יש חוק שאוסר על גניבת קוברות? :\
ואני לא מבין כולכם שונאים את אשמאדי.. הוא דווקא אחלה בחור..
אשמאדי
אני דווקא לא שונא אותו... האמת שלהיפך. אני מאוד אוהב איך שהוא טס (אחרי הכל, עדיין יש רמה לבחור) ומאוד אוהב את הטעם שלו במוסיקה. רק שיש לו באמת קטעים מעצבנים ולא מובנים
אני דווקא לא שונא אותו... האמת שלהיפך. אני מאוד אוהב איך שהוא טס (אחרי הכל, עדיין יש רמה לבחור) ומאוד אוהב את הטעם שלו במוסיקה. רק שיש לו באמת קטעים מעצבנים ולא מובנים
RegMan
ציטוט:
אור - מסכים עם כל מילה. צריך כבר להעיף את הקרציה הזאת. הוא כבר קיבל באן לשלושה ימים ואם אני לא טועה הבאן הבא אמור להיות לצמיתות.
לא לטעות, זה נאמר באותו ת'רד.....
שמתי לב לאחרונה שתמיר מחקה אותי, גם במשחק וגם בפורום.. יופי תמירוש, תלמיד טוב..
אתה אומר שהיו לכם 3 טייסים טובים.... לא הבנתי מה זה אומר...
לי אישית זה אומר שכדאי לגנוב לאמריקאים תקוברה אחרת הערבים יאנסו...
אתה אומר שמסיבה לא מובנת עברנו בסוף הסיבוב... על זה כבר עניתי בהתחלה, רציתי
להיות בקבוצה נגד השמדאי... וזאת הסיבה היחידה!
אני מתכוון ל3 טייסים טובים שאלה יפתח אתה גם הייתה ואשמדאי ועוד, לקחתם ת'קוברה מסיבה פשוטה כי בטח היה לכם משעמם בלי מסוק, אבל ככה לאמריקאים לא היה שום סיכוי.
בסוף גם אשמדאי עבר איתכם
אבל זה מראה משהו אחר שהוא ומפחד להתמודד נגד טייסים ברמה שלו
"Some people think they can outsmart me. Maybe, maybe. I've yet to meet one that can outsmart bullet."
אני מתכוון ל3 טייסים טובים שאלה יפתח אתה גם הייתה ואשמדאי ועוד, לקחתם ת'קוברה מסיבה פשוטה כי בטח היה לכם משעמם בלי מסוק, אבל ככה לאמריקאים לא היה שום סיכוי.
בסוף גם אשמדאי עבר איתכם
אבל זה מראה משהו אחר שהוא ומפחד להתמודד נגד טייסים ברמה שלו
למה לאשאר בקבוצה, אחרי שאור ויפתח עברו חזרה לMEC וברור לי שהם יגנבו את הקוברה?
ואם לא זה, הם יאנסו קבוע את הHOTEL, רק את ההוטל , לא יזוזו משם.
אני הראשון שילך לקוברה אם אני יודע שהקבוצה השניה משחקת פייר.. - לא גונבים קוברות, לא נשארים כל המפה מעל ההוטל.
אם אני זוכר טוב אתה בסוף היית בקוברה ואנסת אותנו בפד אם אני זוכר נכון גם עמוס היה שם לא?
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים
לי אין בעיה, תבחר קבוצה לשארקי, אני תמיד יהיה בקבוצה הנגדית..
Da2AshmeDIE666
ציטוט:
אני הראשון שילך לקוברה אם אני יודע שהקבוצה השניה משחקת פייר.. - לא גונבים קוברות, לא נשארים כל המפה מעל ההוטל.
תעשה מה שבא לך.. אל תשחק מלוכלך (גונב לקבוצה השניה את הקוברה באופן קבוע ומתכונן) ואל תנצל את האדמיין כדי להעיף שחקנים רק כדי שאתה תתפוס את המסוק או מה שלא יהיה..
אני כבר רואה את זה.. יפתח ואור נמצאים קבוע מזרחית לנקודת המראה של המי-28.... כאילו שאני לא מכיר אותך מספיק.
תעשה מה שבא לך.. אל תשחק מלוכלך (גונב לקבוצה השניה את הקוברה באופן קבוע ומתכונן) ואל תנצל את האדמיין כדי להעיף שחקנים רק כדי שאתה תתפוס את המסוק או מה שלא יהיה..
אני כבר רואה את זה.. יפתח ואור נמצאים קבוע מזרחית לנקודת המראה של המי-28.... כאילו שאני לא מכיר אותך מספיק.
אתה חושב שאתה יודע הכל.
אתה לא שחקן וותיק.
ואתה המלך של הספון קילים. אתה מת על זה.
תפסיק לחשוב את עצמך.. אתה טוב מאוד בsu 34
זהו. לא יותר מזה.
כל מי שמשחק בשראקי באמריקאים ואור נגדו, שארו בתוך ההוטל עם ANTI-TANK וברגע שהם גונבים את המסוק לפוצץ אותו ואת המסוק שחונה על הגג.
דאש זו תגובה של כל כך ילד קטן ומסכן
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים
על מה אתה מדבר בסיבוב השני הייתה אמור להיות בMEC אבל עברת לאמריקאים, וככל הידוע לי ת'מסוק של הMEC אי אפשר לכבוש
"Some people think they can outsmart me. Maybe, maybe. I've yet to meet one that can outsmart bullet."