משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
|
 |
|

מנהל קהילת Xbox

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
06.05, 17:16
|
|
|
כשכ"כ הרבה קנו אותו, זה לא נדיר למצוא כמה שמוכרים אותו...
|
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
06.05, 17:33
|
|
|
omerkot |
ציטוט: |
 |
|
|
עצם העובדה שכל כך הרבה אנשים מוכרים אותו די מעלה סימני שאלה בנוגע לטיב המשחק ב360... |
|
|
|
|
יש לנו המון חובבי היילו בפורום שקנו את האורנג' בוקס כי המליצו להם אבל בדרך כלל חובבי היילו לא הולכים יד ביד עם משחק שכולל מחשבה בתוכו 
|

לוק ברנארד:
אדם, אגדה, אומן, יוצר... אל!
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
06.05, 17:43
|
|
|
האמת שלהפוך אותו ל"משחק מחשבה" זה קצת למתוח את החוט. מדובר בחידוניות שלא הייתי שם במקום להתחרות בתחרות שח מט...
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
06.05, 18:00
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
האמת שלהפוך אותו ל"משחק מחשבה" זה קצת למתוח את החוט. מדובר בחידוניות שלא הייתי שם במקום להתחרות בתחרות שח מט... |
|
|
|
|
לא קראתי לו משחק מחשבה, אמרת שהוא משחק שכולל מחשבה בתוכו.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
06.05, 18:10
|
|
|
Dezaster |
 |
|
|
מאיזו בחינה?
מצטער שאני לא שופך לך פה איזו תגובת גולמר. |
|
|
|
|
האמת היא שהתמונה הקורעת של נלסון השאירה אותי בלי מילים. לפעמים עדיפה תמונה אחת... 
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
06.05, 19:33
|
|
|
אוקיי... זה הפסד אדיר לPS3. אם המצב הזה ישמר, אפשר להגיד שאת הFPS הכי טובים בעולם לא נראה על הPS3. אם המצב לא ישתנה, בחזית הFPS'ים, ה360 ניצחה, לפי דעתי.
אני מתאר לעצמי שהסיבות לכך מגוונות. בראש ובראשונה, VALVE היא אחת החברות הכי ערכיות שקיימות בשוק. אני מניח שאם הם מרגישים שהם לא מסוגלים ליצור מוצר איכותי למכשיר מסוים בגלל כל סיבה שהיא, הם פשוט לא יעשו אותו (גם את גירסאת הקופסא הכתומה לPS3 הם לא ממש רצו לעשות, אבל EA רצו לנסות, אז הם נתנו להם). בנוסף, בהחלט אפשרי שהמשחק פשוט לא מכר טוב על הPS3 כמו שהוא מכר על הPC ועל ה360 ולכן ההשקעה הרבה לא שווה את הרווחים שנכנסים מגירסאת PS3.
הסיבות בהחלט יכולות להיות מגוונות, אבל בסופו של יום, מדובר במכה לא קלה לPS3.
|

All your base are belong to us, bitch!

