אור - אדמיין שמנצל את מעמדו והורס את השרת - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: אור - אדמיין שמנצל את מעמדו והורס את השרת
1  2
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

האווטר המגניב של Da2AshmeDIE666

משתמש רציני

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 09.05, 00:34

ברירת מחדל אור - אדמיין שמנצל את מעמדו והורס את השרת

בעקבות יחס לא הוגן מצד אור קרסטיני החלטתי להשקיע קצת ולהכין וידאו...
לאחורנה הוחלט לשים את שרקאי בשרת רכבים לתקופת ניסיון, אתמול אור ניצל את זה עם יפתח וכל הסיבוב במפה ניסה אך ורק לגנוב לקבוצה האמריקאית את הקוברה ולעשות טרור מוחלט לקבוצה השניה המסכנה , הוא ויפתח, מהרגע שהתחילה המפה - לא הפסיקו לרדוף אחרי הקוברה והצליחו..
אור טען שהוא עושה את זה רק כשהאמריקאים יותר חזקים, בבאטלריקורדר רואים בבירור שזה הדבר הראשון שהוא עשה במפה, בלי קשר למי שיותר חזק, המשיך לעשות את זה כל המפה ואחרי שהיא נגמרה הוא עבר לMEC שוב רק כדי לגנוב את הקוברה שוב...
http://forum.vgames.co.il/showpost.p...64&postcount=1

http://forum.vgames.co.il/showpost.p...9&postcount=12
http://forum.vgames.co.il/showpost.p...5&postcount=13

לאחר הפעם הראשונה שאור גנב את הקוברה, מאחר והוא שחקן לא מנוסה והייתי בסקווד שהוא "הוביל" נכנסתי לקוברה הגנובה. הוא לא אהב את זה כי הוא ויפתח מדברים בVIOP ונוח להם לאנוס את האמריקאים ככה.... הוא התעצבן עליי מאוד, כמובן שלא עשיתי כלום שלא חוקי בשרת...
http://forum.vgames.co.il/showpost.p...6&postcount=24
"רציתי להיות בקבוצה נגד השמדאי" - קיצר שונא אותי וחושב שהוא יכול לעשות עליי OWNING..

הוידאו יראה את כל השאר שקרה...

http://hosted.vgames.co.il/bf/Movies/Untitle1d.wmv

הגיוני לתת קיק על זה שהתגנבתי לקוברה הגנובה אחרי שהוא גם ככה כל המפה טס או בקוברה הגנובה או במי-28 ?

------
אורן - האם אור ראוי להיות אדמיין בשרת שלך אחרי שהוא מנצל את מעמדו להעיף שחקנים שתפסו לו את המסוק ?
------

כמה מפות אחרי זה, אור ראה שאני (ההוא שהוא שונא) טס לי בSU-34..
הוא החליט "לנקום" ..... הגיע עם המי-28 לאיפה שהSU אמור לצוץ , חסם את הנקודה הזאתי עם המסוק......
הגיוני שאדמיין עושה כאלו דברים ?

http://www.youtube.com/watch?v=rvufi9Pnjs0
או
http://rapidshare.com/files/11355423...tled1.wmv.html

סליחה על האיכות ביוטיוב... אפשר לראות את זה בבאטל ריקורדר מי שלא מאמין, תודה למשתמש אנונימי שכנראה גם לא ממש אוהב את אור ונתן לי את הטיפ לעלות גם לראפידשאר

אורן - לטיפולך.

נערך לאחרונה על ידי Da2AshmeDIE666, 09.05 בשעה 12:02.

חזרה לראש העמוד

מצליחן

#2   פורסם: 09.05, 01:31

לפני שאני אכתוב את דעתי וזאת כי אני לא רוצה להיסתכסך אם אור לא שאני חייב לו משהו אבל באמת שלא נותר מה להגיד זה פשוט ביזון.
מעניין אותי מאוד מה אור יגיד בקשר לכל מה שראיתי ויראו פה כל השחקנים מחר?
אור
ואם כבר אתה מדבר על משחק מגעיל הצורת משחק שלך לא יותר יפה מאשמדיי כפי שאתה טוען ואני מדבר על גולף מתחבא מאחורי המסוק מחכה שהוא ימריא טיפה ומרים אותו בטיל מתקמפר מהצד ולא נותן ולו סיכוי קטן לשחקנים האחרים אם אתה כזה טוב בקוברה כמו שאנחנו יודעים תוכיח אל תהיה נוב,ואם עוד פעם תעצבן אותי אני יוכיח לך שלטילים שלי יש הרבה יותר כוח משלך
נ.ב לאגטבים מצטער על היום פשוט היה לי יום טוב

