איך ההבדל מתבטא מבחינת הביטוח והאחריות?
הרי קונסולות אמריקאיות שיזדקקו לתיקון יצטרכו להשלח לאמריקה לא?
בעוד אם קנית מכשיר בארץ, יש לך אחריות מהחנות בה קנית אותו כאן..
שמתי לב שלרובכם יש מכשירים אמריקאים, וחוץ ממחיר המכשיר עצמו וממחירי המשחקים, שגם שם ההבדל לא ענקי ממה שראיתי, לא הבנתי על מה המהומה.
השירות בארה"ב הוא אמין ומהיר יותר מאירופה, במידה וקנית את המכשיר מהרשתות הגדולות
כמו best buy, sams place wallmart יש אבא ואמא למכשיר.
לא הייתי סומך על אף חנות בארץ שמתקנת בעצמה ע"י טכנאים שלמדו את הנושא בגוגל.
לפי הסקר שערכתי יש יותר pal מ- ntsc אבל בוא ונחכה עוד כמה ימים לתוצאות עם יותר משתתפים.
זה כאילו לא מספיק? אחרי כל 5 משחקים שאתה קונה בארצות הברית אתה חוסך מספיק כסף בשביל לקנות עוד אקס בוקס... בארצות הברית...
zombit
ציטוט:
השירות בארה"ב הוא אמין ומהיר יותר מאירופה, במידה וקנית את המכשיר מהרשתות הגדולות
לפי הסקר שערכתי יש יותר pal מ- ntsc אבל בוא ונחכה עוד כמה ימים לתוצאות עם יותר משתתפים.
שניה אבל יודע שאני לא קשור אבל אני קונה 360 בארץ אז ביזה שיטה הוא יעבוד אמריקנית אירופה מה כי אני קונה פה אז איך אני יודע וכשה אני יקנה פה איך אני ידע איזה משחק הוא באיזה שיטה כילו אם שלי נגיד יהיה של אירופה מה קורה אם המשחק של לא יודע אמריקה אני לא מבין בזה בכלל
שניה אני לא מבין אמרו לי שמאוד שווה בארץ כי לשלוח לתיקון לUSA מאוד יקר עד 400ש"ח וגם הזמן שזה יקח אני לאא מבין איפה יותר שווה פה או שם, אם אני יקנה שם ונגיד יש בעיה 400 ש"ח לישלוח ועד שזה יבוא זה כאב ראש
שניה אני לא מבין אמרו לי שמאוד שווה בארץ כי לשלוח לתיקון לUSA מאוד יקר עד 400ש"ח וגם הזמן שזה יקח אני לאא מבין איפה יותר שווה פה או שם, אם אני יקנה שם ונגיד יש בעיה 400 ש"ח לישלוח ועד שזה יבוא זה כאב ראש
התיקון עולה 500 ש"ח במקרה הטוב ו-800 ש"ח במקרה שהמכס מחייב אותך לשלם.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
גם תיקון בארץ זה 400 ש"ח אם הלכה לך האחריות. בלי קשר, עם הגירסאות החדשות החשש הזה יורד. יותר מזה במחיר של קונסולה בארץ אתה קונה פרימיום וארקייד (בערך...) מחו"ל.
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."