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
06.05, 20:10
|
|
|
הם מודים שהם לא רוצים לקחת את הסיכון הכלכלי לעשות משחק לPS3 שהיא פלאטפורמה שהם לא מכירים (שזה סיכון משלוש מבחינתם. גם לא יודעים אם המשחק יצליח בכלל, גם השקעה גדולה בפיתוח, וגם לא בטוח שזה יצליח כי אין להם נסיון)
מצד שני הם אמרו כי לא תהיה מבחינתם בעיה אם חברה אחרת רוצה לפתח את המשחקים לPS3. בכל מקרה זה די מבטיח שאם תצא גירסה כזאת היא תהיה נחותה.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
07.05, 11:58
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
אוקיי... זה הפסד אדיר לPS3. אם המצב הזה ישמר, אפשר להגיד שאת הFPS הכי טובים בעולם לא נראה על הPS3. אם המצב לא ישתנה, בחזית הFPS'ים, ה360 ניצחה, לפי דעתי. |
|
|
|
|
בחזית הFPSים הX360 ניצחה כבר די ממזמן, והאמת היא שדווקא בשנה הקרובה הPS3 אמורה להתחזק קצת עם כמה בלעדיים (KZ2, HAZE, Res2) שאולי יתנו קונטרה לGears 2, ולLFD.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
07.05, 12:17
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
בחזית הFPSים הX360 ניצחה כבר די ממזמן, והאמת היא שדווקא בשנה הקרובה הPS3 אמורה להתחזק קצת עם כמה בלעדיים (KZ2, HAZE, Res2) שאולי יתנו קונטרה לGears 2, ולLFD. |
|
|
|
|
KZ2? HAZE? איך הם אמורים לחזק? כלומר, מבחינת FPS, הספריה של הPS3 בינונית. כששני המשחקים הללו יצאו, המצב לא ישתנה כל כך. בכל זאת, שניהם נראים מאוד בינוניים. RES2 הוא בעל פוטנציאל אדיר למדי. הוא נראה נהדר ומפתחת אותו אחת החברות הכי מוכשרות שקיימות היום. הוא בהחלט יכול לחזק מעט את הספריה של הPS3, מבחינת FPS.
איך גירס 2 קשור לFPS?
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
07.05, 12:20
|
|
|
לפי מה שהבנתי יצא דמו של הייז והוא ממש טוב וכולל אפילו קואופ של 4. אז בטח לא צריך להכריז עליו כבינוני עדיין.
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #41 פורסם:
07.05, 13:22
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לפי מה שהבנתי יצא דמו של הייז והוא ממש טוב וכולל אפילו קואופ של 4. אז בטח לא צריך להכריז עליו כבינוני עדיין. |
|
|
|
|
זה בהחלט מפתיע. עד עכשיו הוא נראה MEH+ לכל היותר. נחמד לשמוע. 
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #42 פורסם:
09.05, 07:34
|
|
|
bozeman |
 |
|
|
לפי מה שהבנתי יצא דמו של הייז והוא ממש טוב וכולל אפילו קואופ של 4. אז בטח לא צריך להכריז עליו כבינוני עדיין. |
|
|
|
|
אתה מכוון שהדמו של הייז ממוצע לגמרי פשוט דודי מתלהב ממנו 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #43 פורסם:
10.05, 23:40
|
|
|
Chaotic |
 |
|
|
KZ2? HAZE? איך הם אמורים לחזק? כלומר, מבחינת FPS, הספריה של הPS3 בינונית. כששני המשחקים הללו יצאו, המצב לא ישתנה כל כך. בכל זאת, שניהם נראים מאוד בינוניים. RES2 הוא בעל פוטנציאל אדיר למדי. הוא נראה נהדר ומפתחת אותו אחת החברות הכי מוכשרות שקיימות היום. הוא בהחלט יכול לחזק מעט את הספריה של הPS3, מבחינת FPS.
איך גירס 2 קשור לFPS? |
|
|
|
|
בינתיים, מה שאולי יש לX360 להציע כאקסלוסיבי (חלקי) בזירת הFPS זה את L4D (בהנחה שאתה לא מכניס את גירס בתור FPS). אולי אתה לא מתלהב מKZ2 או הייז, אבל שניהם יחד עם Res2 עדיין נראים לי כמו עסקת חבילה טובה. סטטיסטית לפחות אחד מהמשחקים צריך להיות טוב מאד.
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #44 פורסם:
11.05, 12:58
|
|
|
gulmer |
 |
|
|
בינתיים, מה שאולי יש לX360 להציע כאקסלוסיבי (חלקי) בזירת הFPS זה את L4D (בהנחה שאתה לא מכניס את גירס בתור FPS). אולי אתה לא מתלהב מKZ2 או הייז, אבל שניהם יחד עם Res2 עדיין נראים לי כמו עסקת חבילה טובה. סטטיסטית לפחות אחד מהמשחקים צריך להיות טוב מאד. |
|
|
|
|
וזה יהיה רזיסטנס 2 שכבר מראש נראה כמו משחק מצויין (למרות שהסרטון גיימפליי שלו מלפני שבוע נראה נורא).
KZ2 יהיה המשחק "8" שלהם והייז יהיה המשחק "7" שלהם 
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #45 פורסם:
11.05, 15:39
|
|
|
DrKeo |
 |
|
|
וזה יהיה רזיסטנס 2 שכבר מראש נראה כמו משחק מצויין (למרות שהסרטון גיימפליי שלו מלפני שבוע נראה נורא).
KZ2 יהיה המשחק "8" שלהם והייז יהיה המשחק "7" שלהם  |
|
|
|
|
אני לא מבין איך אתה מסתכל על KZ ואומר משחק של 8. הוא מהוקצע בכל רמח איבריו, אין פרט אחד שנראה בו רע.
והייז למרבה ההפתעה היה מאוד מוצלח בדמו, אני לא יודע מה אתה רוצה. תנסה בעצמך.
|