נערך לאחרונה על ידי dodo445544554455, 09.05 בשעה 01:38.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#3   פורסם: 09.05, 01:40

dodo445544554455
ציטוט:
צפה בהודעה
לפני שאני אכתוב את דעתי וזאת כי אני לא רוצה להיסתכסך אם אור לא שאני חייב לו משהו אבל באמת שלא נותר מה להגיד זה פשוט ביזון.
מעניין אותי מאוד מה אור יגיד בקשר לכל מה שראיתי ויראו פה כל השחקנים מחר?
אור
הזכרת לי משהו , תודה:
לפני בערך שבוע, בעוד אור אני ועוד כמה גברברים משחקים גולף אוף אומן, לא היו לנו 8 שחקנים ככה שהיינו במצב המתנה בו ניתן לעשות טימקילינג, בייסרייפ ומה שבא ליד...
אור מבקש מהקבוצה שלנו לתת לו להמריא לפני שאנחנו יורים עליו (בקשה לא הגיונית בעליל), בעזרת המיג-29 אני מפוצץ אותו, פצצה לכל עין, והוא מחליט להעיף אותי מהשרת.. בזמן שהשרת זקוק נואשות למשתמשים כדי להתחיל לשחק נורמלי סוף כל סוף.... או במילים אחרות - הוא שוב הרס, טיפה, את השרת !!!

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של orend

נינג'ה בלגי

#4   פורסם: 09.05, 02:08

Da2AshmeDIE666
ציטוט:
צפה בהודעה
אורן - האם אור ראוי להיות אדמיין בשרת שלך
כן.
לילה טוב

A scratch? your arm's off!
No it isn't, it's only a flesh wound

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של frizenEX

משתמש עצבני

#5   פורסם: 09.05, 03:34

orend
ציטוט:
צפה בהודעה
כן.
לילה טוב
ouch.... אורן תמיד היה קריר D:

שששששששש!

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#6   פורסם: 09.05, 03:42

Da2AshmeDIE666
ציטוט:
צפה בהודעה
הגיוני לתת קיק על זה שהתגנבתי לקוברה הגנובה אחרי שהוא גם ככה כל המפה טס או בקוברה הגנובה או במי-28 ?
כן! אתה חצוף. אתה רוצה לטוב בקוברה, תגנוב אותה לבד.

Da2AshmeDIE666
ציטוט:
צפה בהודעה
כמה מפות אחרי זה, אור ראה שאני (ההוא שהוא שונא) טס לי בSU-34..
הוא החליט "לנקום" ..... הגיע עם המי-28 לאיפה שהSU אמור לצוץ , חסם את הנקודה הזאתי עם המסוק......
מה אתה מזיין תשכל... תגיד את מה שבאמת היה שם לפחות... אני הייתי במסוק בהתחלה..
אבל כל פעם נדחף גאנר לא משהו ודודו טחן אותנו.
נתתי להם כמה פעמים לטוס לבד וכמובן תוך שנייה נפלו.
ביקשתי מהם לקבל את המסוק לבד פעם אחת, ואז קפצת על ההזדמנות לעצבן אותי (תקן אותי
אם הסיבה שלך הייתה אחרת) וביקשת מהם להמשיך להדחף ולא לתת לי לטוס לבד!

אחרי שהם הקשיבו לך, אמרתי סבבה, רוצים תמסוק קחו, תהנו, ואז הלכתי לקחת מטוס.
הלכתי= טסתי על המסוק לכיוון המטוסים.

נחתתי מול המטוס, היה לי גאנר שלקח את המסוק והמריא משם והופ עליתי למטוס.
במקום לעצבן ולדפוק אותי אתה נשארת בלי כלום ואני הייתי במטוס. זה עצבן אותך ועכשיו
אתה מנסה לנקום.

אז אני מדגיש: למה אמרת להם לא לצאת? מה זה עניינך?

נ.ב את הסרט של שארקי אני לא מצליח לראות... תתקן את הלינק או משהו... ואז תקבל תשובה.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tiger_g

