HS MODE
שיהיה כמו ה-ESGAMES HSMODE של פעם שיש מפות כמו
aim_map
aim_colosseum
aim_map_usp
aim_dgl
aim_ak-colt
aim_headshots
aim_3xd
אלה המפות הכי קטלניות. שלא ישימו מפות מגעילות
ranon, זה שבאת ואמרת לי את זה לפני שפרסמנו, לא אומר שלא חשבנו על זה לפני זה... דווקא להפך, אנחנו חשבנו עליו הרבה לפניך... תפסיק לחשוב שאנחנו גונבים ממך רעיונות, וכבר אמרתי לך שאנחנו כבר חשבנו על זה.
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תציט אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
ranon, זה שבאת ואמרת לי את זה לפני שפרסמנו, לא אומר שלא חשבנו על זה לפני זה... דווקא להפך, אנחנו חשבנו עליו הרבה לפניך... תפסיק לחשוב שאנחנו גונבים ממך רעיונות, וכבר אמרתי לך שאנחנו כבר חשבנו על זה.
תפסיק לחשובב עלק כאילו פעם חשבתי אני לא יושב וחושב של VGAMES כול היום
אבל דיברתי עם ניצן ועם המנהל וראו שהוא אהב תרעיון והוא לא הכיר אותו אז אל תז*ן שכל :X
קיצרר מה אכפת לי קהילה שלכם תעשו מה שאתם רוצים גם ככה הרסתם מספיק בגימינג :X
ניצן לא שומע חצי מהדברים שאנחנו חושבים עליהם, הוא לא חייב להיות בתוך העניינים בכל קהילה, זה החלטה שלו, אבל יש דברים שאין סיבה שנפנה אליו, אני אפילו חושב שהוא לא יודע שפתחתי את הדיון הזה, ושאנחנו בכלל הולכים לפתוח עוד שרת כזה... למה? כי הוא לא צריך להתעדכן כל שניה בכל דבר קטן שכל קהילה עושה...
תחשוב טיפה בהגיון...
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תציט אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
ניצן לא שומע חצי מהדברים שאנחנו חושבים עליהם, הוא לא חייב להיות בתוך העניינים בכל קהילה, זה החלטה שלו, אבל יש דברים שאין סיבה שנפנה אליו, אני אפילו חושב שהוא לא יודע שפתחתי את הדיון הזה, ושאנחנו בכלל הולכים לפתוח עוד שרת כזה... למה? כי הוא לא צריך להתעדכן כל שניה בכל דבר קטן שכל קהילה עושה...
תחשוב טיפה בהגיון...
מה קשור אמרתי שדיברתי עם ניצן ועם המנהל רתאה WST
ניצן אהב תרעיון והפנה אותי ל WST שהוא אהב ואז היתה הפסקה לא יודע למה כנראה רצה לפתוח
HS MODE
שיהיה כמו ה-ESGAMES HSMODE של פעם שיש מפות כמו
aim_map
aim_colosseum
aim_map_usp
aim_dgl
aim_ak-colt
aim_headshots
aim_3xd
אלה המפות הכי קטלניות. שלא ישימו מפות מגעילות
hs mode
אור גם לשרתים שיש בהם מודים מסויימים צריך בחינות?
מה ניסגר איתכם?
תפתחו אותם לכולם שיהיה כיף
כאילו מה הקטע..אלה שיתקבלו יגידו "יש אני שחקן פרו יש לי גישה ל Vgames.HS-Invited"
תפתחו אותם לכולם שכולם יוכלו להנות מהשרתים האלה ושהקהילה תשחק ביחד ככה אתה מתחיל להכיר יותר שחקנים ואתה רואה שיש להם כישרון ועם קצת מזל גם יציעו לשחקנים האלה לשחק בקבוצות
רק מה שחסר זה שתגיד שגם לקלאבים הרגילים יהיו בחינות