After a recent earnings call, Activision outlined plans to release a new entry into the Call of Duty series by the end of its 2009 fiscal year, which ends March 31, 2009. "We'll launch on all four platforms we've participated on in fiscal [year] 2008," Activision Publishing CEO Mike Griffith said, refering to Call of Duty 4: Modern Warfare's debut on the Xbox 360, PS3, PC and Nintendo DS; a PS2 and Wii version are also in the works.
Griffith also revealed that Call of Duty 5 will see the franchise move into a new "military theater." Long-standing suspicion has been that Call of Duty 3 developer Treyarch would return the franchise to its World War II roots but Griffith's comments seem to debunk that setting rumor. Griffith did not mention whether Call of Duty 4: Modern Warfare developer Infinity Ward or rumored Treyarch would take the reins as the Call of Duty 5 developer.
On the subject of Call of Duty 4: Modern Warfare, Griffith revealed the James Bond licensed title that is currently in development by Treyarch will be powered by the CoD4 engine and release around the time of the latest Bond film, Quantum of Solace, this fall.
The only question to answer now is which war could Call of Duty 5 be based on. The answer? Civil. Muskets = Win.
נחמד,ב11 למרץ יש לי יום הולדת,אז COD5 יוצא קרוב לבר-מצווה שלי,אבל גם ככה אני לא חושב שייצא ממנו משהו טוב...
אני מקווה שהגראפיקה תהיה באמת יותר טובה מCOD4 כי אני אישית לא מאוד התלהבתי ממנה.
גם בגירס 2 אין שיפור ענק אבל עדיין הגראפיקה מדהימה והכל רץ ממש חלק ונראה מהמם,ולא עבר גם כל כך הרבה זמן מהגירס הראשון...
אם כבר ספין למשחק אז lost planet 2, שהולך לקבל שידרוג רציני במולטי עם 8 כלי נשק חדשיםואפשרות לאקדח כמו ב-cod4 ורובוטים חדשים במולטי.יש שמועה שהמשחק יעלה 30$, המשחק ייצא בסוף החודש.
אין מה להצטער, מחיר הוגן, אני מאמין שאם היינו יודעים על החבילה הזו קודם היינו מחכים
עם קניית המשחק ומוסיפים עוד 10$.
לפי מה שהבנתי לא יהא ניתן להוריד אותה תמורת נקודות ורק דרך קניית הדיסק המקורי
נוכל לשחק במפות החדשות עם הנשקים והרובוטים החדשים.
לא כזה משמעותי בשבילך היות ואתה לא חורש עליו.
gta יהיה כמו זבל ביד שנייה עוד כמה חודשים שיימאס לאנשים ממנו.
למה למה למה?! למה בחרתי בשם כל כך מפגר לגיימרטאג ועוד שילמתי עליו 50 דולר למה?! אין לזה שום משמעות! "נצח חי"... מה לעזאזל?! מה הייתי חייב להשתמש בinfinity כי זאת מילה מגניבה?! לא הייתי יכול לוותר כשראיתי כשכל מה שיכול לבוא אחרי המילה הזאת ויהיה הגיוני כבר תפוס?! לא?! למה?! והביל גייטס המניאק הזה! 800 נקודות לשנות שם?! אתה פאקינג עשיר בנאדם! למה לא לעשות לי טוב על הלב?!
אני גם לא מצפה מCOD6 להיות טוב,הרי שוב נהיה במלחמה מודרנית וכמובן שזה יחזור על עצמו בדיוק כמו מלחמת העולם השנייה...
לפי דעתי סדרת COD מיצתה את עצמה וכבר צריכה להפסיק,כי לעשות אותם משחקים אותו דבר כבר מלא פעמים זה מוגזם ויש פעמים שכבר צריך להפסיק.
מתי בם יבינו שמלחמת העולם השניה כבר מאוסה!?
אם המשחק פחות ממושלם אני אפילו לא מוריד אותו...(את האמת,אני במילא לא אוריד אותו כי המחשב שלי בקושי מחזיק פק-מן ולps3 אין פריצה,לא שגם אם היה הייתי מוריד כי אין לי אפילו משחק אחד צרוב של הps2(!!!)כן,לא שיחקתי במשחק פיראטי אחד אפילו! (אין אין,אני מלך!)
תודה לאריק המלך על התמונה של god of war!!!!!!!!!!!! תמיד תזכור שאתה לא מרכז העולם,כי מרכז העולם זה אני