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #46 פורסם:
11.05, 15:41
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
אני לא מבין איך אתה מסתכל על KZ ואומר משחק של 8. הוא מהוקצע בכל רמח איבריו, אין פרט אחד שנראה בו רע. |
|
|
|
|
אתה צודק. אין בו פרט אחד שנראה רע. בערך כמו שאין בו פרט אחד שנראה מצוין. בגלל זה הוא נראה כמו משחק של 8.
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #47 פורסם:
11.05, 15:42
|
|
לא נראה מצויין? טוב דיי. עוד שנייה אני אדבר עם קל"ר שיכניס בך קצת משמעת  .
ככה באמת נראים המשחקים הממוצעים שלנו:

נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.05 בשעה 15:45.
|

הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #48 פורסם:
11.05, 15:49
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לא נראה מצויין? טוב דיי. עוד שנייה אני אדבר עם קל"ר שיכניס בך קצת משמעת .
ככה באמת נראים המשחקים הממוצעים שלנו: |
|
|
|
|
גראפית?
מסתבר שכן כי גם CRYSIS יצא ממוצע
מה טוב בKZ2?
שום דבר, הוא עושה מה שכולם עשו לפניו.
הוא לא יהיה משחק רע, פשוט בנאלי שחוזר על עצמו.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #49 פורסם:
11.05, 15:50
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לא נראה מצויין? טוב דיי. עוד שנייה אני אדבר עם קל"ר שיכניס בך קצת משמעת . |
|
|
|
|
מה נראה בו מצוין? המבנים הקבועים מראש שיכולים לההרס? הסיפור הכללי שלא מעניין כמעט אף אחד? הכותר עצמו שהתחיל ככישלון? אולי העובדה שמאז שהכותר הזה נוצר, הוא בנוי רק מהצהרות אדירות שמתגלות כבולשיט (היילו קילר! ככה הוא באמת נראה - זה לא סרטון מרונדר מראש! מערכת מזג אוויר שמשפיעה על המשחקיות ולא רק על כבל חשמל רנדומלי!). בנתיים קילזון מתבשל הרבה מאוד זמן ומה שראינו ממנו לא נראה כמו משחק מדהים במיוחד. הוא בקושי מבדיל את עצמו מFPS אחרים וטובים יותר. גירס 2, לעומתו, מתבשל בערך שנה וחצי - מאז יציאת המשחק הראשון. למרות זאת, הוא מציג חידושים הרבה יותר מעניינים. נכון שאותך מעניין יותר שכבל חשמל זז ברוח מאשר נשק חדש ושנשק חדש בגירס לא משנה כלום, כי הם חיקויים, למרות שלאף אחד מאיתנו אין מושג איך בדיוק הנשק מתנהג. נכון שבקילזון ראינו כבר כמה פעמים שיש קירות שנשברים, בערך כמו שהיה במשחק המטריקס הראשון.
לך, ככל הנראה, זה לא משנה.
קילזון 2 לא נראה מצוין. הוא נראה רגיל. ממוצע. נחמד. סבבה. הדבר היחיד שאני רואה שנעשה מצוין זה יצירת הייפ מלאכותי על ידי סוני. אני רק מחכה לראות איזה קמפיין שיווק ויראלי שימצא באתר בשם "Killer Wasps"
עריכה:
התמונה שהבאת נורא יפה. כמעט כמו זאת: 
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #50 פורסם:
11.05, 15:57
|
|
|
נו, לפחות פתרת את עצמך מהסיוט הזה. אני חושב שאני אסבול לבד עם המשחק הנורא הזה כשייצא.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #51 פורסם:
11.05, 16:00
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
נו, לפחות פתרת את עצמך מהסיוט הזה. אני חושב שאני אסבול לבד עם המשחק הנורא הזה כשייצא. |
|
|
|
|
בהחלט יש מצב 
ד"א, הולך להיות לו מולטי?
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #52 פורסם:
11.05, 16:01
|
|
|
לא זכור לי שהם דיברו על זה, אבל אני חושב שזה דיי ברור. קשה לי להאמין שמשהו יוצא משחק FPS כיום ללא אונליין כלשהוא.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #53 פורסם:
11.05, 16:11
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
לא זכור לי שהם דיברו על זה, אבל אני חושב שזה דיי ברור. קשה לי להאמין שמשהו יוצא משחק FPS כיום ללא אונליין כלשהוא. |
|
|
|
|
מטרויד 3... איפה עדי?
|
|
|
|
|
|