מנהל פורום BF

#7   פורסם: 09.05, 09:44

אור ידידי היקר.
אתה יודע שאני אוהב אותך, אך אני חייב לציין שבחלק מהדברים אשמדאי צודק.
אין דבר יותר שנוא עלי מאשר טים סוויץ, כל הראונד טחנתם לנו תתחת בשרקי, וואלה אין בעיה.
אך איך שהסיבוב נגמר קיוותי שתצאו גברים ותישארו בצד שלכם ותתנו פייט כמו גברים.
אך לצערי אתה ויפתח עברתם אלינו, לדעתי זה היה מגעיל ולא לכבודכם בתור שחקנים וותיקים.
עברה לי מחשבה אפילו לתת לכם קיק, אך לצערי הרב אני לא ילד.
נקודה שנייה שלא מוצאת חן בעיני היא, נכון שאתה ויפתח טובים על הכיפאק. אך ראבק תנו גם לאחרים לעלות למסוק. אני רוצה לטוס לבד ! תנו לי לטוס.
כולם רוצים לשחק מה לא מובן ! גם מימני ביקש יפתח באחד הפעמים וירדתי. אך מה לעשות שיש כאלו שלא רוצים, אפשר להבין אותם הם רוצים לשחק.
אז אני פונה אליך חאלס עם זה, זה לא לעיניין.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#8   פורסם: 09.05, 11:46

cobra lover
ציטוט:
צפה בהודעה
מה אתה מזיין תשכל... תגיד את מה שבאמת היה שם לפחות... אני הייתי במסוק בהתחלה..
אבל כל פעם נדחף גאנר לא משהו ודודו טחן אותנו.
נתתי להם כמה פעמים לטוס לבד וכמובן תוך שנייה נפלו.
מה זה קשור למשהו ?

ציטוט:
ביקשתי מהם לקבל את המסוק לבד פעם אחת, ואז קפצת על ההזדמנות לעצבן אותי (תקן אותי
אם הסיבה שלך הייתה אחרת) וביקשת מהם להמשיך להדחף ולא לתת לי לטוס לבד!
מה אני קשור למה שהיה ?

למה שתטוס לבד ? תן לאחרים להנות גם !!

ציטוט:
אחרי שהם הקשיבו לך, אמרתי סבבה, רוצים תמסוק קחו, תהנו, ואז הלכתי לקחת מטוס.
הלכתי= טסתי על המסוק לכיוון המטוסים.
מה שעשית זה חסמת את המטוס כמו FORCE TK רק שוודאת שהמטוס לא יצא בזמן שאתה נוחת , יוצא מהמסוק ומחכה למטוס..
והשתמשת במסוק כמונית במקום שהוא יהרוג אויבים מהתחלה

ציטוט:
נחתתי מול המטוס, היה לי גאנר שלקח את המסוק והמריא משם והופ עליתי למטוס.
במקום לעצבן ולדפוק אותי אתה נשארת בלי כלום ואני הייתי במטוס. זה עצבן אותך ועכשיו
אתה מנסה לנקום.
לגאנר לקח שעה להמריא, אחרי ששמת אותו כשהוא חוסם את המטוס.. בשניה שהוא המריא המטוס צץ.... לא מתאים לאדמיין
מי רוצה לדפוק אותך? מי דיבר אליך\עליך? אתה מדמיינת.

ציטוט:
אז אני מדגיש: למה אמרת להם לא לצאת? מה זה עניינך?
על מה אתה מדבר?
אם הייתי אומר כזה דבר, מי אני בכלל? למה שיקשיבו לי?
צא מהפרנויה..

ציטוט:
נ.ב את הסרט של שארקי אני לא מצליח לראות... תתקן את הלינק או משהו... ואז תקבל תשובה.
תיקנתי את הקישור

נערך לאחרונה על ידי Da2AshmeDIE666, 09.05 בשעה 12:20.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#9   פורסם: 09.05, 12:11

orend
ציטוט:
צפה בהודעה
כן.
לילה טוב
משהו פה מריח לא טוב.....
ראית את הסרטים ?

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של orend

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 09.05, 12:34

Da2AshmeDIE666
ציטוט:
צפה בהודעה
משהו פה מריח לא טוב.....
כן, הגרעפצים שלי מכל הקבבים אתמול.
תשמע, הבעיה היא ש:
א. נמאס לי לקרוא פוסטים משמיצי אדמינים כל היום
ב. היות ומעולם לא ראית אותך בשרת ליותר מדקה מחוץ למסוק/ מטוס, הייתי אומר שהשימוש במושג whoring מוכר לך טוב מדי. אתה הרי מסוגל לחכות חצי סיבוב על הקרייר, העיקר לא באמת להלחם. אתה גם הסוליסט הכי מעצבן פה, ופשוט כבר אין לי כח לחפור הלאה.
קיצר, כשתתנהג כמו בנאדם, בלי להדחף, בלי לאנוס כל הסיבוב ואולי לאפשר לאחרים גם לשחק, תבוא אלי להתלונן שוב, אולי יהיה לי יותר כח להקשיב.
שבת שלום לכולם

A scratch? your arm's off!
No it isn't, it's only a flesh wound

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של tomdogma

נינג'ה בלגי

#11   פורסם: 09.05, 12:42

נו אז מה הבעיה.. אם מישהו מפר תחוקים תנו לו באן ל-24 שעות... חאלס עם הפרוטקציות האלה.. חבר שמחבר כולם רוצים לשחק זה לא מסוק פרטי.

