אני כבר הגעתי לקטע שחבר של ניקו מת... סתם,צוחק .
את האמת נראה לי אני כבר די מתקדם,אבל רוב הזמן האחים שלי משחקים בכלל...
מה אתה רוצה להגיד שאתה עושה שמירה אחת לך ולאחים שלך?
מה הטעם בלשחק ככה?
כל אחד עושה קטע אחר ובסוף יוצא מצב שאף אחד מכם לא באמת סיים מההתחלה עד הסוף את כל המשחק..
לא יודע, לי זה היה מפריע. לאח שלי יש פרופיל משלו. (לא שהוא שיחק יותר מדיי או משהו אבל בכל אופן.
מה אתה רוצה להגיד שאתה עושה שמירה אחת לך ולאחים שלך?
מה הטעם בלשחק ככה?
כל אחד עושה קטע אחר ובסוף יוצא מצב שאף אחד מכם לא באמת סיים מההתחלה עד הסוף את כל המשחק..
לא יודע, לי זה היה מפריע. לאח שלי יש פרופיל משלו. (לא שהוא שיחק יותר מדיי או משהו אבל בכל אופן.
אנחנו כולנו משחקים באותה שמירה,אני מבין איך הסקת את זה שיש לנו שמירות שונות,אבל בכל מקרה,זה לא נכון...
שאלה יש מטוסים במשחק בגלל שאמרו לי הרבה לפני שהמשחק יצא שאין זה נכון
יום העצמאות שמח
כפול עשר
אינני יודע כיצד ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל הרביעית תתנהל במקלות ואבנים- אלברט אינשטיין
PSP למכירה
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON http://www.youtube.com/watch?v=NNcQX033V_M תראו זה טוב
עשיתי 2 משימות עם מטוסים ובהתחלה זה נראה כאילו לו נוח לנסוע אבל עכשיו זה השתפר איזה כיף המשחק מעביר לי ים זמן אני עכשיו רק צריך לחבר את הראוטר השני לראוטר הראשון ואני בא לליב.!
אני לא מבין למה הם לא עשו מטוסים?
אני לא מבין את התירוץ שהם לא רוצים לשחזר את אסון התאומים
העיקר ששיחזור של טבח המוני של אנשים ברחוב ו שדידת מיליון מכוניות הם כן יכולים
ויש לי שאלה לאלו שעדיין משחקים
עד כמה ליברטי סיטי של GTA4 דומה לשל GTA3?
והאם רואים מאפיות ברחוב עם מדים יחודיים לכל אחת כמו שאר ה GTA?
אני אגיד לך בדיוק מה העניין.
אסון התאומים נמצא במקום בלב של כמעט כל תושב בארה"ב. גם אם הוא לא הכיר מישהו שנספה שם. העניין הוא שזה כואב לכולם.
מוות של חבורה של כושים או משהו, או גניבה של מכונית וכו' וכו' וכו'... לא כואב לכמות כ"כ מאסיבית של אנשים.
אסון התאומים זה טאבו.
זה כמו שאם יהיה GTA17 והוא יתרחש במאה הקודמת באירופה, בטוח לא יהיה אפשר לשחזר את השואה. (ברור לי שלא יהיה GTA כזה ובלה בלה בלה. זאת רק דוגמא).
פשוט לא יהיה את זה כי זה פשוט... לא. זה נושא כאוב מדיי.
מבין? D:
למה חורש????
יש לי אותו כמעט שבועיים!
ואני נהנה מהמשחק!
למרות זאת יש לי חבר עם סוני 3 סיים את המשחק תוך 3 יום!
מפחיד!!הוא חורש על המשחק!!!
הבנתי שרק לעשות את הקטע של הסיפור עצמו זה 35 שעות ושלא נדבר על כל הדברים הצדדיים שאפשר לעשות במשחק.
מעניין אם חבר שלך טס בו ושכח לעשות את כל השטויות הכיפיות מסביב או שפשוט הוא לא צריך שינה או אוכל
הרגע סיימתי את המשחק!
לקח לי לסיים אותו 26 שעות!!!
ובאחוזים זה 65.50 כי לא עשיתי את כל המשימות הצדדיות!!
אחלה משחק!!עכשיו רק נשאר לשחק קצת בלייב!
אהההההה ולגבי חבר שלי,הוא שיחק עם חבר שלו ביחד
כשהוא ישן חבר שלו שיחק
וכשחבר שלו ישן הוא שיחק...בקיצור 2 דפוקים בראש,אני לא מבין איך אפשר להנות מהמשחק ככה אם חצי משחק לא עברת בעצמך!!
ברור שאתה לא מבין את התירוץ. יכול להיות שזה בגלל שאין לו שום קשר לעובדה שאין מטוסים במשחק. הסיבה שאין מטוסים היא שלא צריך. זה לא יתאים לעולם המשחק. מבחינת גודל כולל, העולם לא כל כך גדול שהוא מצריך מטוסים. זה סתם יגרום לחוסר איזון מוזר במשחקיות ויהיה מיותר. אם המשחק הבא בסדרה יציג עולם משחק גדול יותר (אני משוכנע לחלוטין שזה יהיה המצב), אז אנחנו נראה גם מטוסים. אם אין בהם צורך, אין טעם להכניס אותם למשחק.