הפול חיפה נולדתי וכך יישאר
אבל בית"ר קבוצה שאני מחבב
מכיוון שהם משחקים חלק ויפה
סוף סוף קבוצה נוספת באה להשפיל את הבבונים הירוקים
פעם זה הפועל חיפה והיום זה ביץ"ר
אללה ביתר!
יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה
כשאת עולה על המגרש עוברת בי צמרמורת, בלומפילד שם ביפו זו הכתובת, לנצח אצלי בלב, אותך אני אוהב, הפועל תל אביב לעולם ועד, יאללה הפועל, הפועל, הפועל, הפועל...
כל מי שאומר שמגיע לברוך דגו.. אתם אפילו לא יודעים מה ההרגשה שלו הייתה בטח אחרי הפנדל,הלוואי וזה יקרה לכם בהמשך על המילים האלה. והוא בעט יחסית טוב
אז חלאס תגידו מחזיקת הגביע- בית"ר קאלה
יא זונות למה אתם עם הקבוצה כל החיים שלכם?
אתם באתם נטו לראות משחק גמר לא לעודד לא כלום
גנבתם לנו את כל הכרטיסים
300 שקל קניתי כרטיס אתמול ועוד ליציע 17-18
3 שורות מעודדים וגם הם לא יודעים תשירים ,
ספספרים טרמפיסטים מזדיינים תשרפו .
ושיזדיין הגביע הזה אם השחקנים לא יודעים לחגוג עם הקהל שלהם ,
למי שיודע מה שהיה מדובר בספרא ואז באומן.
או הא מי זה בא שר הביטחון הבא.
"במבט שלך כישפת אותי, אין חיים , אין עולם , אין עוד מלבדך"
ביתר ירושלים אהבת חיי
אחי כרטיס 300 שקל אז אתה מושפע לך לך תראה בטלוויזה
וזה שדיבר על ההרגשה אז אתה דפוק למה ברוך דגו בן זונה מאומץ! אז שישרפו ההורים שלו וגם הוא.
אחרי שככה מדברים על ביתר אתם רוצים שנשב ונבכה? לא
אז אנחנו ראינו מה ביתר מסוגלים לא שהם היו טובים אבל הם שיחקו יפה והינה הגביע צהוב..
אז ואללה הבועל הזונה לא לקחה יש עוד שנה .. אז יאללה זה הסטוריה וזה שאמר שאנחנו יושבים ולא שרים שירים.. אתה טועה אולי אתה אוהד הבועל והייתה ביציעים שלהם אז ההרגשה שאוהדי ביתר שרים שירים אבוקות רימוני אשן אתה לא מתאר איזה כיף זה.. אז וואלה הקהל של ביתר הכי טוב מכל הקבוצות ולא רק הקהל גם ביתר הקבוצה הכי טובה. אז אתם יכולים למצוצ לי תביצה סבבה?
יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה
אוללהלהלהלהלהיש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה יש אליפות יש גביע ואבי לוזון בן זונה אוללהלהלהלהלה
אחי כרטיס 300 שקל אז אתה מושפע לך לך תראה בטלוויזה
וזה שדיבר על ההרגשה אז אתה דפוק למה ברוך דגו בן זונה מאומץ! אז שישרפו ההורים שלו וגם הוא.
אחרי שככה מדברים על ביתר אתם רוצים שנשב ונבכה? לא
אז אנחנו ראינו מה ביתר מסוגלים לא שהם היו טובים אבל הם שיחקו יפה והינה הגביע צהוב..
אז ואללה הבועל הזונה לא לקחה יש עוד שנה .. אז יאללה זה הסטוריה וזה שאמר שאנחנו יושבים ולא שרים שירים.. אתה טועה אולי אתה אוהד הבועל והייתה ביציעים שלהם אז ההרגשה שאוהדי ביתר שרים שירים אבוקות רימוני אשן אתה לא מתאר איזה כיף זה.. אז וואלה הקהל של ביתר הכי טוב מכל הקבוצות ולא רק הקהל גם ביתר הקבוצה הכי טובה. אז אתם יכולים למצוצ לי תביצה סבבה?
אני הייתי במשחק ושמעו יותר את הפועל.. ביתר הביאו כמות יותר גדולה של אוהדים אבל שמעו את הפועל יותר.. וטוב שלביתר יש 2 וחצי שירים
יא זונות למה אתם עם הקבוצה כל החיים שלכם?
אתם באתם נטו לראות משחק גמר לא לעודד לא כלום
גנבתם לנו את כל הכרטיסים
300 שקל קניתי כרטיס אתמול ועוד ליציע 17-18
3 שורות מעודדים וגם הם לא יודעים תשירים ,
ספספרים טרמפיסטים מזדיינים תשרפו .
ושיזדיין הגביע הזה אם השחקנים לא יודעים לחגוג עם הקהל שלהם ,
למי שיודע מה שהיה מדובר בספרא ואז באומן.
מה כולם פה משחקים אותה אוהדי ביית"ר ?! הרי לפני שהם הפכו לקבוצה מובילה אף אחד מפה לא אהד אותם חבורה של ילדים מסכנים . אל תשחקו לי אותה אוהדים שרופים כי יש רק כמה כאלה וגם אל תזיינו את השכל שאתם אוהדים ביית"ר יא מסכנים , איך איך תסבירו שמספר האוהדים של ביית"ר גדל במלא מאז שגאידמק הגיע ... ובגלל זה אתם אוהדים אותם בגלל שהם טובים . אני בתור אדום , מתעב , שונא , רוצה שכל - כל - כל ה " בייתריסטים " המזוייפים האלה יישרפו חבורה של בריונים מטומטמים .. תכף יקחו עוד אוהב בייתר לדבר בראיון בערוץ ספורט 5+ עם IQ של ציפור ..
בקשר להפועל ..? תמיד הייתה אהבת חיי ..
דגו היה לחוץ מדי ובגלל זה החטיא אבל אין מה לעשותת לצערי ..
מה כולם פה משחקים אותה אוהדי ביית"ר ?! הרי לפני שהם הפכו לקבוצה מובילה אף אחד מפה לא אהד אותם חבורה של ילדים מסכנים . אל תשחקו לי אותה אוהדים שרופים כי יש רק כמה כאלה וגם אל תזיינו את השכל שאתם אוהדים ביית"ר יא מסכנים , איך איך תסבירו שמספר האוהדים של ביית"ר גדל במלא מאז שגאידמק הגיע ... ובגלל זה אתם אוהדים אותם בגלל שהם טובים . אני בתור אדום , מתעב , שונא , רוצה שכל - כל - כל ה " בייתריסטים " המזוייפים האלה יישרפו חבורה של בריונים מטומטמים .. תכף יקחו עוד אוהב בייתר לדבר בראיון בערוץ ספורט 5+ עם IQ של ציפור ..
בקשר להפועל ..? תמיד הייתה אהבת חיי ..
דגו היה לחוץ מדי ובגלל זה החטיא אבל אין מה לעשותת לצערי ..