שואף לשלמות

|

|
|
|
|
| #54 פורסם:
11.05, 16:17
|
|
|
omerkot |
 |
|
|
מטרויד 3... איפה עדי? |
|
|
|
|
לא מדובר בShooter. זה יותר קרוב להרפתקאה או פלטפורמה מShooter.
|

|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #55 פורסם:
11.05, 16:21
|
|
|
זה מוזר, כי 90% מהזמן במטרואיד מה שעשיתי היה לירות. זה נכון שהוא כולל עוד מרכיבים אבל הוא הכי קרוב ל-FPS מכל דבר אחר. ממתי רכשת WII?
אני אוהב שיש לך ניתוחים להכל. למרות שלרוב זה גובל בדימיון וחירטוטים, אבל מה שעושה לך את זה. תזהר עם זה בבה"ד 1, לא אוהבים דברים כאילו. לפחות בבסיסי כשאני עשיתי.
נערך לאחרונה על ידי Death_119, 11.05 בשעה 16:26.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #56 פורסם:
11.05, 16:30
|
|
דווקא כשאני עשיתי בה"ד 1 הרגשתי שכמעט הכל שם היה חרטוטים... 
|
|
|
|
|
|
נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #57 פורסם:
11.05, 16:37
|
|
ראיתי לא מעט מרגיזים עפים כי הם היו מתנשאים. אני זוכר שבהכנה ארגנתי חרם על בחורה מרגיזה שהיה לה שפם עד שהיא נשברה וגם הודחה  .
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #58 פורסם:
11.05, 16:43
|
|
|
אתה בטוח שלא עשית חרם על הרס"ר?
|
|
|
|
|
|

מנהל קהילת Xbox

|

|
|
|
|
| #59 פורסם:
11.05, 16:57
|
|
|
Death_119 |
 |
|
|
זה מוזר, כי 90% מהזמן במטרואיד מה שעשיתי היה לירות. זה נכון שהוא כולל עוד מרכיבים אבל הוא הכי קרוב ל-FPS מכל דבר אחר. ממתי רכשת WII?
אני אוהב שיש לך ניתוחים להכל. למרות שלרוב זה גובל בדימיון וחירטוטים, אבל מה שעושה לך את זה. תזהר עם זה בבה"ד 1, לא אוהבים דברים כאילו. לפחות בבסיסי כשאני עשיתי. |
|
|
|
|
מטרויד פריים 1-2 היו משחקי הרפתקאות עם קצת יריות.
פריים 3 זה משחק יריות עם קצת הרפתקאות.
זה ממש הרגיז אותי האמת.
בכל מקרה נינטנדו תמיד 5 שנים אחורה עם פיצ'רים במשחקים שלהם.
|

לוק ברנארד:
|
|
|
|
|
מצליחן

|

|
|
|
|
| #60 פורסם:
11.05, 17:15
|
|
|
KZ2 יהיה משעמם. מן המשחקים שממצים את עצמם לאחר שעה. עוד שלב אפור, עוד עיצוב בנאלי וכל הדברים שהתרגלנו לראות במשחקים אחרים נעשים שוב ושוב עד דהייה.
כמו שאמרתי, Mirrors Edge פשוט שם אותו בכיס וזה רק יעזור למשחק להתבלט בין עדר המשחקים האפורים (הן בגרפיקה והן במשחקיות).
|
.Vtarbut @ irc.quakenet.org - Be the Beginning#
|
|
|
|
|
|
|
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר
|