Pokemon Platinum - הוכרז! - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות חנות

נושא: Pokemon Platinum - הוכרז!
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 11.05, 16:46

ברירת מחדל Pokemon Platinum - הוכרז!

כן, אני יודע שיש הרבה מעריצי פוקימון כאן. אז דעו כי במגאזין קורו קורו החדש הוכרז המשחק Pokemon Platinum. כמו פוקימון יילו לפניו הוא יהיה יחיד ונהדר.

אה... זהו. אם יהיה עוד משהו אני אעדכן.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#2   פורסם: 11.05, 17:24

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
כן, אני יודע שיש הרבה מעריצי פוקימון כאן. אז דעו כי במגאזין קורו קורו החדש הוכרז המשחק Pokemon Platinum. כמו פוקימון יילו לפניו הוא יהיה יחיד ונהדר.

אה... זהו. אם יהיה עוד משהו אני אעדכן.
כיף כיף כיף.
מה הכוונה שהוא יהיה כמוי ילו? ז'תומרת, לא כמו אמרלד וקריסטל?

UP THE IRONS

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#3   פורסם: 11.05, 17:35

לא, אתה יודע, במסורת של משחק אחד ולא שניים.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של tamiron

משתמש רציני

#4   פורסם: 11.05, 17:55

מגניב...

tamiron!

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#5   פורסם: 11.05, 18:27

רק שיעשו אותו הפעם כמו משחק DS ולא משחק GBA...

ברצינות, אני רק רוצה שהם יהפכו את סצנת הקרב לתלת מימדית ואני אהיה בשקט.

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#6   פורסם: 11.05, 18:34

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לא, אתה יודע, במסורת של משחק אחד ולא שניים.
יא לא מבין בפוקימון.
לכל שני משחקים יש משחק שלישי שמשלים אותו. היחיד שהיה שונה זה יילו, בגלל שהיה רק את פיקאצ'ו וכל הקטע של הטמג'וצ'י.
פה זה יהיה שילוב של דאימונד ופרל עם כמה דברים חדשים, כמו בקודמים.

UP THE IRONS

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#7   פורסם: 11.05, 18:57

שילוב של יהלום ופנינה ועם דברים חדשים, תצטבטו אותי זה חלום...
יייייייישששששששששש!!!!!!! משחק פוקימון חדש

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

ADi

האווטר המגניב של ADi

משתמש ותיק

#8   פורסם: 11.05, 19:03

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
רק שיעשו אותו הפעם כמו משחק DS ולא משחק GBA...

ברצינות, אני רק רוצה שהם יהפכו את סצנת הקרב לתלת מימדית ואני אהיה בשקט.
לא נראה לי שזה לא יקרה בדור הזה.

כן, אני לא מבין בפוקימון. מצטער, אני לא אוהב RPG כאלה.

דיוויד ארצ'ולטה לניצחון!

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#9   פורסם: 12.05, 06:33

אני מאושר!אבל לייתר ביטחון בדקתי בסרבי וזה נכון!
אה ויש גם תמונה שם:
http://serebii.net/index2.shtml

האווטר המגניב של xxavivxx

נינג'ה בלגי

#10   פורסם: 12.05, 13:04

ADi
ציטוט:
צפה בהודעה
לא נראה לי שזה לא יקרה בדור הזה.

כן, אני לא מבין בפוקימון. מצטער, אני לא אוהב RPG כאלה.
כבר בגיים קיוב זה היה בעל גרפיקה מרשימה ותלת מימדית

תודה ליובל על החתימה...
לאחר כמה מקרים בהם אנשים הבינו אותי בצורה שגוייה: את
כל (אוקיי...לא ממש את כולם...) דבריו בפורום יש לקחת ב"ערבון מוגבל"
כי הם עלולים להכתב בהומור וציניות...

