מדובר על השרת: 213.8.254.138:16567
הכינוי שלי: ArkadiiKr
אני משחק כבר מספר ימים בשרת, שרת נהדר.
רק ישנה בעיה, לפני מספר שעות שיחקתי בשרת ורציתי לקחת מטוס, הגעתי באותו הזמן עם האדמין לאזור המטוס ביחד ואני כדי להכנס למטוס לוחץ על E ולא עוזב וזה נכנס באותו הרגע שהמטוס מופיע אז לא שמתי לב והמטוס הופיע ונכנסתי למטוס וגם כן שניה אחרי יצאתי כי לא הספקתי לעזוב את הכפתור E ואיך שיצאתי רק עשיתי צעד אחד או לא חצי צעד באותו המקום וכביכול נכתב במשחק שהאדמין הרג אותי TK.
תאונה מוזרה, אבל זה אכן קורה.
מספר רגעים לאחר מכן קיבלתי קיק חשבתי שלאחר המפה אני יוכל להכנס אבל כבר עברו מספר שעות ועדין לא אז כפי שאני רואה קיבלתי באן לצמיתות? בכל מקרה צמיתות או לא אני לא יכול להכנס לשרת, השמח ותורידו את הבאן.
אני לא זוכר עם איזה אדמין זה היה, משהו ארוך עם האותיו Pו O Poop*
לא זוכר...
השמח ותגידו לי גם לפי בדיקה מי הביא את הקיק/באן הזה.
1. לא, אני לא חסמתי אף אחד עם APC
אני חיכיתי למטוס ומישהו הביא את ה APC ואז נכנסתי למטוס ומישהו(ככל הנראה אתה לפי מה שאתה אומר הזיז את ה APC מהדרך).
אז 2 אפציות. א. אתה משקר בזדון ב. לא שמת לב ולא אני שמתי את הAPC שם, מישהו אחר שאני לא זוכר את שמו.
וזה לא אני!
2. איפה למי עשיתי FTK? אתה בסדר? יכול להיות היה בטעות לא במכוון אבל אני לא זוכר אפילו לא FTK/TK אחד שעשיתי.
תרענן את הזיכרון שלי אם אתה דובר אמת.
1. לא, אני לא חסמתי אף אחד עם APC
אני חיכיתי למטוס ומישהו הביא את ה APC ואז נכנסתי למטוס ומישהו(ככל הנראה אתה לפי מה שאתה אומר הזיז את ה APC מהדרך).
אז 2 אפציות. א. אתה משקר בזדון ב. לא שמת לב ולא אני שמתי את הAPC שם, מישהו אחר שאני לא זוכר את שמו.
וזה לא אני!
2. איפה למי עשיתי FTK? אתה בסדר? יכול להיות היה בטעות לא במכוון אבל אני לא זוכר אפילו לא FTK/TK אחד שעשיתי.
תרענן את הזיכרון שלי אם אתה דובר אמת.
תשמע חבוב, לנסות להוציא אותי שקרן לא יעזור לך הרבה.
עם השקרים שאתה עכשיו מפזר כאן לא יצא הרבה אלא רק באן ארוך יותר.
אתה רוצה נעשה התערבות קצרה?
אני אביא תמונות מבאטלריקורד, ואם אתה תופיע שם עושה לי FTK או חוסם עם APC אתה מקבל באן לשבוע על שקרים?
מנהל של קלאן פופס.
Shake Your Poops* 2
Poops*, the sweetest mistake...
ואני לא אמרתי שאתה שקרן, אמרתי שיש אפשרות כזאת אבל אני לא ידוע אם זה כך ולכן ביקשתי שתנסה לרענן לי את הזיכרון איכשהו אולי אני טועה, תראה לי.
כולם בני אדם כולם טועים.
אז כן אני רוצה לראות איך אני עושה לך FTK וחוסם עם APC.
בלי קשר להתערבות עזוב עכשיו שטויות של ילדים.
עזבו וויכוחים הוא הרי אמר לך במילא שהבאן ירד מחר...
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים
ואני לא אמרתי שאתה שקרן, אמרתי שיש אפשרות כזאת אבל אני לא ידוע אם זה כך ולכן ביקשתי שתנסה לרענן לי את הזיכרון איכשהו אולי אני טועה, תראה לי.
כולם בני אדם כולם טועים.
אז כן אני רוצה לראות איך אני עושה לך FTK וחוסם עם APC.
בלי קשר להתערבות עזוב עכשיו שטויות של ילדים.
יש לי בעיות בבבאטלריקורד, אבקש ממישהו אחר להוריד ולצלם.
בכל-אופן, לא נראה קצת מוזר שאתה מתקפל מיד לאחר שאני מציע את הרעיון?
הבאן ירד לך מחר, אין טעם לנסות להתמקח.
מנהל של קלאן פופס.
Shake Your Poops* 2
Poops*, the sweetest mistake...
thats right boys and girls! i will teach you to be happy!
now kiss and make love
we are "the [A] guys"! lol
XFIRE:bondylox
BF2 nickname:Bondyzi
being an anti tank is good bad and ugly:
good: you are the only class that can kill armour from distance
bad: you kill them in 3 rockets and about 30 seconds
ugly:they kill you in less than 1 seconds
יש לי בעיות בבבאטלריקורד, אבקש ממישהו אחר להוריד ולצלם.
בכל-אופן, לא נראה קצת מוזר שאתה מתקפל מיד לאחר שאני מציע את הרעיון?
הבאן ירד לך מחר, אין טעם לנסות להתמקח.
אני ממש לא מתקפל, פשוט לא צריך להיות ילדותי "בוא נתערב" "אתה שקרן" וכל השטויות האלו.
להפך אני מחכה שבאמת תוכיח שאני זה שטועה פה ואני ישמח שלפחות מצאנו את התשובה לנושא, אם אני יטעה אני לא יגיד כלום, אני פשוט לא זוכר ששמתי את ACP שם או עשיתי לך FTK כך שזה נראה לי לא נכון סיבת הבאן.
גם אם הבאן ירד ועדין לא תביא הוכחה אני יחכה להוכחה כי אני רוצה לראות צדק גם אם הוא יהיה מבחינתך.