-BF2-

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#12   פורסם: 09.05, 12:52

orend
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, הגרעפצים שלי מכל הקבבים אתמול.
תשמע, הבעיה היא ש:
א. נמאס לי לקרוא פוסטים משמיצי אדמינים כל היום
חחחח מה לעשות זה התפקיד שלך בשרת שהוא שלך - לבדוק שהאדמיינים בסדר.....
אגב - קבבים מתעכלים מספיק מהר כדי שיום אחרי לא יהיו לך גרעפסים מהם, כנראה מדובר בפליצים

ציטוט:
ב. היות ומעולם לא ראית אותך בשרת ליותר מדקה מחוץ למסוק/ מטוס, הייתי אומר שהשימוש במושג whoring מוכר לך טוב מדי. אתה הרי מסוגל לחכות חצי סיבוב על הקרייר, העיקר לא באמת להלחם.
אז באמת לא ראית אותי משחק .. שים לב:
http://bf2s.com/player/118983413/ המפה השניה שאני הכי טוחן היא בכלל קארקאנד שבה אין מטוסים\מסוקים ככה שטענתך לא מבוססת מציאות אלא מה שראית במקרה..

ציטוט:
אתה גם הסוליסט הכי מעצבן פה, ופשוט כבר אין לי כח לחפור הלאה.
ההפך , אני השחקן הכי קבוצתי...
ציטוט:
קיצר, כשתתנהג כמו בנאדם, בלי להדחף, בלי לאנוס כל הסיבוב ואולי לאפשר לאחרים גם לשחק, תבוא אלי להתלונן שוב, אולי יהיה לי יותר כח להקשיב.
שבת שלום לכולם
לפי מה שאתה אומר - אור הוא בן דוד שלך כנראה..
מה זה קשור אם אני או מישהו אחר עושה את הת'רד הזה ? זה תירוץ לא לבדוק מה באמת הולך?

--------

אם אין לך כוח לבדוק אדמיינים אני אשמח להיות אחראי אדמיינים, אחרי הכל אני השחקן הכי מנוסה פה.

נערך לאחרונה על ידי Da2AshmeDIE666, 09.05 בשעה 12:55.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Roy9000

משתמש עצבני

#13   פורסם: 09.05, 14:42

דאש אתה הרי אומר שאתה הכי קבוצתי נכון? אז למה ה"קבוצתיות" שלך אף פעם לא בלקחת דגלים לעזור משהו?!?! היא תמיד רק להיות במסוק או מטוס ולשאול אם תריכים עזרה...שלא תבין אותי לא נכון אבל זה לא השחקן הכי קבוצתי (לפי דעתי תקנו אותי אם אני טועה)

אתה אומר שאתה השחקן הכי מנוסה פה? למה אתה מתנהג הכי בילדותיות פה? אתה נדחף שזוג חברים מבקשים ממך לא.. אתה אונס אנשים כמו שאתה מאשים את אור פשוט אתה עושה את זה עם מטוס,אל תגיד שלא למה שיחקתי איתך הרבה ואתה פשוט אונס..(בוויק בקוברה בכל מפה שהמטוס שלה לא בבסיס שלא ניתן לכבוש...)

בקשר למה שהיה שאור העיף אותך שלא היו שחקנים אני הייתי שם ואם אני זוכר טוב אז אור בא לשם בכוונה כדי ללמד אותי משהו במסוק וביקשנו ממך לא להפריע ואתה כרגיל מציק ונדחף והתחלת להוריד אותנו כמו איזה לא יודע מה....

עכשיו דאש תפסיק לנסות להראות אשמים כל הזמן הרי אף אחד לא שחקן מושלם גם אור גם אתה וגם אני אז תהנה מהמשחק ולא כל שניה תביא סרטונים מאשימים או תגובות מאשימות...

כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים

צ'אק נוריס האיש והאגדה

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#14   פורסם: 09.05, 14:47

Roy9000
ציטוט:
צפה בהודעה
דאש אתה הרי אומר שאתה הכי קבוצתי נכון? אז למה ה"קבוצתיות" שלך אף פעם לא בלקחת דגלים לעזור משהו?!?! היא תמיד רק להיות במסוק או מטוס ולשאול אם תריכים עזרה...שלא תבין אותי לא נכון אבל זה לא השחקן הכי קבוצתי (לפי דעתי תקנו אותי אם אני טועה)
כנראה שלא הבנת את הלוגיקה של המשחק , אין לי כוח להסביר לך איך אני תורם.