רק שנייה...יכול להיות שגם את זה כתבתי בציניות? XD

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#11   פורסם: 12.05, 13:29

למרות שהיה ברור לחלוטין שזה יבוא, זה קצת מאכזב. קיוויתי לאיזה בניה מחדש של הכותר, בשביל להתאים אותו קצת יותר לDS. לעשות כמה דברים יותר מעניינים עם הכותר הזה. הוא צריך ריענון באופן די דחוף.

בסרבי טענו שיכול להיות ממשק קרב חדש וזה קרב סימן טוב, אבל אין לזה אישור רשמי עדיין. צריך לחכות ולראות. אני אשמח לראות משהו חדש בסדרה הזאת. הבסיס שלה לא השתנה מאז ימי הGB. היא הפכה לעמוקה הרבה יותר ולמסובכת הרבה יותר ויצרה אפשרויות טקטיות הרבה יותר מגוונות, ככל שהיא התקדמה עם השנים, אבל עדיין אני מרגיש כאילו חסר משהו. הקרבות זה החלק החשוב ביותר במשחק, אז אני אשמח לראות איזה שינוי במערכת הקרב. אולי לזנוח את רעיון ה"פוקימון ראשון ברשימה יוצא ראשון" בשביל רעיון קצת יותר הגיוני של "בתנאים מסוימים אתה מוציא ראשון והיריב בוחר ובתנאים אחרים היריב מוציא ראשון ואתה בוחר".
ההיתי גם שמח לראות אותם הולכים על דרך חדשה בשביל הקרבות. במקום קרבות בתורות, מערכת קצת יותר דינמית.

סתם משאלות לב שלא יקרו לעולם, אני מניח.

All your base are belong to us, bitch!

משתמש עצבני

#12   פורסם: 12.05, 16:15

רגע רגע, זה לDS?

האווטר המגניב של SILVER FIRE

מצליחן

#13   פורסם: 12.05, 18:55

Maxpower
ציטוט:
צפה בהודעה
רגע רגע, זה לDS?
כמובן שזה לדי אס.

משתמש עצבני

#14   פורסם: 12.05, 19:29

רק רציתי לוודא.
ברוך השם, סיימתי את פנינה על אמולטור במחשב לפני שקניתי את הDS ועכשיו אין לי משחק פוקימון לשחק בו =(
זה בא בטוב

נינג'ה בלגי

#15   פורסם: 12.05, 19:57

ללמה לא עושים לווי כמו לגיים קיוב?

תודה ליובל על החתימה...

האווטר המגניב של MISTER MASTER

נינג'ה בלגי

#16   פורסם: 12.05, 21:16

xxavivxx
ציטוט:
צפה בהודעה
ללמה לא עושים לווי כמו לגיים קיוב?
עשו כבר...

קיבל 5 מIGN

קרדיט לשניצלון הגאון על החתימה למעלה!

משתמש חדש

#17   פורסם: 12.05, 21:33

MISTER MASTER
ציטוט:
צפה בהודעה
עשו כבר...

קיבל 5 מIGN
אבל גם הוא אם אני לא טועה מצריך שימוש ב-ds.
תקנו אותי אם אני טועה.

משתמש רציני

#18   פורסם: 12.05, 21:54

אפשר לשחק בגרסה לווי גם בלי DS, אם אני זוכר נכון. מה שכן, אז תצטרך להשתמש בצוותים מוכנים של המחשב ולא בפוקימונים שאימנת בעצמך.

פוקימון פלטינה? נראה לי שהשם שובר את המסורת. עד עכשיו השם של "המשחק השלישי" היה קשור לשמות של שני הקודמים. זה נשמע כמו המשחקים הפירטיים האלה שמופיעים בחנויות מפוקפקות עם "חותמת" של נינטנדו מצולמת וציור של דמויות מסוניק על העטיפה.
אני לא מצפה לחידוש משמעותי מפלטינה - לדעתי יוסיפו מעט אנימציות או רקעים מפורטים יותר, ויהיה פוקימון או 2 אגדיים קלים יותר לתפיסה.

ועכשיו אני חוזר לשחק WEWY על הדיאס שלי.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#19   פורסם: 12.05, 22:20

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
למרות שהיה ברור לחלוטין שזה יבוא, זה קצת מאכזב. קיוויתי לאיזה בניה מחדש של הכותר, בשביל להתאים אותו קצת יותר לDS. לעשות כמה דברים יותר מעניינים עם הכותר הזה. הוא צריך ריענון באופן די דחוף.

בסרבי טענו שיכול להיות ממשק קרב חדש וזה קרב סימן טוב, אבל אין לזה אישור רשמי עדיין. צריך לחכות ולראות. אני אשמח לראות משהו חדש בסדרה הזאת. הבסיס שלה לא השתנה מאז ימי הGB. היא הפכה לעמוקה הרבה יותר ולמסובכת הרבה יותר ויצרה אפשרויות טקטיות הרבה יותר מגוונות, ככל שהיא התקדמה עם השנים, אבל עדיין אני מרגיש כאילו חסר משהו. הקרבות זה החלק החשוב ביותר במשחק, אז אני אשמח לראות איזה שינוי במערכת הקרב. אולי לזנוח את רעיון ה"פוקימון ראשון ברשימה יוצא ראשון" בשביל רעיון קצת יותר הגיוני של "בתנאים מסוימים אתה מוציא ראשון והיריב בוחר ובתנאים אחרים היריב מוציא ראשון ואתה בוחר".
ההיתי גם שמח לראות אותם הולכים על דרך חדשה בשביל הקרבות. במקום קרבות בתורות, מערכת קצת יותר דינמית.

סתם משאלות לב שלא יקרו לעולם, אני מניח.
וואו. יפה שאתה בקיא בסדרה יותר ממני, חתיכת נינטנדופיל חסר תקנה

לדעתכם, אני מפסיד שלא בדקתי את סדרת פוקימון עד כה? אני רק יודע שאוספים פוקימונים, זה בגדול.

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

האווטר המגניב של Chaotic

שואף לשלמות

#20   פורסם: 12.05, 22:34

רונן
ציטוט:
צפה בהודעה
וואו. יפה שאתה בקיא בסדרה יותר ממני, חתיכת נינטנדופיל חסר תקנה

לדעתכם, אני מפסיד שלא בדקתי את סדרת פוקימון עד כה? אני רק יודע שאוספים פוקימונים, זה בגדול.
שיחקתי בכל המשחקים מאז שהסדרה נוסדה. לדאבוני, אני משחק במשחקים מקוריים רק מאז תקופת הGBA.
בכל מקרה, אם אתה תאהב את המשחק או לא תלוי בעיקר בכמה שאתה אוהב את מערכת הקרב. לדעתי, המשחק תלוי באופן מוחלט על מערכת הקרב שלו (יש בו לא מעט חידות שונות ומשונות עם רצפות קרח או הזזת "קוביות" ודברים דומים. המשחק אפילו שואב קצת מהרבה משחקים אחרים של נינטנדו בכך שכאשר אתה משיג פריט מסוים, אתה יכול לגשת לאזור חדש בעולם המשחק).
מערכת הקרב מאוד עמוקה ומאוד מגוונת. בגלל שלרשותך עומדת כמות כמעט אין סופית של אפשרויות בנוגע להרכבת הPARTY שלך ולסוג ההתקפות של כל פוקימון. לכל מאמן תיהיה חבורה שונה לחלוטין, אפילו אם הוא יחליט לבחור באותם פוקימונים כמו מאמן אחר, מהסיבה הפשוטה שהפוקימונים שלך גדלים בצורה שונה, לפי הפוקימונים שנגדם הם נלחמים. כמו כן, אפשר להוסיף לפוקימון התקפות שהם לא לומדים באופן טבעי בעזרת פריטים מסוימים שמוצאים, זוכים או קונים בעולם המשחק.

הוא מאוד מגוון ומאוד עמוק. אבל אם אתה לא אוהב מערכת קרב בתורות (ומערכת הקרב של פוקימון איטית במיוחד, כמו גם כל המשחק, בגלל שהוא פונה לקהל צעיר יחסית).

