רק חבל שהם לא מנסים להיתפח לכיוון של משחקים ב3D רגילים למחשב, לדוגמא כמו Rising egle, אבל אני אשמח לעזור להם ליבנות משחק RPG נחמד למחשב, אני הייתי יכול ליהיות תסריטאי טוב אני משחק משחקי RPG כל החיים שלי
Level-5 שוווווווולללללללתיייייייםםםםםםם!!!!!!!!1111
Mabinogi שולללטט! בלוגיימינג - בבקשה תיכתבו רק תגובה אחת וזהוא
"חוץ מזה, סיימתי לא מזמן בית ספר, ואני מתכנן להרשם ללימודי עיצוב ואנימציה בקרוב."
לא חסר איזשהו שלב בדרך? בין בית ספר ללימוד מקצוע? משהו שכולל בדרך כלל מדים וM16?
כוונתי שאיני פוסל את האפשרות. אני חושב, וגם אמרתי את זה, שהתעשיה הישראלית לפיתוח משחקים מאוד מיוחדת. אני מאוד נהנה לפתח בה. אני לא רואה את עצמי מוותר עליה כ"כ מהר ;)
האמת היא שחשבתי שיכול להיות שיש סיבה מוצדקת, אבל היום יש המון אנשים שזה נראה להם לגיטימי פשוט לא לעשות צבא, אז זה כל פעם מעצבן אותי מחדש... כמובן שאם זה מסיבה בריאותית אז ההודעה שלי הייתה לגמרי לא במקום ואני לוקח את מילותי בחזרה.
טוב אז הגעתי עד לשלב הזה http://img246.imageshack.us/img246/5788/portalflashoz1.gif
כן נוב שכמוני..
בכל מיקרה אין לי כוח לחשוב איך להביא את הכדור הצהוב לGoal שלה, אז חשבתי שתוכלו לעזור לי
תודה D:
ואחלה משחק חבר'ה! ;)
טוב, כל חיי רציתי לבנות משחק, RPG, עכשיו אני בטוח שלא תירצו לעזור לי אבל אני יכול לכתוב משחק מצוין, אפילו אולי תלמדו אותי?
חן עידו: אין מצב, מי אתה בכלל?
אני: XD
טוב, כל חיי רציתי לבנות משחק, RPG, עכשיו אני בטוח שלא תירצו לעזור לי אבל אני יכול לכתוב משחק מצוין, אפילו אולי תלמדו אותי?
חן עידו: אין מצב, מי אתה בכלל?
אני: XD
מצאתי אותך ועכשיו אני יכול להמשיך לרדת אליך! (בצחוק כמובן.)
ד"א,פעם אני וחבר שלי ניסינו לעשות משחק באותה תוכנה,רק שלא הלך לנו כמוהם...
תודה לאריק המלך על התמונה של god of war!!!!!!!!!!!! תמיד תזכור שאתה לא מרכז העולם,כי מרכז העולם זה אני