חברת EA פרסמה היום כי הוכרז משחק ההמשך למשחק המצליח SKATE. המשחק הוכרז לקונסולות של סוני ומיקרוסופט ה-PS3 וה-Xbox 360. עוד לא פורסם תאריך יציאה למשחק. כזכור לפני כחודשיים John Doyle מפתח ב-Black Box studios מחברת EA רמז על משחק ההמשך.
כמו כן הודיע החברה כי תוציא את משחק SKATE בצורה מתואמת לקונסולה של נינטנדו, ה-Wii, שייקרא כנראה "SKATE It" וישתמש ב-Wii Balance Board.
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
זאת לא שאלה של עומק, זאת שאלה של הנאה. זה הסוג של המשחקים הללו. כמו שתגיד שאין עומק למשחק אולימפידה.
אני מדבר בעיקר על אורך חיים. משחק יכול להיות מהנה במיוחד, אבל ישעמם אותך אחרי כמה שעות. הרבה מצבי משחק, אפשרויות שונות ומצב מרובה משתתפים טוב יוצרים משחק מצוין.
מנהל פורום פעולה. לפניות: BiA@vgames.co.il. מגזין המשחקים הישראלי בעברית - IGM - עורך ראשי.
זאת הגדרה אישית, מי קבע שזה ישעמם אחרי כמה שעות? למה אנשים משחקים משחקי כדרגל וספורט אחרים במשך שנים? הרי הכל אותו דבר, לא? אלא בגלל השיפור ורכיבים נוספים.
House: "I've heard not all lawyers are as ethical as the ones we see on TV."
זאת הגדרה אישית, מי קבע שזה ישעמם אחרי כמה שעות? למה אנשים משחקים משחקי כדרגל וספורט אחרים במשך שנים? הרי הכל אותו דבר, לא? אלא בגלל השיפור ורכיבים נוספים.
שוב, כתבתי שאותי משחקי סקייטינג משעממים למדי. משחקי ספורט כדוגמת כדורגל אני באמת משחק במשך שנים
מנהל פורום פעולה. לפניות: BiA@vgames.co.il. מגזין המשחקים הישראלי בעברית - IGM - עורך ראשי.
אותי הדמו של Skate שיעמם.
וקצת התקשתי עם הקפיצות, כל הקטע הזה של האנלוג הימני.
כל פעם או ששכחתי להזיז ת'אנגוג, הורדתי את האצבע מהאנלוג השמאלי וכאלו שטויות.
היה לי קשה עקיצר.
Skate משחק מתסכל.
הבקשות שמבקשים ממך לא הגיוניות הרי כמה פעמים נצליח להזיז את האנלוג ברגישות מספקת ובמהירות המתבקשת כדי להשיג את הקפיצה הרצויה מצאתי את עצמי בטוטוריאל שעה ברגע שהפכו משחקים של פאן נטו של צא תעלה על הלף פייפ תעוף באוויר בצורה לא הגיונית ותעשה מליון תרגילים ללך תקפוץ תבדוק שיש לך מספיק מהירות תרים את הבורד בהתאם אחרת תנחת על הפרצוף ותלחץ על הכפתורים בסדר כזה וכזה ותזיז את האנלוג בדיוק לא הגיוני אחרת תפול על הפרצוף הרס את המשחק לדעתי.