ציטוט:
אתה אומר שאתה השחקן הכי מנוסה פה? למה אתה מתנהג הכי בילדותיות פה? אתה נדחף שזוג חברים מבקשים ממך לא..
מתי זה קרה בדיוק ?
איך הייתי אמור לדעת שהם חברים ?
למה שזוג חברים יחגוג כל המשחק ? כי הם חברים?

ציטוט:
אתה אונס אנשים כמו שאתה מאשים את אור פשוט אתה עושה את זה עם מטוס,אל תגיד שלא למה שיחקתי איתך הרבה ואתה פשוט אונס..(בוויק בקוברה בכל מפה שהמטוס שלה לא בבסיס שלא ניתן לכבוש...)
מה הכוונה באונס?

ציטוט:
בקשר למה שהיה שאור העיף אותך שלא היו שחקנים אני הייתי שם ואם אני זוכר טוב אז אור בא לשם בכוונה כדי ללמד אותי משהו במסוק וביקשנו ממך לא להפריע ואתה כרגיל מציק ונדחף והתחלת להוריד אותנו כמו איזה לא יודע מה....
מה זה רלוונטי? אפשר להרוג את כולם כמה שרוצים כשמחכים לעוד שחקנים. זהו.

ציטוט:
עכשיו דאש תפסיק לנסות להראות אשמים כל הזמן הרי אף אחד לא שחקן מושלם גם אור גם אתה וגם אני אז תהנה מהמשחק ולא כל שניה תביא סרטונים מאשימים או תגובות מאשימות...
כשנותנים קיקים לא מוצדקים אני אעלה וידאויים מפורטים מאוד.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Bondylox

משתמש עצבני

#15   פורסם: 09.05, 14:48

אני לא יודע מה זה לאנוס במסוק, אנחנו פשוט מביאים 4 אנטי טאנקים, והמסוק ימות אחרי 2 דקות גג פשוט לא צריך לוותר! לנו פשוט לא אכפת מהKDR ואנחנו תמיד מורידים את המסוק תשאל את כולם, לפי דעתי צריך לתת לטייסים לאנוס כמה שבא להם סה"כ זה לא צדקה פה, מי שיותר טוב מנצח, הבעיה פה שכולם מתים פעם אחת ע"י מסוק או טייס מסוים וכל שאר המשחק חיים בפרנויה של לא להרוס את הKDR שלהם, ברגע שלא יהיה לכם אכפת מהKDR תראו איך אתם מזיזים דברים

we are "the [A] guys"! lol
XFIRE:bondylox
BF2 nickname:Bondyzi
being an anti tank is good bad and ugly:
good: you are the only class that can kill armour from distance
bad: you kill them in 3 rockets and about 30 seconds
ugly:they kill you in less than 1 seconds

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Roy9000

משתמש עצבני

#16   פורסם: 09.05, 14:58

מה הקשר ללוגיקה של המשחק אתה רק במסוק או במטוס וזה העזרה היחידה שלך למשחק....
כשאין לך מסוק ו מטוס אתה לא תלך ותעזור ותכבוש דגלים אלה אתה תחכה ראונד שלם עד שהמסוק או המטוס יפלו ותיכנס במקומם...

מתי נדחפת? כשאני וחן באים לקחת מסוק ואנחנו מזמינים אותך לסקווד שלנו כדי לבקש ממך יפה ואתה שותק וחן מחכה לי בפד ואתה נכנס למסוק במקומי ולא יוצא... ולא תגיד שזה היה פעם אחת כי אמרנו לך טוב הנה פעם אחת ושתמות תיתן לנו בבקשה ולא עשית את זה... אחר כך נתנו לך לבד כדי שתמות תיתן לנו וזה לא קרה...אני זוכר את המקרה הזה מאוד טוב כי חן ממש התעצבן וזה היה בדאקינג (המפה)

מה הכוונה באונס? הכוונה היא שבקוברה שהיה בסבב את לוקח f15 וכל שניה בר למטוסים של הערבים ומפגיז שם ויורה ולא נותן לאף אחד לעלות.. זה אונס..

אור העיף אותך לפי מה שאני זוכר כי לא היה אף אחד בשרת ואז אני ואור נכנסו והיינו לבד ואור לימד אותי משהו ופתאום נכנסת והפרת ואז ביקשנו ממך שאנחנו עושים משהו בכוונה שאין אנשים אז בבקשה אל תפריע ואת השאר אתה יודע איך הרסת לנו...

אצלך כל קיק הוא לא רלוונטי... אפילו על הבאן התבכיינת ואמרת שזה לא רלוונטי.. או שאני טועה?!?

