אתה ממש אופטימי, מה? 3-6 עד שישה חודשים? היחיד שהיה קרוב לצאת ככה (7 חודשים) הוא ME וגם הוא של חברה חיצונית (ביוור דרך EA) וגם הוא נדחה קצת.
גם לקודם נדרש שנה לפחות להגיע וגם לזה יידרש לא פחות (וזה מאוד תלוי במכירות של הראשון למחשב).
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
בכל מקרה לקנות משחק כזה שמה שמוסיף לו זה האונליין ומן הסתם אונליין במחשב פחות טוב ועוד בטח כשהוא ייצא כמה חודשים טובים אחרי יציאת המשחק ל360,אז עם מי יהיה לך לשחק?
במקרה הזה אפילו עם הוא רק "הרחבה" זה לא ייקרה. והמשחק הזה פשוט טוב מדי בשביל להכשל. דרוש משהו קטסטרופלי (בקנה מידה של המשחק פשוט דפוק באמצע שלו ואי אפשר להמשיך או למשל חוסר אפשרות לשחק בלייב).
הרי היום גירס עדיין מקום שלישי רביעי ברשימת המשחקים המשוחקים, ומדובר שנה וחצי אחרי היציאה שלו וזה כשיש עוד כ"כ הרבה משחקים אחרים.
אז בחדש הוא יסוף עוד הרבה דברים וילטש אחרים (אפילו לפי דודי שהוא "לא ממציא כלום" מדובר בשיפורים). סביבות הריסות, גראפיקה מתקדמת יותר, מחסות דינמיים, נשקים חדשים, מפות חדשות, אפשרויות מולטי חדשות (לעצור מאות אוייבים). אני לא בטוח שהוא לא יישבור את שיא המכירות של היילו3...
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
גירס 2 ייצא למחשב יותר מהר ממה שאתם חושבים אם הוא ייכשל ב-360 עם מכירות נמוכות.
כן, שזה שם את הסיכוי לזה בערך ב0.00001%
כלומר הקודם מכר 5 מליון עותקים, עכשיו הבסיס משתמשים גדול יותר מפי 2 (ובנובמבר אפילו גדול יותר) ואפילו משחק שהוא חצי חבילת הרחבה כמו ווגאס 2 מכר מעל מליון עותקים אז המשך מלא ומפוצץ כמו גירס יכשל?
אני ממש בספק אם גירס 2 לא יעבור את הראשון, אולי אפילו יגיע לרמות של היילו וישפשף את ה7 מליון ככה.
אל תשכח שמיקרוסופט עדיין מנסים למכור את ויסטה כפלטפורמת משחק אם הם לא יוציאו את הכותרים שלהם שיוצאים על ה360 גם לPC אז כל האסטרטגיה שלהם בנוגע לויסטה היא טעות בבסיסה. אני חושב שבכדי לשלוט בשני הפלטפורמות הם צריכים לשלב את לייב גם של חלונות וגם של ה360 באופן יותר הדוק. אני חושב שכדאי להם לפתח במקביל את הכותר גם ל360 ולPC.
מתאים יותר לPC? איך בדיוק? אתה רוצה לשחק אותו עם הרבה פחות אנשים ואפשרות אינטרנט הרבה פחות נוחה מזו של ה360? זה ברור הרי ששני המשחקים יהיו אותו דבר גם לPC וגם ל360 ואולי יהיו כמה תוספות קטנות לPC אבל לפי מה שקרה עם גירס למחשב אני לא חושב שכדאי לקנות אותו למחשב,ואם אתה אוהב אונליין אז בטח לא...
ואני כבר לא צריך להסביר למה גירס 2 לא ייכשל כי כבר אמרו פה למה,ואני חושב שהוא יכניס את COD4 לכיס הקטן.
אל תשכח שמיקרוסופט עדיין מנסים למכור את ויסטה כפלטפורמת משחק אם הם לא יוציאו את הכותרים שלהם שיוצאים על ה360 גם לPC אז כל האסטרטגיה שלהם בנוגע לויסטה היא טעות בבסיסה. אני חושב שבכדי לשלוט בשני הפלטפורמות הם צריכים לשלב את לייב גם של חלונות וגם של ה360 באופן יותר הדוק. אני חושב שכדאי להם לפתח במקביל את הכותר גם ל360 ולPC.
לפתח הכל במקביל דווקא יפגע ב360, ככה יהיה אפשר לשחק כל משחק שלו על הPC וזה יוריד חלק מהערך שלו.
לפחות עכשיו המשחק בלעדיים ל360 לאיזה שנה לפחות ורובם לא יוצאים לPC בכלל.
