מבקש עזרה- חדש ב WII - חיבור לאינטרנט-גלישה ומשחקים - קהילות משחקים - Vgames
MSN ראשי MSN חדשות MSN עסקים
ברשת
Spaces Messenger Hotmail
Vgames - ערוץ המשחקים הישראלי

חיפוש מתקדם
רישום משתמש חדש

משחקי כיף, פאן

לנגן השירים האינטרקטיבי של רדיוס 100FM

לחצו לקניית משחקים למחשב, לפלייסטיישן, ל PSP, לנינטנדו ול XBOX360
מגזין קהילות הורדות Vgames FUN
  ערוצים טורנירים וליגות אירועים שרתי משחק חנות

נושא: מבקש עזרה- חדש ב WII - חיבור לאינטרנט-גלישה ומשחקים
1
משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

מחבר הודעה

משתמש חדש

חבר בקהילת: -

#1   פורסם: 12.05, 09:11

ברירת מחדל מבקש עזרה- חדש ב WII - חיבור לאינטרנט-גלישה ומשחקים

שלום
קיבלתי את ה WII לפני שבועיים מתנה ליום הולדת מאישתי לעתיד.
עד עכשיו חוץ מלשחק קצת לא היה לי יותר מידי זמן ועכשיו צברתי מספר שאלות.
קניתי ראוטר אלחוטי על מנת לחבר את ה WII לרשת.
1. מה השלב הבא שאני צריך לעשות? הבנתי שאני צריך לרכוש דפדפן זה נכון?
אין דפדפן חינמי?

2. איך אני מתחבר לערוץ המשחקים החדש הזה שהושק? ואיך אני קונה נקודות?
( יש לי מכשיר PAL).

3. מה זה VC? איך אני יכול לשים משחקים על כרטיס ה- SD ולהפעיל אותם?

ראיתי שיש קבצים עם סיומת WAD ויש משהו שנקרא WAD INSTALLER
מה זה בדיוק?

תודה מראש ומצטער על השאלות הרבות
שלומי

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של מאגנה הכוסון

מודל לחיקוי

#2   פורסם: 12.05, 09:29

תתחדש. ובאמת שהכל רשום כאן..
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1068575

חזרה לראש העמוד

האווטר המגניב של shgadlic

נינג'ה בלגי

#3   פורסם: 12.05, 09:32

קודם כל ברוך הבא. ועכשיו יש לך מדריך מפורט שמאגנה כתה בנמצע בנעוצים ומסביר לך בדיוק איך לחבר את הראוטר. בעקרון זה עובד כמו שאתה מתחבר לראוטר במחשב. יש בהגדרות של הWII יש את בחירה של קוננקט24. שם יש אפשרות לחבר לעדכן את החיבור. כל מהשצריך זה לתת לו למצוא את הרשת האלחוטית. במידה והראוטר עובד על כתובת IP סטטית יש לעדכן IP לפי הסדרה שכבר בחרת בשאר המחשבים. לתת לו את SUBMASK וכן את הGATEWAY לפי שאר נמחשבים בבית וכן את VDNSים של חברת האינטרנט שלך.
במידה ויש לך גם סיסמא בתור WPA\WPA2 או WEP יש להכניס גם אותה בהגדרות הללו של הרשת.
זה באופן כללי כנס למדירך של מאגנה להסבר מפורט הרבה יותר ואולי אף נהיר יותר.

בנוגע לשאלות האחרות שלך.
1. דפדפן עולה כסף הוא 500 נקודות ווי שזה בערך משהו כמו 30 שקל. דפדפן חינמי שיש זה רק במה שנקרא הוםברו - עליו אפרט לך יותר בכל הנוגע לשאלה של הWAD.
2. ערוץ המשחקים החדש יושק לקונסולות האירופאית משהו כמו עוד 10 ימיים. מורדים אותו מערוץ הקניות של הווי ללא תוספת תשלום - המשחקים כמובן כן יעלו לך.. קניית הנקודות הם גם דרך הערוץ הקניות יש שם אפשרות לקנות עם כרטיס אשראי בינלאומי. 1000 נקודות זה 7 לירות וכך הלאה.
3. משחקי הVC זה בעצם משחקי נוסטלגיה. משחקים מקונסולות כמו הNES,SNES,ג'נסיס, N64, ?NEOGEO ועוד כמה וכמה שבעצם תוכל לשחק בהם על הווי. תחשוב על זה כמו על אמולטור מסיבי של משחקי עבר. חלקם שווים להזיכר וחלקם לא כל כך - זה כמובן עניין של טעם. בנתיים אי אפשר להפעיל אותם ישירות מהSD ככה שאם אתה רוצה לקנות הרבה אז אתה צריך לשים לב על המקום שלך. אתה כן יכול להעביר אותם לSD בתור גיבוי לאחר שנאמס לך לשחק מכמה ואז למחוק וכן להחזיר אותם בחזרה לזכרון הווי אבל זה לא הכרחי כי אם אתה מוחק משחק או תוכנת ווי )כמו הדפדפן( אז הם נשמרים במאגר של נינטנדו ואתה יכול להוריד אותם שוב ללא עלות נוספת.
4. WAD קשור להוםברו. אלו בעצם קבצים של ערוצי וווי עצמאיים )או פיראטיים( שאםשר להתקין על זכרון הווי ויש אפשרות לגשת אליהם. בעקרון זה מצריך ידע מסויים וכמובן לדעת איך לתפעל את הפריצה של זלדה TP בכדי לאשפר הרצה של קוד עצמאי.
קודם כל זה לאו דווקא בטוח, אז אם אתה לא מבין בזה עדיף שלא תתעסק. מלבד לכך אם חשבת להתקין ככה משחקים מעותקים מאנשים אחרים, אז תדע שנינטנדו יודעת מי רכש מה.

דבר נוסף עם אתה מתעניין בהוםברו - חוקי בלבד , כאן לא מדברים על צריבות לא חוקיות או צ'יפים - יש לך ת'רד הוםברו. עם אתה רוצה המלצות יש ת'רד המלצות וכן ת'רד ביקורות מורחב יותר גם כן באתר. תבצע חיפוש אני פשוט לא זוכר את הלינקים. חלקם גם נמצאים בנעוצים.

אה כן ותתחדש

קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Super Smash Bros. Brawl : Coming Soon

אם אתם מצרפים אותי שלחו לי הודעה

חזרה לראש העמוד

משתמש חדש

#4   פורסם: 12.05, 16:30

היי
תודה על התשובה המפורטת מאוד.
אני עכשיו אקרא את המדריך
אחזור אם יצוצו שאלות נוספות
אחלה פורום

חזרה לראש העמוד
1
משחקי מחשב, פלייסטיישן 1-2-3, נינטנדו ואקסבוקס קונים במונסטר

הגדרות נושא
אפשרויות הצגת נושא

עזרה             אודות האתר             צור קשר             דרושים             פרסם באתר            RSS Vgames