אחד הדברים היותר מרגיזים בשרת שלנו זה מצבים כאלה...(ראה תמונה).
לא מספיק שאני הסקווד היחידי אז גם הקומנדר משגע לי תשכל, תלך לשם, תבוא לפה, תשים מוקשים... מה אני צבא של איש אחד???WTF
אחר:
netvision הזונות האלה יש לי 5MB אינטרנט וכול השרתים מחו"ל מפוצצים בעיות התחברות עם 2500 פינג.. ואני לא יכול לעזוב אותם כי התחייבתי לכלבים האלה
אבל מהרשימה J10.. לא צריך לדעת לשחק אתה מרגיש פרו..
J.S.M: War is an ugly thing, but not the ugliest of things, The person who has nothing for which he is willing to fight, nothing that is more importent then his own personal safety, Is a Miserable creature and has no chance of being free, Unless made free and kept free by the exertion of better men then himself.
אני מחכה שיפתח יגיע עם הגאולה,
משהו שגם אתה צריך לעשות
בנתיים אני חוסך לעצמי את העצבים.
J.S.M: War is an ugly thing, but not the ugliest of things, The person who has nothing for which he is willing to fight, nothing that is more importent then his own personal safety, Is a Miserable creature and has no chance of being free, Unless made free and kept free by the exertion of better men then himself.
לא לא .. ידעתי שתהיה בעיה עם הבנת הנקרא.. לא אוהב לא אומר בהכרח שונא..
כמו מישהו שאתה לא מכיר, לא אוהב ולא שונא אותו..
ויכוח ישן נושן.
כיוון שאתה מכיר אותי, אתה חייב או לאהוב או לשנוא.
כאשר אתה כותב במפורש שאינך אוהב משהו, בהכרח, אתה מרגיש משהו כלפי המשהו.
מהן האפשרויות? או אוהב או שונא.
כיוון שאתה לא אוהב, אתה שונא.
אתה יכול להתווכח עד מחר. זו דעתי.
ויכוח ישן נושן.
כיוון שאתה מכיר אותי, אתה חייב או לאהוב או לשנוא.
כאשר אתה כותב במפורש שאינך אוהב משהו, בהכרח, אתה מרגיש משהו כלפי המשהו.
מהן האפשרויות? או אוהב או שונא.
כיוון שאתה לא אוהב, אתה שונא.
אתה יכול להתווכח עד מחר. זו דעתי.
אני מכיר אותך?
הדבר היחידי שאני יודע זה שאתה לא היית אדיב כשביקשתי שתאשר סרטון שהעלתי, לעומת זאת כן היית אדיב כשאמרתי שאני הולך למילואים ועזרת, קצת, לי..
כדי להכיר מישהו צריך לראות מי הוא במשך הרבה יותר זמן..
זה כמו שנוב מעלה תמונה שהוא הרג את דודו ומכריז רשמית שהוא הכי טוב בשרת
משפטים חכמים מהירות האור גדולה ממהירות הקול. זאת הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה. גניקולוג הוא כמו מכונאי שמעולם לא היה לו אוטו.
כבלאש AKA דור AKA פיירויר AKA פסיפלורה
*priv* PaSiFloRa: רוי יקר רוי חביב העבר לצאנל ולא לצאנל מסביב אם פיספסת לא נורא תעביר אותי חזרה במהרה. אלון מזרחי והמשפטים הגאוניים
"אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות."
"אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה."
"צריך לתת את המקסימום המינימלי."
"יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה."
"יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק."
"לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה."
"לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים."
"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש."
"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."