המשחק לא מעביר סיפור כלשהו והוא בטוח לא מרשים טכנית, אבל מערכת הקרב והתחרות שנוצרת בעקבות הגיוון שלה הן הסיבות העיקריות לכך שהוא כל כך פופולארי לדעתי.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא זאת:
האם יש לי חבר עם המשחק הזה שיכול להשאיל לי אותו ומוכן לגבות את השמירה שלו על המחשב (זה אפשרי... חבר שלי עשה את זה, אבל הוא מתעסק עם אלקטרוניקה וכאלה, אז הוא בנה לעצמו מכשיר וכתב לעצמו תוכנה שמגבה את השמירה). אם כן, תנסה. אם לא, אתה יכול, במקרה הכי גרוע להמר על עותק משומש ב15 דולר באיביי.
תנסה. הכותר לא תפס כמות אדירה של אוהדים בלי שום סיבה. יש בו את העומק שמחפשים אנשים בוגרים יותר ויש בו את הפשטות שמושכת צעירים. הבעיות העיקריות שלו הן שהוא מיושן (לא השתנה בבסיסו מאז המשחקים הראשונים) ושקצב ההתקדמות שלו מאיט ברמה מעיקה כמעט.
אני ממליץ לך לנסות.

לגבי ההערת הנינטנדופיל שלך. כל אחד מאיתנו קצת נינטנדופיל איפשהו. גם אלו שלא יודעים שהם אוהבים את נינטנדו משחקים במשחקים שנוצרו בעקבות השראה של נינטנדו ושל אחד הכותרים שלה. נינטנדו היא בכל זאת, החברה הכי חשובה בתעשיה שלנו ב20 השנים האחרונות (פחות או יותר, מאז ומעולם).

All your base are belong to us, bitch!

Han

משתמש רציני

#21   פורסם: 12.05, 23:11

כנראה אני היחיד שבאמת מבין בפוקימון בצורה רצינית פה (ואולי אחד או שניים, כמו קאוטיק P: ), מהאנימה (ריח של פעם), עד המשחקים (מכור עד היום ><)
לפי מהלכים קודמים של נינטנדו, כל פעם הם עושים שני משחקים, בלי קשר עלילתי לאנימה של פוקימון, ואז הצלע השלישית, עם עלילה שונה במקצת, ואולי במקרים מיוחדים (אהמ אמרלד אהמ) הם מוסיפים סוג חדש של פוקימון (אהמ דיאוקסיס ספיד אהמ),
דיאמונד ופרל היוו חידוש רציני בהרבה יותר מה-GBA, והוא האונליין.
אם נינטנדו תעשה בפלאטינום אונליין ראנדומלי, כלומר, קרב ראנדום כשאפשר לארגן חוקים; בלי אוברים, רמות 100, כמו שפרו משחקים, זה יכול להיות מדהים.
אבל מה שמדהים, היא העובדה שחרגו ממנהג שנהגו לעשות, ולתת שם למשחקים עפ"י אבני חן (אקא דיאמונד פרל אמרלד רובי ספיר, מה עוד)
אני מנחש וכבר יודע שאני כנראה הכי מבין בפוקימון, כי גדלתי על זה ^^ וזה היה משחק הנינטנדו שלי תמיד.
האנימה, עדיף שלא נדבר. הייתה טובה, עכשיו, אהמ, eh.

That's the spirit

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#22   פורסם: 13.05, 00:00

weasel
ציטוט:
צפה בהודעה
אפשר לשחק בגרסה לווי גם בלי DS, אם אני זוכר נכון. מה שכן, אז תצטרך להשתמש בצוותים מוכנים של המחשב ולא בפוקימונים שאימנת בעצמך.

פוקימון פלטינה? נראה לי שהשם שובר את המסורת. עד עכשיו השם של "המשחק השלישי" היה קשור לשמות של שני הקודמים.
מדוע? הרי פלטינה זה סוג של אבן יקרה, כמו יהלום ופנינה...

משתמש עצבני

#23   פורסם: 13.05, 05:52

F.P
ציטוט:
צפה בהודעה
מדוע? הרי פלטינה זה סוג של אבן יקרה, כמו יהלום ופנינה...
אני נוטה להסכים עם מי שציטטת (weasel)
כי פלטינה הוא בעצם סוג של יסוד כימי ולא אבן בניגוד לרובי,ספיר,אמרלד,יהלום ופנינה שהם אבני חודש והאבנים הללו הם גם אבני חודש

-Wii-
25.2.06

האווטר המגניב של Mega

נינג'ה בלגי

#24   פורסם: 13.05, 06:54

מה עם זהב וכסף?

UP THE IRONS

F.P

האווטר המגניב של F.P

מודל לחיקוי

#25   פורסם: 13.05, 09:29

AquaJet
ציטוט:
צפה בהודעה
אני נוטה להסכים עם מי שציטטת (weasel)
כי פלטינה הוא בעצם סוג של יסוד כימי ולא אבן בניגוד לרובי,ספיר,אמרלד,יהלום ופנינה שהם אבני חודש והאבנים הללו הם גם אבני חודש
אכן פלטינה היא יסוד כימי, פשוט כשאתה יודע שהצורה הגולמית שלה נראית ככה:

אתה לפעמים מתבלבל לגביה. לשם העניין היא גם מתכת, פאשלה שלי .

נב. למרות שהיהלום עצמו הוא לא יסוד כימי, הוא עשוי כל כולו מפחמן, בדומה לפחם, ולכן דווקא עם היהלום אפשר לראות את הקשר.

האווטר המגניב של רונן

מנהל קהילת נינטנדו

#26   פורסם: 13.05, 12:17

Chaotic
ציטוט:
צפה בהודעה
אני ממליץ לך לנסות.
לפי מה שתיארת, הוא יותר טוב ממה שחשבתי. מערכת קרב עמוקה זה תמיד טוב.

אבל עדיין אוותר עליו, בגלל המבחר הגדול של משחקים טובים שעדיין לא קניתי. זה לא הז'אנר בעדיפות ראשונה אצלי.

ציטוט:
לגבי ההערת הנינטנדופיל שלך. כל אחד מאיתנו קצת נינטנדופיל איפשהו. גם אלו שלא יודעים שהם אוהבים את נינטנדו משחקים במשחקים שנוצרו בעקבות השראה של נינטנדו ושל אחד הכותרים שלה. נינטנדו היא בכל זאת, החברה הכי חשובה בתעשיה שלנו ב20 השנים האחרונות (פחות או יותר, מאז ומעולם).
כן, אין חברה מושלמת וגם לנינטנדו יש את החסרונות שלה, אבל בגדול, כל מה שכתבת הוא נכון (לעזאזל, אפילו נדב הוא נינדופיל ).

נכתב על ידי נדב:""

טוב, בסתירה מסוימת, ולמרות מה שכתב למעלה, נדב השתפן מעט, ומתעקש שאצטט גם את זה: "החצי השני של 2008 לWII יהיה מורכב ממריו בייסבול, אולי משחק קז'ואלי (אם כן אז ווי מיוזיק), פיקמין 3, אנימל קרוסינג."

למכירה: קונסולת גיימקיוב תקינה ואמינה בזול + כרטיס זיכרון + וויב רייס + רזידנט אוויל 4 + ויוטיפול ג'ו (שני המשחקים הכי טובים בדור האחרון), ומוכר לגיימבוי אדבנס את אף זירו וצ'וצ'ו רוקט (מתאימים גם ל-DS).

נינג'ה בלגי

#27   פורסם: אתמול, 19:54

מיסטר מאסטר...עד כמה שידוע לי ,הגרסה לווי לא הייתה רגילה אלא רק קרבות-איך אתה מצפה שהוא יקבל יותר מ6?

תודה ליובל על החתימה...

1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames