לאחר המון זמן של שמועות, המגזין האמריקאי Variety מדווח כי סוכמו הפרטים לגבי המשחק המצוין, ביושוק.
אולפני Universal, ביחד עם הבמאי Gore Verbinski(שודדי הקריביים), הם האחראים על הסרט הנ"ל.
כרגע לא נקבע תאריך יציאה, אך וורבינסקי הודיע שהוא מתכנן להתחיל לעבוד על הסרט כאשר התסריט יהיה מוכן.
איך אתה יודע שזה משחק מצוין אם לא יצא לך אפילו להגיע לאמצע שלו .
סתם סתם, על כל פנים בהחלט הכרזה... די צפויה. אני לא יודע עד כמה היא טובה, כי ניסיון העבר מגלה שסרטים המבוססים על משחקי מחשב הם בד"כ לא משהו. מצד שני סרט שמבוסס על משחק עם עלילה חזקה כמו ביושוק אולי באמת יהיה טוב...
אומנם זה מהבמאי של "שודדי הקאריביים" אבל אני לא באמת חושב שביושוק נועד להגיע אל המסך הגדול חוץ מהטלוויזיה 100 אינץ' שיש לביל גייטס...
על מה כבר אפשר לעשות סרט על ביושוק? הוא יכול להיות מפחיד,ואני מניח שהביג דאדי יראו טוב ובמיוחד על HD,אבל אני מניח שרוב הסרט יהיה סתם גרירה כדי למשוך את הצופים...
אמממ, דין, מספיק להיות רבע שעה ב Welcome to Rapture בכדי להבין שזה משחק גאוני.
(היה לידי חבר שסיים את המשחק במחשב והסביר לי על המשחק...)
בכ"מ, לא יהיה לי כל כך חבל על 35 שקל לראות את הסרט הזה בקולנוע, ומי יודע, אולי, בסיכוי של אחד למיליון, הסרט הזה יצא טוב?
בכל מקרה, רק מהעלילה שקיימת בביושוק כרגע + פלאשים לקטעים שמדברים עליהם בקלטות אפשר לבנות סרט די בקלות.
חחחח, אתה מה זה צודק....
DrKeo
ציטוט:
ועוד עומר קרא לי כרגע לסאשן גירס שהולך כרגע בLIVE, פעם אחרת
סעמק!!!! אני קונה ספק כח השבוע, גם אם אני אצטרך לשלם!!!!
אתם יודעים כמה זה מבאס שיש לכם 360 עם Bioshock,GEOW,AC ו Lost Odyssey
שוכבת בחדר, Out of order????
חוץ מזה שיש לי אותה כבר מספר שבועות, שמתוכם הספקתי לשחק אולי 10 שעות מצטבר...
סעמק!!!! אני קונה ספק כח השבוע, גם אם אני אצטרך לשלם!!!!
אתם יודעים כמה זה מבאס שיש לכם 360 עם Bioshock,GEOW,AC ו Lost Odyssey
שוכבת בחדר, Out of order????
חוץ מזה שיש לי אותה כבר מספר שבועות, שמתוכם הספקתי לשחק אולי 10 שעות מצטבר...
רגע... לא אמרת ששחקת בערך 10 שעות כל יום? אז זה אומר ששחקת בה רק יום אחד .
על כל פנים, הגיע הזמן כבר שתקנה את הספק כח. אני כבר מת לקרוע אותך קצת בהילו 3, הא רגע, אין לך הילו 3 עדיין... טוב אז עוד שבוע וכמה ימים אני אקרע אותך ב-GeoW!
לא זכור לי שאמרתי ששחקתי 10 שעות כל יום... שיחקתי בערך 3-4 שעות ביום הראשון שקיבלתי, ביום השני והמתועב שיחקתי בערך 6-7 שעות....
ואז נשרף הספק כוח....
יש לי משיכה לדברים שנשרפים.... במיוחד אחרי שהדלקתי מנגל עם Axe ו K300.....
לא זכור לי שאמרתי ששחקתי 10 שעות כל יום... שיחקתי בערך 3-4 שעות ביום הראשון שקיבלתי, ביום השני והמתועב שיחקתי בערך 6-7 שעות....
ואז נשרף הספק כוח....
יש לי משיכה לדברים שנשרפים.... במיוחד אחרי שהדלקתי מנגל עם Axe ו K300.....
אין כמו לזרוק דיאוטורנט למדורה בלג בעומר...
בכל מקרה, כל הדיבורים על אש פתאום הזכירו לי משהו שלמדתי איתו בתיכון הוא. הבן אדם פשוט שרף כל דבר בכל מקום, הוא פשוט היה חולה על אש. פעם אחת הוא ריסס לעצמו איזה חמור דליק על גבי כל המכנסיים שלו (כולל החלק הרגיש) והדליק את זה, ופשוט נתן לזה להשרף למשך דקה וקצת, סתם בשביל הכיף.
מגניב זה משחק חיה ויש לו עלילה מגניבה דווקא
לפני כמה ימים סיימתי אותו כי לא היה לי מה לעשות
לפני חודשיים אולי יותר הגעתי לאיזה קטע השתעממתי ושלשום לא היה לי מה לעשות אז נכנסתי למשחק וראיתי שהיה לי רק קטע אחד לעבור וסיימתי תמשחק
בכל מקרה, כל הדיבורים על אש פתאום הזכירו לי משהו שלמדתי איתו בתיכון הוא. הבן אדם פשוט שרף כל דבר בכל מקום, הוא פשוט היה חולה על אש. פעם אחת הוא ריסס לעצמו איזה חמור דליק על גבי כל המכנסיים שלו (כולל החלק הרגיש) והדליק את זה, ופשוט נתן לזה להשרף למשך דקה וקצת, סתם בשביל הכיף.
בסדר בסדר, אני לא עד כדי כך פירומן.... למרות שכמעט שרפתי שדה שלם בהינף גפרור שנה שעברה בלג בעומר.
שאני אבין, "תגובת גולמר" זה הסוג של התגובות שבהן אני אומר לך שלא שמעתי על מה ארת בזמן בטורניר כי שמתי אותך על mute מהרגע הראשון שהתחלת לעשות רעש ואז אתה חושב שאני צוחק איתך?
אפרופו כותב,
הכותב הוא John Logan
נראה לא רע עד עכשיו...
לא הוא לא הכותב. הוא רק בדיבורים להיות הכותב. בדרך כלל המגעים הראשונים לא תמיד צולחים. דווקא יכול להיות טוב עם הוא יכתוב עקב הפרוייקטים האחרים שהוא כתב - למרות שיש לו כמה פאלטות לא קטנות - לכן דעתי בנוגע אליו חצוייה. בכל מקרה יש סיכוי שבסוף יעבירו את זה למייקל ביי ויהרסו הכל. בכל מקרה זה יהיה סרט בלוקבסטר שכנראה יצליח בקופות ויכשל אצל המבקרים - עם סיבה טובה כנראה. לכן אני סקפטי מאד כלפיו.