ד"א, מה קרה לMOTOR CROSS MADNESS או MIDTOWN MADNESS או MONSTER TRUCK MADNESS?
למה מיקורוספט זנחו אותם???
לפתח הכל במקביל דווקא יפגע ב360, ככה יהיה אפשר לשחק כל משחק שלו על הPC וזה יוריד חלק מהערך שלו.
לפחות עכשיו המשחק בלעדיים ל360 לאיזה שנה לפחות ורובם לא יוצאים לPC בכלל.
ד"א, מה קרה לMOTOR CROSS MADNESS או MIDTOWN MADNESS או MONSTER TRUCK MADNESS?
למה מיקורוספט זנחו אותם???
בנוגע לסדרת מדנסס אני באמת לא מבין מה קרה להם הם מעולים ונעלמו ללא זכר. בכל מקרה אני יכול להבין למה אתה חושב שפיתוח מקבלי יפגע ב360 אבל אני לא חושב שבהכרח זה כך. הרי להרבה אנשים הPC הוא לא מכונת משחקים ולכן הם קונים קונוסלה. ויש כאלו שהPC אכן היא הקונוסלה שלהם. עניין של העדפה. אם MS רוצים לדחוף את ויסטה כפלטפורמת משחקים הם חייבים להראות שהם מפתחים אליה כותרים גדולים, או בלעדיים או מולטי-פלטפורם שלא יוצאים איזה שנה ומשהו אחרי הקונסולה.
או שיפסיקו לדחוף את ויסטה כפלטפורמת משחקים או שיתנו לפטפורמה הזו עניין שווה ערך ל360. למה אתה חושב שגירס והיילו 2 נכשלו על הPC? רק הפיראטיות? זה די בולשיט. מי רוצה לשחק במשחק שכבר הקהילה הרחבה שלו נמצאת על פלטפורמה אחרת? ועוד ללא שיפור כלשהו בשליטה\גרפיקה\תוספות כלשהם שלא היו בגרסה המקורית - כפי שעושים בגרסאות החדשות בXBLA או בפורטים הטובים שיש בWII.
בנוגע לסדרת מדנסס אני באמת לא מבין מה קרה להם הם מעולים ונעלמו ללא זכר. בכל מקרה אני יכול להבין למה אתה חושב שפיתוח מקבלי יפגע ב360 אבל אני לא חושב שבהכרח זה כך. הרי להרבה אנשים הPC הוא לא מכונת משחקים ולכן הם קונים קונוסלה. ויש כאלו שהPC אכן היא הקונוסלה שלהם. עניין של העדפה. אם MS רוצים לדחוף את ויסטה כפלטפורמת משחקים הם חייבים להראות שהם מפתחים אליה כותרים גדולים, או בלעדיים או מולטי-פלטפורם שלא יוצאים איזה שנה ומשהו אחרי הקונסולה.
או שיפסיקו לדחוף את ויסטה כפלטפורמת משחקים או שיתנו לפטפורמה הזו עניין שווה ערך ל360. למה אתה חושב שגירס והיילו 2 נכשלו על הPC? רק הפיראטיות? זה די בולשיט. מי רוצה לשחק במשחק שכבר הקהילה הרחבה שלו נמצאת על פלטפורמה אחרת? ועוד ללא שיפור כלשהו בשליטה\גרפיקה\תוספות כלשהם שלא היו בגרסה המקורית - כפי שעושים בגרסאות החדשות בXBLA או בפורטים הטובים שיש בWII.
למה, גריס קבל אקט חמישי שלא היה ב360 (שהוסיף עוד איזה שעה וחצי לסינגל פלייר) והיילו 2 קבל עורך שלבים ומפות מולטי בלעדיות.
אבל שוב, אלה משחקים שהתחילו ושייכים ל360, גרסת הPC היא פשוט פורט.
מיקרוסופט אולי עשתה קצת רעש מזמן בנושא "משחקים לווינדוס" אבל בסופו של דבר היא לא זאתי שצריכה לאנוס לפיתוח על הPC, היא סך הכל יוצרת מערכות הפעלה.
מיקרוסופט מעולם לא עשתה יותר מדי משחקים לPC, אולי אחד או שניים בשנה וכך זה גם היום.
אבל היא כן צריכה לעדוד את הפיתוח ואחת הדרכים זה לפתח את המשחקים שהיא בעצמה מפתחת ל360 גם לPC בהפרש יחסית נורמלי.
לא ידעתי שיש ליגרס אקט נוסף בגרסת הPC אולי זה עושה אותו שווה קניה.