אני היית פעם בשרת אנגלי בSF והיה סיבוב של איזה שעה וחצי ובסוף למקום ראשון היה 520 נקודות
אינני יודע כיצד ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל הרביעית תתנהל במקלות ואבנים- אלברט אינשטיין
PSP למכירה
296829446 ICQ
אחרי הרבה זמן התקנתי XFIRE שם:ITAYBRON http://www.youtube.com/watch?v=NNcQX033V_M תראו זה טוב
אני זוכר את המשחק (למזלי יצאתי ממנו בKDR של 25 מוות על 50 הריגות)
אני לא מדבר איתך על KDR אני מדבר איתך על איך שאתה משחק איתו, סתם בא ונישכב ובגלל זה הורגים אותך כל כך הרבה.
אבל הדבר הכי מעצבן זה הענלוקים של סופורט ומי שמשתמש בהם פשוט לדעתי לא יודע לשחק באחד על אחד. כי מה זה בחור עם PKM זה בחור שמן שניכב על הרצפה ודופק 3 כדורים במי שבא.
שחק עם RPK ועם הנשק הבסיסי של אמריקאים ואז תיראה שהם ממש לא רעים
"Some people think they can outsmart me. Maybe, maybe. I've yet to meet one that can outsmart bullet."
סתם שיחקת מגעיל יא בן אדם נשכבת ירית הרגתי אותך מלא פעמים היו סקווד חרא מתתי 37 פעמים לא היו מדיקים היה רק אני ואיליה אניlord.w0lfz-killer איליה היה תותח לא היה לי משחק משהו
לא יודע איך להשתמש בsaw אני בנתיים משחק עם ה pkm והוא מבחנתי מספק דיוק גבוה
זה נשק להומואים..
זה נשק שמי שרוצה הורג איתו.. הוא יורה כמו מטורף ומדויק לאאלה(rp gay)
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים
זה למה כל מי שמשתמש בg36e בשרת הישראלי כולם מתים לבוא אליו מאחור לרצוח אותו לתלות ואז לצלם זה הנובים הכי מעצבנים שיש כל המשחק הם לוקחים מדיק רק בשביל הנשק
זה למה כל מי שמשתמש בg36e בשרת הישראלי כולם מתים לבוא אליו מאחור לרצוח אותו לתלות ואז לצלם זה הנובים הכי מעצבנים שיש כל המשחק הם לוקחים מדיק רק בשביל הנשק
אחיי.. מי אתה? מה השם משתמש שלך בשרת?
כמה משפטי צ'אק נוריס:
צ'אק נוריס מתייחס לעצמו בגוף רביעי
צ'אק נוריס סיים את טטריס
צ'אק נוריס יכול לעשות ווילי על חד אופן
צ'אק נוריס יכול לחנוק אותך עם טלפון אלחוטי
צ'אק נוריס ספר עד אינסוף. פעמיים