היי,
יש לי קונסולה אירופאית וכמו שאתם וודאי יודעים המשחקים האמריקאים בד"כ יוצאים קודם.
חוץ מדרכים לא חוקיות (מה שאין מצב שאעשה) יש את הFreeLoader שיכול לעזור לי בבעיה שלי.
אבל... הפחד שלי הא שנגיד ואקנה אותו + כמה משחקים אמריקאיים נינטנדו יוציאו איזה עידכון שיחסום אותו ואז "אתקע" עם משחקים אמריקאיים.
נינטנדו אמרו שהם מתכוונים לעשות משהו? או שמשהו כבר נעשה?
בנוגע לנינטנדו , הם עדיין לא אמרו או עשו משהו נגד הfreeloader , מאחר והוא עזר להם למכור המון עותקים של SSBB.
בעיקרון , datel (החברה שיצרה את ה-freeloader) הטביעה על הדיסק בבירור אזהרה , שאומרת שהם מתחייבים שהדיסק יעבוד על ה-firmware שקיים כרגע , אבל לא מתחייבים לשום דבר שיקרה מעכשיו והלאה..
אני לא הייתי קונה מהחברה הזו (datel) שום דבר,הם ידועים בתור חברה שלא עומדת מאחורי המוצרים שלה.
בסה"כ יש לך 3 אופציות :
1. לקנות את המוצר המוזר הזה (שפועל כרגע, אבל לא בטוח שיפעל בעוד שבועיים נאמר , אחרי שמשחקי wiiware פרוצים יופצו, דבר שמאוד יעצבן את נינטנדו..)
2. אם אתה רוצה לקנות אותו בשביל SSBB , יש לך בסה"כ עוד חודש עד שהוא יוצא באירופה, ובתקווה גם יתחבר לשרתים האירופאים של האונליין עם הרבה פחות לאג. אין עוד הרבה משחקים עם הפרש כזה בין גרסאות NTSC ל-PAL ( אפילו wiifit ומריו קארט יצאו באירופה קודם).
3. אם אתה רוצה תאימות קצת יותר קבועה ל-NTSC בשביל לשחק במשחקים אורגינליים , ובנוסף להריץ גיבויים חוקיים של המשחקים שלך (לא צריך לדאוג שהדיסק יישרט)... אתה יודע למה אני מתכוון...
וזה בסה"כ במחיר של 2 freeloaders.. :-)
אם תהיה חסימה רוב הסיכויים שהיא תהיה על הדיסק עצמו..
אז משחקים שיש כרגע עם המדף ומשחקים שיצאו עד שיתחילו לשים את החסימה על הדיסקים יעבדו גם אם נינטנדו תתחיל לפעול.
הפרילאודר לא יקר במיוחד ואני חושב שהוא קנייה טובה לבעלי PAL.
אני קניתי כבר SSBB ו freeloader כי נמאס לי לחכות. כשזה יגיע אז אני אחרוש על סמאש ואחר כך אקנה לי משחקים אמריקאים במחיר נורמלי. אם הם יחסמו את הפרילואדר אז אני אתלבט בין למכור את הWii בשביל Wii אמריקאי או למכור את המשחקים, ואם לא יחסמו אז אני אהנה ממשחקים בזול.
נערך לאחרונה על ידי HealingAura, 10.05 בשעה 23:21.
היי,
יש לי קונסולה אירופאית וכמו שאתם וודאי יודעים המשחקים האמריקאים בד"כ יוצאים קודם.
חוץ מדרכים לא חוקיות (מה שאין מצב שאעשה) יש את הFreeLoader שיכול לעזור לי בבעיה שלי.
אבל... הפחד שלי הא שנגיד ואקנה אותו + כמה משחקים אמריקאיים נינטנדו יוציאו איזה עידכון שיחסום אותו ואז "אתקע" עם משחקים אמריקאיים.
נינטנדו אמרו שהם מתכוונים לעשות משהו? או שמשהו כבר נעשה?
קיבלתי ליום הולדתי מבן דוד שלי FreeLoader והוא הסביר לי (דוד שלי הוא המנהל של מונסטר גיימינג ושל pc games) שאתה שם את הדיסק בקונסולה,לא יהיו עדכונים מונעים או משהו כזה...
קיבלתי ליום הולדתי מבן דוד שלי FreeLoader והוא הסביר לי (דוד שלי הוא המנהל של מונסטר גיימינג ושל pc games) שאתה שם את הדיסק בקונסולה,לא יהיו עדכונים מונעים או משהו כזה...
אז אתה אומר לי שכל מה שאמרו על הפרילואדר וסמאש פשוט לא נכון?וחלאס כבר לפרסם ת'חנות
של דוד שלך.
לא, זאת לא הייתה מתיחה.
העדכון (היה, לא יודע אם עדיין) קיים על השרתים שלהם, פשוט לא הופץ. כל הפונקציות כבר קיימות ב3.2(3.1V2), אבל הן רדומות.
למרות זאת, מה שכתבת נכון במידה מסויימת - לפרילוודר פונקציה שאם מעלים פעמיים את הדיסק, המשחק יכול להוציא עדכון שיישאר באופן זמני ולא ישפיע על הקונסולה. אבל לדעתי נינטנדו יוכלו לעקוף זאת בקלות. כמו כן, בזירה הפיראטית, ישנן תוכנות שמאלצות משחקים לפעול עם עדכונים ישנים (גם MK/SSBB יכולים לפעול על 3.0, לדוגמה), אבל המתכנתים הראשיים בסצנת ההוומברו (Bushing, etc.) אומרים שהתוכנה ממש לא בטוחה.
(אגב, תחשוב על הסצנה הבאה - נינטנדו מוציאים עדכון אשר עדיין מאפשר לTC ופרילוודר לרוץ - כולם בטוחים [לתקופת זמן קצרה, אבל עדיין] שהעדכון בטוח לחלוטין. שבוע אח"כ כל הקונסולות עם הConnect24 המופעל, מעודכנות אוטומטית - ללא אזהרה, ללא וידוא מצד המשתמש, ונחסמות מלהפעיל את הנ"ל. הייתי אומר גם שיש אפשרות לבאנים/בריקים מכוונים, אבל לא נראה לי שנינטנדו באמת יעשו צעד כזה. גם עדכון אוטומטי יכול לסבך אותם מבחינה משפטית, אז זה תסריט אפשרי, אבל לא עד כדי כך סביר.)