נ.ב.
לפי דעתי הכותרת צריכה להיות דאש שחקן ותיק שמנצל את מעמדו..

כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים

צ'אק נוריס האיש והאגדה

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#17   פורסם: 09.05, 15:19

Da2AshmeDIE666
ציטוט:
צפה בהודעה
אחרי הכל אני השחקן הכי מנוסה פה.
אתה חושב את עצמך... זה כבר אומר הכל...

איבדתי עניין לנסות לענות לך... זה בזבוז זמן.. אתה זה שהתערב, ואמר להם לא לצאת לי
מהמסוק, לא היית קשור אבל עשית דווקא. מגיע לך שתפסתי לך את המטוס אחרי זה.

ועדיין, לא חסמתי את המטוס (יותר נכון לא הייתה שום כוונה לחסום...) ממתי חוסמים משהו
עם מסוק קרב? הלוואי ולי היו מביאים ככה את המסוקים כל פעם...

בקיצור, אני לא מנצל את העובדה שלאורן אין כח אליך, פשוט אין לי כח אליך כי אתה לא מוכן
להקשיב...

נסגור חשבון כבר בשרת

Da2AshmeDIE666
ציטוט:
צפה בהודעה
אחרי הכל אני השחקן הכי מנוסה פה.
באמת עשית מעצמך צחוק.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#18   פורסם: 09.05, 15:24

ברירת מחדל אוף דני כתבתי לך תגובה אבל היא נמחקה.

tiger_g
ציטוט:
צפה בהודעה
אור ידידי היקר.
אתה יודע שאני אוהב אותך, אך אני חייב לציין שבחלק מהדברים אשמדאי צודק.
אין דבר יותר שנוא עלי מאשר טים סוויץ, כל הראונד טחנתם לנו תתחת בשרקי, וואלה אין בעיה.
אך איך שהסיבוב נגמר קיוותי שתצאו גברים ותישארו בצד שלכם ותתנו פייט כמו גברים.
אך לצערי אתה ויפתח עברתם אלינו, לדעתי זה היה מגעיל ולא לכבודכם בתור שחקנים וותיקים.
עברה לי מחשבה אפילו לתת לכם קיק, אך לצערי הרב אני לא ילד.
נקודה שנייה שלא מוצאת חן בעיני היא, נכון שאתה ויפתח טובים על הכיפאק. אך ראבק תנו גם לאחרים לעלות למסוק. אני רוצה לטוס לבד ! תנו לי לטוס.
כולם רוצים לשחק מה לא מובן ! גם מימני ביקש יפתח באחד הפעמים וירדתי. אך מה לעשות שיש כאלו שלא רוצים, אפשר להבין אותם הם רוצים לשחק.
אז אני פונה אליך חאלס עם זה, זה לא לעיניין.
שורה תחתונה: מסכים איתך. (אני מתעלם מפרטים קטנים)
חוץ מזה, פעם הבאה אני מוכן שתיתן קיק. אתה חושב שעברתי קבוצה ואין כוחות? תתן לי קיק
אני אבין תמסר ואחזור לקבוצה.

תאמין לי עברתי רק כדי לא להיות עם אשמדאי. בזמן האחרון זה עולה לי בהפסדים כי הוא לרוב
משחק בקבוצה החזקה ואני עובר בכל מקרה...

נ.ב. כל השחקנים פה, תבינו (חוץ מאשמדאי שאיבד תזכות) תבקשו יפה את המסוק, תקבלו.
אני לא חושב שהוא רכוש שלי.
מה שכן, יש אנשים שאני לא מוכן לטוס איתם. אני לא מורה פרטי פה של הקהילה, ולא מקבל כסף
אז אם נכנס לי גאנר מעצבן: או שאני לא אטוס או שאני אצא מהמסוק זו זכותי.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#19   פורסם: 09.05, 15:26

ברירת מחדל הלוואי והיו עוד כמוך!

Bondylox
ציטוט:
צפה בהודעה
אני לא יודע מה זה לאנוס במסוק, אנחנו פשוט מביאים 4 אנטי טאנקים, והמסוק ימות אחרי 2 דקות גג פשוט לא צריך לוותר! לנו פשוט לא אכפת מהKDR ואנחנו תמיד מורידים את המסוק תשאל את כולם, לפי דעתי צריך לתת לטייסים לאנוס כמה שבא להם סה"כ זה לא צדקה פה, מי שיותר טוב מנצח, הבעיה פה שכולם מתים פעם אחת ע"י מסוק או טייס מסוים וכל שאר המשחק חיים בפרנויה של לא להרוס את הKDR שלהם, ברגע שלא יהיה לכם אכפת מהKDR תראו איך אתם מזיזים דברים
חבל.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#20   פורסם: 09.05, 15:30

ברירת מחדל לרר תקשיב אחי...

Roy9000
ציטוט:
צפה בהודעה
מה הקשר ללוגיקה של המשחק אתה רק במסוק או במטוס וזה העזרה היחידה שלך למשחק....
כשאין לך מסוק ו מטוס אתה לא תלך ותעזור ותכבוש דגלים אלה אתה תחכה ראונד שלם עד שהמסוק או המטוס יפלו ותיכנס במקומם...

מתי נדחפת? כשאני וחן באים לקחת מסוק ואנחנו מזמינים אותך לסקווד שלנו כדי לבקש ממך יפה ואתה שותק וחן מחכה לי בפד ואתה נכנס למסוק במקומי ולא יוצא... ולא תגיד שזה היה פעם אחת כי אמרנו לך טוב הנה פעם אחת ושתמות תיתן לנו בבקשה ולא עשית את זה... אחר כך נתנו לך לבד כדי שתמות תיתן לנו וזה לא קרה...אני זוכר את המקרה הזה מאוד טוב כי חן ממש התעצבן וזה היה בדאקינג (המפה)

מה הכוונה באונס? הכוונה היא שבקוברה שהיה בסבב את לוקח f15 וכל שניה בר למטוסים של הערבים ומפגיז שם ויורה ולא נותן לאף אחד לעלות.. זה אונס..

אור העיף אותך לפי מה שאני זוכר כי לא היה אף אחד בשרת ואז אני ואור נכנסו והיינו לבד ואור לימד אותי משהו ופתאום נכנסת והפרת ואז ביקשנו ממך שאנחנו עושים משהו בכוונה שאין אנשים אז בבקשה אל תפריע ואת השאר אתה יודע איך הרסת לנו...

אצלך כל קיק הוא לא רלוונטי... אפילו על הבאן התבכיינת ואמרת שזה לא רלוונטי.. או שאני טועה?!?

נ.ב.
לפי דעתי הכותרת צריכה להיות דאש שחקן ותיק שמנצל את מעמדו..
תודה על העזרה אחי, אבל לא סתם כל מי שבעדי לא עונה פה... ביקשתי שלא יעשו את זה.
מספיק אני מבזבז פה זמן יקר. אל תעשה את זה גם אתה. זאת ה"חובה" שלי כאדמין.
אתה לא אדמין, וחבל, אבל כל עוד אתה לא אדמין בבקשה על תגן עלי פה.
זה בזבוז זמן.

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#21   פורסם: 09.05, 16:09

cobra lover
ציטוט:
צפה בהודעה
אתה חושב את עצמך... זה כבר אומר הכל...
חושב את עצמי? אני מוכיח הכל במשחק. זה אומר הכל? מה זה אומר ?

ציטוט:
איבדתי עניין לנסות לענות לך... זה בזבוז זמן.. אתה זה שהתערב, ואמר להם לא לצאת לי
מהמסוק, לא היית קשור אבל עשית דווקא. מגיע לך שתפסתי לך את המטוס אחרי זה.
לא רק שתפסת את המטוס "דווקא" כמו ילד בוגר..
מה מתברר, אחרי 2 טיסות הרגת רק מישהו 1 עם אותו מטוס... מעולה.

ציטוט:
ועדיין, לא חסמתי את המטוס (יותר נכון לא הייתה שום כוונה לחסום...) ממתי חוסמים משהו
עם מסוק קרב? הלוואי ולי היו מביאים ככה את המסוקים כל פעם...
קיצר חסמת.. ידעת שאתה מאחר למטוס והיתה חייב להשהות את היציאה שלו.

ציטוט:
בקיצור, אני לא מנצל את העובדה שלאורן אין כח אליך, פשוט אין לי כח אליך כי אתה לא מוכן
להקשיב...
מה אני קשור לת'רד הזה?
אני מעלה דברים רעים שקורים בשרת.. שלזה אתה אחראי.

ציטוט:
נסגור חשבון כבר בשרת
כמו היום, אני מחסל אותך 3 פעמים עם המסוק..... ומה אתה עושה כמו לוזר ? במקום לעזור לקבוצה שלך לקחת דגלים (שלטנו בכולם) אתה בא עם המסוק עד לקרייאר ומוריד אותי ונוב נוסף ישר אחרי שאנחנו ממריאים... נקמה לעניים !

ציטוט:
באמת עשית מעצמך צחוק.
אם היית יודע כמה הודעות פרטיות קיבלתי אחרי שהעלתי את הת'רד הזה , גם מאדמיינים וגם משחקנים פשוטים שאומרים שאתה מגעיל, היית מבין שאתה עושה מעצמך צחוק..

