לאוהבי Trauma Center, קבלו את Zoo Hospital - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: לאוהבי Trauma Center, קבלו את Zoo Hospital
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 06.05, 20:59

ברירת מחדל לאוהבי Trauma Center, קבלו את Zoo Hospital

Majesco הכריזה על Zoo Hospital ל-Wii, שנראה די כמו טראומה סנטר רק בגן חיות. מבצעים ניתוחים בחיות. הגרפיקה מפתיעה באיכות סבירה לחלוטין למפיצה כה דלה בכסף, כך שמעניין לראות מה ייצא מזה. ניסיתי את טראומה הראשון ל-DS ולא התלהבתי, אבל אני מניח שיש כן אנשים שאוהבים.

ציטוט:
The future of the zoo is in your hands as Majesco Entertainment Company (NASDAQ: COOL), an innovative provider of video games for the mass market, today announced Zoo Hospital for Wii™. As a recent Veterinary College grad, you must help your Aunt Lucy heal a myriad of exotic animals and save the once world-famous Zoo Hospital from a businessman’s bulldozer by attracting more visitors. Already a popular title for Nintendo DS™, Zoo Hospital for Wii is developed by Torus Games and is expected to launch in Europe and PAL territories in Q4, 2008.

Zoo Hospital is the first game of its kind on Wii that lets players experience a veterinarian’s job. Players can use the Wii Remote™ in surgical procedures to eliminate parasitic pests, perform dentistry, X-ray organs and remove foreign bodies like gallstones to restore the health of 48 ailing zoo animals, including dolphins, gorillas, macaws and camels. Soothing and feeding each animal via intuitive gestures, while following up on post surgical patients in their enclosures is as important as precise operations, since happy, healthy animals increase the Zoo Rating which in turn affects the number of customers visting the zoo.

Zoo Hospital allows players to experience a 3D zoo environment and enables up to two friends to treat animals together in cooperative multi-player mode. Aspiring vets can also unlock new animals, enclosures, medical mini-games, and plaques by successfully performing procedures and raising the Zoo Rating.

Zoo Hospital for Wii is expected to release in Q4, 2008. The game will be distributed throughout Europe and to PAL territories by Codemasters. For additional information about Majesco’s exciting line of products, please visit www.majescoentertainment.com and www.majescoeurope.com.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 06.05, 21:06

מגניף.
אני אוהב TC, סיימתי לDS, נטשתי לווי מחוסר חשק.
אני אבדוק את זה. מה יש להפסיד?

UP THE IRONS

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 06.05, 21:12

מעניין. נקווה שהוא מעניין ושיהי לו עלילה טובה ומתקדמת ולא יהיה רק התרכזות בניתוחים עצמם. רק שהשליטה תיהיה יותר כמו NEW BLOOD החדש שיצא מאשר ST.

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

האווטר המגניב של DMaster

מצליחן

#4   פורסם: 06.05, 21:57

הולי שיט..
אני מת על טראומה סנטר.. והמשחק הזה נראה פצצה.
אני רואה שמה גם את שולחן הניתוחים וגם במקרה של השימפנזה סוג של טמגוצ'י..
זה כמו זו טייקון - טראומה סנטר..
תודה עדי..

נערך לאחרונה על ידי DMaster, 06.05 בשעה 22:00.

Gigabyte 965P-DQ6 | Intel C2D E6600 | nVidia 7950GX2
250GBX2 WD SATA2 16mb | TT Soprano | Kingston 667 2GB DC
MX1000 + Qck | Enermax Liberty 500W | Lousy Samsung 960BF

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#5   פורסם: 06.05, 22:34

וואו נראה מגניב לגמרי.לא שיחקתי בטארומה סנטר אבל ממה שאני שומע עליו פה כדי לתת לו ניסיון.

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#6   פורסם: 07.05, 01:56

מגניבוס לגמרי אם הוא יהיה כמו טראומה סנטר, ואולי אפילו יותר.

זו אותה חברה שפיתחה את TS? לא זוכר.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#7   פורסם: 07.05, 09:30

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של gulmer

שואף לשלמות

#8   פורסם: 07.05, 11:12

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
Majesco הכריזה על Zoo Hospital ל-Wii, שנראה די כמו טראומה סנטר רק בגן חיות. מבצעים ניתוחים בחיות. הגרפיקה מפתיעה באיכות סבירה לחלוטין למפיצה כה דלה בכסף, כך שמעניין לראות מה ייצא מזה.
מאג'סקו לא דלה בכסף. הדבר היחיד שדל אצלה הוא ההשקעה במשחקים שהיא עושה (למעט אחד: Psychonauts). בהתחשב בנתון ההיסטורי הזה על החברה ובמגבלות הWII הגרפיקה של המשחק באמת בסדר גמור. השאלה היא האם זו תמונה סטטית או באמת עולם תלת מימדי שאפשר לנווט בו.

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#9   פורסם: 07.05, 11:23

זו לא תמונה סטטית. אם זה היה סטטי מן הסתם זה היה יכול להיראות יותר טוב.

מג'סקו היתה על סף פשיטת רגל. מה הציל אותה? Cookin' Mama.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#10   פורסם: 07.05, 11:56

gulmer
ציטוט:
צפה בהודעה
השאלה היא האם זו תמונה סטטית או באמת עולם תלת מימדי שאפשר לנווט בו.
לפי התפריט מצד שמאל למטה בחלק מהתמונות, אלה לא תמונות סטטיות.

בכל מקרה, הייתי יותר אופטימי עם הייתה מפתחת זאת החברה שפיתחה את TS.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames