למה אנשים לא אוהבים את זה...כאילו cartoon או לא, TF הצליח, הלא כך?
מי אמר שאנשים לא אוהבים את זה? אני חושב שזה יהיה אחד המשחקים המצליחים..
הבעיה היא שהקהילה הישראלית מקובעת מאוד ונדפק להם השכל מBF2 ומאז הם מכחישים את קיומו של BF2142

חזרה לראש העמוד

Dar

האווטר המגניב של Dar

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 05.05, 19:56

TRoN^lol
ציטוט:
צפה בהודעה
אני אומר חתולחם
על פי חוקי מרפי, פרוסה מרוחה בחמאה תיפול כך שהצד המרוח כלפי מטה. מנגד, ידוע כי "חתול נופל תמיד על הרגליים". נניח שהצמדנו פרוסת לחם מרוחה חמאה לגבו של חתול, כך שהחמאה מופנית הרחק מגבו, והפלנו את החתול עם הפרוסה. אם החתול ייפול על רגליו, הרי שהופר חוק מרפי. אם הפרוסה תיפול על הצד המרוח, הרי שהופר החוק האומר כי חתול נופל על רגליו.
עריכה: הדעה הרווחת כי "החתול נופל על רגליו" קיים בכל הגירסאות של החתול למעשה ממנוע החתולחם יכול לעבוד רק בגירסת P.U.S.S.Y 1.5 והגירסאות החדשות יותר.
זה בגדול ההסבר של החתולחם מי שלא הבין הנה ציור שממחיש

נערך לאחרונה על ידי Dar, 05.05 בשעה 20:02.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#8   פורסם: 05.05, 20:14

Dar
ציטוט:
צפה בהודעה
על פי חוקי מרפי, פרוסה מרוחה בחמאה תיפול כך שהצד המרוח כלפי מטה. מנגד, ידוע כי "חתול נופל תמיד על הרגליים". נניח שהצמדנו פרוסת לחם מרוחה חמאה לגבו של חתול, כך שהחמאה מופנית הרחק מגבו, והפלנו את החתול עם הפרוסה. אם החתול ייפול על רגליו, הרי שהופר חוק מרפי. אם הפרוסה תיפול על הצד המרוח, הרי שהופר החוק האומר כי חתול נופל על רגליו.
עריכה: הדעה הרווחת כי "החתול נופל על רגליו" קיים בכל הגירסאות של החתול למעשה ממנוע החתולחם יכול לעבוד רק בגירסת P.U.S.S.Y 1.5 והגירסאות החדשות יותר.
גאונות.

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#9   פורסם: 05.05, 20:15

לולולוללוולולולוללולולולוללווללולולוללולווללולולוו ווווווווווווווולולולולולולללוווול...

PWND במשתמש חדש

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#10   פורסם: 05.05, 20:24

איזה ספאמר

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של RegMan

שואף לשלמות

#11   פורסם: 05.05, 21:52

Dar
ציטוט:
צפה בהודעה
דר, תגיד לי, החרפנת או שאתה סתם חולה נפש? חפירה!

A proud owner of an Epiphone Les Paul Standard.

חזרה לראש העמוד

Dar

האווטר המגניב של Dar

נינג'ה בלגי

#12   פורסם: 06.05, 20:33

היום הודיעו על הבטא הסגורה שהם התחילו להריץ, הם אמרו שהם יודיעו מתי תיהיה בטא פאבליק פתוחה

חזרה לראש העמוד

משתמש צעיר

#13   פורסם: 10.05, 15:31

Shireikan
ציטוט:
צפה בהודעה
LOL

אני יגיד לך למה זה יצליח פי 5 יותר

כי לא יהיה גוף ראשון

חזרה לראש העמוד

Dar

האווטר המגניב של Dar

נינג'ה בלגי

#14   פורסם: 10.05, 16:00

משחק יותר קליק, זה לא משחק שאתה משחק כמו עבודה קבוע זה משחק שאתה משחק בשביל הכייף
באיזהשהו שלב ראיתי פה אנשים בקהילה שממש נכנסים למשחק והם משחקים בו רק כדי להראות סקיילז והם כבר לא נהנהים הם משחקים כאלו זה עבודה שניה שלהם *שיעול* עמוס *שיעול*

אז פה אני חושב שיש שינוי משמעותי המשחק יהיה יותר קל לאנשים לשחק וכמובן יהיה הרבה יותר מהנה

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames