גרסה חדשה של הקונסולה הפופולרית אמורה לפתור את בעיית 'טבעת המוות האדומה'
אחרי שהחליפה את המעבד המרכזי של ה-Xbox לשבב שמיוצר בצפיפות של 65 נאנומטר והכניסה שינויים נוספים בתכנון המקורי של הקונסולה כדי להתמודד עם בעיית ההתחממות שלה, מיקרוסופט עומדת לעשות שינוי נוסף ודרמטי במפרט שאולי יפתור את הבעיה לחלוטין.
על פי דיווח האתר DailyTech, החברה כבר החלה לייצר את המעבד הגרפי החדש, גם הוא בצפיפות של 65 נאנומטר, עבור המהדורה הבאה של הקונסולה, המכונה Jasper. יחידות בתצורה זו אמורות להתחיל לצאת לשוק בחודש אוגוסט.
Xbox 360 ספגה לא מעט ביקורת בשל תקלות החומרה שלה, הנפוצה שבהן ידועה כ'טבעת המוות האדומה', שקיבלה את שמה בשל הבהוב שלוש הנורות על פאנל הקונסולה באור אדום. התקלה נבעה כפי הנראה מהתחממות יתר של הרכיבים, והמעבר לשבבים המיוצרים בצפיפות גבוהה יותר אמור להקטין את שכיחותה. בנוסף, הוא צפוי להוזיל את עלויות הייצור של הקונסולה ולפיכך אולי גם להוריד את מחירה לצרכן.
הדור החדש אמנם טרם יצא לחנויות, אבל בחברה כבר עובדים על זה שיחליף אותו, שזכה לשם הקוד 'וואלהאלה' ואמור לשלב את המעבד המרכזי והמעבד הגרפי על פיסת סיליקון אחת. הוא צפוי לצאת בקיץ 2009
כל הזכויות לנדב הגבר
נערך לאחרונה על ידי ITAYBRON, 12.05 בשעה 14:39.
אינני יודע כיצד ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל הרביעית תתנהל במקלות ואבנים- אלברט אינשטיין
PSP למכירה
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON http://www.youtube.com/watch?v=NNcQX033V_M תראו זה טוב
גרסה חדשה של הקונסולה הפופולרית אמורה לפתור את בעיית 'טבעת המוות האדומה'
אחרי שהחליפה את המעבד המרכזי של ה-Xbox לשבב שמיוצר בצפיפות של 65 נאנומטר והכניסה שינויים נוספים בתכנון המקורי של הקונסולה כדי להתמודד עם בעיית ההתחממות שלה, מיקרוסופט עומדת לעשות שינוי נוסף ודרמטי במפרט שאולי יפתור את הבעיה לחלוטין.
על פי דיווח האתר DailyTech, החברה כבר החלה לייצר את המעבד הגרפי החדש, גם הוא בצפיפות של 65 נאנומטר, עבור המהדורה הבאה של הקונסולה, המכונה Jasper. יחידות בתצורה זו אמורות להתחיל לצאת לשוק בחודש אוגוסט.
Xbox 360 ספגה לא מעט ביקורת בשל תקלות החומרה שלה, הנפוצה שבהן ידועה כ'טבעת המוות האדומה', שקיבלה את שמה בשל הבהוב שלוש הנורות על פאנל הקונסולה באור אדום. התקלה נבעה כפי הנראה מהתחממות יתר של הרכיבים, והמעבר לשבבים המיוצרים בצפיפות גבוהה יותר אמור להקטין את שכיחותה. בנוסף, הוא צפוי להוזיל את עלויות הייצור של הקונסולה ולפיכך אולי גם להוריד את מחירה לצרכן.
הדור החדש אמנם טרם יצא לחנויות, אבל בחברה כבר עובדים על זה שיחליף אותו, שזכה לשם הקוד 'וואלהאלה' ואמור לשלב את המעבד המרכזי והמעבד הגרפי על פיסת סיליקון אחת. הוא צפוי לצאת בקיץ 2009
כל הזכויות שמורות לאתר גיימר
שייט נכון טוב אני ראיתי בתגובות שלהם שכתוב שזה היה 45NM
אינני יודע כיצד ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל הרביעית תתנהל במקלות ואבנים- אלברט אינשטיין
PSP למכירה
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON http://www.youtube.com/watch?v=NNcQX033V_M תראו זה טוב
זה באמת כבר ישן, ואם אתם זוכרים היה דיבור שהכונן כבר יהיה אפילו HDDVD ואחרי ההפסד זה כמובן ירד ועכשיו יש שמועה על כונן בלו ריי (מה שאומר שכנראה...לא)
לא יהיה שינוי במפרט זה רק אמור להוזיל עלויות (וירידת מחיר לחגים?) ולשפר אמינות עוד קצת. אולי גם שינוי צורה לXBOX360 סלים.
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
תתקנו אותי אם אני טועה, אבל לדעתי אחד מהדברים שגרם לאנשים לאהוב קונסולות זאת הייתה העובדה שלא צריך להסתבך עם שטויות כמו UPGRADES וכו'. אז מה, סוני הוציאה אחרי כמה שנים טובות גרסאת סלים של הPS2 ועכשיו מייקרוסופט מוציאה לפי הספירה הכנראה-לא-מדויקת-שלי איזה 5 סוגים שונים של קונסולות? וזה בלי להתחשב בעובדה שיש תמיד 3 גרסאות שונות (ארקייד, פרו, עליט)... אין לי פס3, אני לא אוהב את סוני מי יודע מה, אבל זה מתחיל להראות מגוחך. מה גם שעוד לפני שהם הוציאו גרסא אחת הם כבר מדברים על הגרסא שתבוא אחריה?
אני מבין שהמשחקים יעבדו על כל הגרסאות, אבל הלוקח יוצא עם מרגש טיפה חרא לדעתי.
אני היחידי שחושב ככה?
תתקנו אותי אם אני טועה, אבל לדעתי אחד מהדברים שגרם לאנשים לאהוב קונסולות זאת הייתה העובדה שלא צריך להסתבך עם שטויות כמו UPGRADES וכו'. אז מה, סוני הוציאה אחרי כמה שנים טובות גרסאת סלים של הPS2 ועכשיו מייקרוסופט מוציאה לפי הספירה הכנראה-לא-מדויקת-שלי איזה 5 סוגים שונים של קונסולות? וזה בלי להתחשב בעובדה שיש תמיד 3 גרסאות שונות (ארקייד, פרו, עליט)... אין לי פס3, אני לא אוהב את סוני מי יודע מה, אבל זה מתחיל להראות מגוחך. מה גם שעוד לפני שהם הוציאו גרסא אחת הם כבר מדברים על הגרסא שתבוא אחריה?
אני היחידי שחושב ככה?
בהחלט יש בזה משהו...
אבל שמע, לפלייסטשן 2 היו 13 גרסאות! אומנם לא שונות מדיי אבל כן היו 13V כל אחד בנוי אחרת בפנים...
זה דבר דומה למה שקורה פה רק שפה זה יותר דרסטי בכל הוצאה חדשה.
אני היחידי שחושב ככה?
זה מאז ומתמיד היה, פשוט אף פעם לא דברו על זה.
ללקוח זה ממש לא אמור להיות משנה אם יש לו פאלקון או ג'אספר, הוא גם לא ידע אלה אם כן הוא אחד מהמגה הרד קורים כמונו שמסתובבים בפורומים.
אז הג'אספר יצרוך קצת פחות כוח מהפאלקון, זה באמת משנה למי שקונה את הקונסולה?
אני היחידי שחושב ככה?
העובדה שיש שלוש גירסאות היא אכן בעיתית ואני לא חושב שיעשו את הטעות הזאת שנית (לפחות בגלל הCORE שדופקת אותם בלי הHDD)
אבל בסיכום, אין הבדלים בין הגירסאות מבחינת הרצת המשחקים, בסופו של יום אם תקנה CORE ותחבר לה HDD היא פרימיום לכל דבר. גם סוג המעבדים או הלוח אם לא משנים, כל עוד הם אותה ארכיטקטורה ועושים אותו דבר.
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
PSP למכירה
296829446 ICQ