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#22   פורסם: 09.05, 16:15

cobra lover
ציטוט:
צפה בהודעה
שורה תחתונה: מסכים איתך. (אני מתעלם מפרטים קטנים)
חוץ מזה, פעם הבאה אני מוכן שתיתן קיק. אתה חושב שעברתי קבוצה ואין כוחות? תתן לי קיק
אני אבין תמסר ואחזור לקבוצה.

תאמין לי עברתי רק כדי לא להיות עם אשמדאי. בזמן האחרון זה עולה לי בהפסדים כי הוא לרוב
משחק בקבוצה החזקה ואני עובר בכל מקרה...
גם יפתח עבר - ככה שזה היה מתוכנן .
לא ידעתי שאכפת לך כל כך ממני.. תודה נשמה..

ציטוט:
נ.ב. כל השחקנים פה, תבינו (חוץ מאשמדאי שאיבד תזכות) תבקשו יפה את המסוק, תקבלו.
אני לא חושב שהוא רכוש שלי.
אז למה הם צריכים לבקש ממך ? בקש מהם רשות פעם הבאה.
ציטוט:
מה שכן, יש אנשים שאני לא מוכן לטוס איתם. אני לא מורה פרטי פה של הקהילה, ולא מקבל כסף
אז אם נכנס לי גאנר מעצבן: או שאני לא אטוס או שאני אצא מהמסוק זו זכותי.
נראה לי שאו תצא מהמסוק או תצא מהמסוק.. אם אתה לא מתכוון לטוס , אתה הורס לקבוצה שלך את המשחק.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Indium

נינג'ה בלגי

#23   פורסם: 09.05, 16:24

למה אי אפשר להנות וזהו?

Proud To Be Israeli

חזרה לראש העמוד

משתמש רציני

#24   פורסם: 09.05, 16:28

Indium
ציטוט:
צפה בהודעה
למה אי אפשר להנות וזהו?

כי אדמיינים מעיפים שחקנים כדי להשתלט על מסוקים..

אגב - העולם לא מושלם כפרה עלייך...

אגב 2 -

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#25   פורסם: 09.05, 17:10

שניכם טים סוויטצ'רים וחמים על נקודות אתם במקרה תמיד משחקים ביחד ואם אחד עובר לקבוצה השניה גם השני איתו

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#26   פורסם: 09.05, 17:49

cobra lover
ציטוט:
צפה בהודעה
חבל.

I love you

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#27   פורסם: 09.05, 18:03

ועוד משהו, כל הדיון על זה הוא כולה על:

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של Edwerd-Anarchy-

משתמש עצבני

#28   פורסם: 09.05, 18:18

אשמדאי שומע אתה נוב... למה אתה חושב עקב היותך "סוס" במטוס\מסוק עושה ממך לשחקן מנוסה וטובה במשחק ? מטוס יש רק 2-3 במפה שחקני חייל רגלים(אינפ) יש קרוב ל 90% אחוז מסך כמות השחקנים בשרת, ואתה ממש אפס בנושא הנ"ל, לאנשים מתקשים כמוך אינפנטרי אז בבקשה תעשה טובה תשב בשקט ואל תתנשא על אנשים אחרים ותנסה לחפש אשמים, אנשים פשוט שונאים אותך על היותך קוץ בתחת. אתה פשוט שחקן שמשחק אך ורק בכלי טייס זה לא עושה אותך לשחקן טוב זה עושה אותך לשחקן חרשן אז תעשה טובה כך את עצמך ותראה סקיל בשקט ולא בחפירה מתמשכת בפורום, ובפתיחת מלחמה על צוות האדמינים אתה תפסיד, למה ?

1.אתה ממש, אבל ממש חפרן
2.אתה מתנשא
3.אתה מהילדים האלה בכיתה שהולכים להלשין למורה אחריי שמשהוא מתרחש בכיתה כגון צחוקים כולשהם
4.אתה פשוט נוב בכל דבר חוץ ממטוס\מסוק.

סליחה על החפירה אבל פשוט מגעיל לראות תגובות של הבן אדם.

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של JackReacher

משתמש רציני

#29   פורסם: 09.05, 18:23

מסקנה
להפסיק לשחק בשרת הרכבים

My Flicker!

חזרה לראש העמוד

משתמש עצבני

#30   פורסם: 09.05, 18:30

JackReacher
ציטוט:
צפה בהודעה
מסקנה
להפסיק לשחק בשרת הרכבים

NOEEEEESSSSSSS!!!!!!!!!!

חזרה לראש העמוד
1  2
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames