לאחרונה חשבתי לקנות הארד דיסק חיצוני 500 ג'יגה ולחבר אותו באמצעות חיבור USB לאקס בוקס
האם זה אפשרי? ואפשר להריץ סרטים על האקס בוקס מתוך ההארד דיסק?
תודה רבה לכל היודעים והעוזרים.
לא תוכל להשתמש בו בתור דיסק קשיח של ה360 (כלומר להוריד אליו דמואים או להתקין עליו משחקים וכו') אבל כן תוכל לנגן ממנו סרטים.
ה360 יודעת לקרא סרטים מהUSB, דרך הרשת מהמחשב שלך, מתוך הכונן שלה או מתוך הכונן DVD שלה.
בכל מקרה אני ממליץ לך לחכות שזומביט יגיב פה, הוא מבין בנושא קצת יותר ממני ואני רוצה להיות בטוח שאפשר גם מדיסק נייד להתחבר ל360 בUSB ולא רק מדיסק און קי.
למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
שכח אייפוד.. את ה- ZEN שלי הוא מזהה.. שזה 60GB וזה משמש גם ככונן קשיח לכל דבר..
אם את זה הוא מזהה אז כל נגן הוא יזהה O:
אני לא מאמין שאת זה הוא מזהה ואת היפהפיה שלי הוא לא מזהה. אין צדק
Elliot: My life is a mess! J.D.: At least you're pretty. Elliot: Yeah, well, pretty don't pay the rent! Carla: It does for my sister. Elliot: Oh, my God, your sister's a prostitute? Carla: She's a model. Come on, Elliot, we talked about thinking before we speak.
..
קודם כל ניתן לחבר הארד דיסק חיצוני (סאטה ו/או ide) ע"י מתאם מיוחד שמתחבר ל-360
דרך usb. תצטרכו לפרמט את הדיסק ב- Fat 32 וליצור מחיצה אחת ללא תיקיות בגודל
של לא יותר מ-32 גיגה. אסור יהיה לכם לשים קבצים בתוך תיקיות, הכל יצטרך לשבת בשורש (root) דהיינו c:/ או
כל אות שתבחרו.
החיסרון הגדול בזה שלא תוכלו לראות סרטים אך תוכלו לשמוע קבצי מוזיקה מכל פורמט נתמך
וכן לראות תמונות.
בהצלחה, וחבל יהיה לבזבז הארד דיסק של 500 גיגה, תחבר קטן ממנו אחרת שאר המקום לא
יהיה מנוצל ב-360.
יש הבדל גדול בין מכשירים נתמכים עם דרייברים וסייר קבצים מובנה לבין התקני חומרה לא
נתמכים שאנו ממירים אותם כביכול לשימוש ב-360. המגבלה בחיבור דיסק קשיח שונה מזכרון
נייד וכפי שציינתי כנ"ל, בדוק ומנוסה.
ההארד דיסק הכי קטן שתמצא וזה גם נדיר להשיג יחסית הוא של 40 גיגה, הסטנדרט היום בחנויות
קפץ ל-160gb. שים לב שלא תוכל לצפות בסרטים, רק מוזיקה ותמונות דרכו.
טוב... פעם ראשונה שאני כותב בפורומים, אבל נתקלתי בשאלה והייתי חייב להגיב
הבעיה נובעת מכך שה360 לא תומך בדיסקים שמפורמטים ע"י ntfs, אבל כן תומך בfat32 המיושן
אבל לfat32 יש כמה חסרונות
1)גודל הדיסק הכולל שניתן לפרמט ע"י windows הוא 32gb
2) גודל כל קובץ בודד לא יכול לעלות על 4gb (אי אפשר לכתוב לדיסק סרטי hd מבלי לחלק אותם)
לכך ישנם שני פתרונות שאני מכיר:
על מנת לפרמט דיסק גדול מ32gb (אפשר עד 2TB) אפשר להשתמש בתוכנה הזאת: http://tokiwa.qee.jp/EN/Fat32Formatter/index.html
אבל עדיין נשארים עם המגבלה של 4gb לקובץ, אבל לכך יש פתרון בקומבינה (לא נסיתי...)
כתוצר "לוואי" של תמיכה בipod ,מיקרו' תומכים בפורמט hfs+ של אפל .
ע"י תוכנת macdrive, שיכולה לפרמט\לקרוא\לכתוב בפורמט hfs+ אפשר להתגבר על שתי הבעיות, החסרון היחיד ... התוכנה עולה 50$
מניסיון אישי, הבוקס קורא הארד דיסק בנפח 500 ג'יגה ומנגן סרטים בלי בעיה.
לא ניסיתי לנגן סרטי HD. רק Xvid לכן אני לא יודע אם יש הגבלת גודל לקובץ אבל מה שאני בודאות יכול להגיד זה שהבוקס (שלי לפחות ) מצליח לקרוא ולנגן מהארד דיסק חיצוני 500 ג'י'גה שמפורמט בפורמט Fat32.
אני אנסה להשיג סרט HD שמשקלו עולה על 4 ג'גיה ואני אעדכן.
עריכה: חברה פרשתי מהעיניין אחרי שקראתי איזה דברים כרוכים בזה. סרטי HD הם בפורמט MKV. פורמט שהבוקס לא מזהה לכן צריך לעשות המרה לפורמט שהוא כן מזהה כגון MP4. זה לוקח הרבה זמן לכן אני פורש. אם מישהו מעוניין לבדוק את העיניין ויש לו זמן אז הינה לינק שמסביר איך לעשות זאת. המאמר באנגלית. http://jakebillo.com/playing-x264h26...-the-xbox-360/