טוב חברים, הגיע הזמן לא?
בזמן האחרון אני רואה המון נושאים שהם על גבול הספאם פה בפורום וכדי להעלות קצת את הרמה של הת'רדים ולחדד את הפורום החלטתי שהגיע זמן לת'רד OT שבו תרכזו את כל השטויות שלכם.
קבלתם 360 חדשה? מזל טוב, ברברו על זה כמה שתרצו כאן.
בית"ר לקחה את הגביע? למה? אלוהים למה? אבל דברו על זה כאן.
הפרק האחרון של אבודים? כאן
דודה שלכם עושה ריבה ביתית מצויינת? כאן
רוצים להראות את המערכת הבידור הביתית שלכם? כאן
יש,אני מגיב ראשון!
היום ראיתי את הפרק החדש של אבודים,ציפיתי שיגלו קצת יותר על ג'ייקוב והעשן השחור אבל במקום זה הם ממשיכים לדחוף עוד דברים מוזרים...
אני לא חושב שהעשן השחור יחזור העונה.
המפיקים (שהם גם שניים מתוך צוות של 4 כותבים) אמרו שכל פעם שהם מציגים את המפלצת עשן הם רוצים שילמדו עליה משהו חדש.
בסיום עונה 1 ראינו שזאת בכלל מפלצת עשן.
באמצע עונה 2 ראינו שהיא רואה פלאשים מהעבר של אקו בתוכה.
בתחילת עונה 3 ראינו שהיא יודעת להתחזות לאנשים מתים (או קשורה למה שמתחזה לאנשים מתים) ואיך היא הורגת.
באמצע עונה 3 ראינו שהיא "מצלמת" אנשים וכך יודעת על העבר שלהם וגם שהגדר מסוגלת לעצור אותה.
בעונה 4 (ספויילר למי שלא ראה פרק 9) גילינו שבן יכול איך שהו לזמן אותה.
אם כך לא נראה לי שהיא עוד תחזור העונה, אולי עונה הבאה
רק לא לגלות לי כלום, עדין לא ראיתי את 11 (אני רואה 11-14 ברצף עוד שבועיים).
ד"א, המפיקים גילו איך הם מחזירים לנו את השלושה פרקים האבודים שנעלמו בגלל השביתת תסריטאים.
1) פרק נוסף בסוף העונה הזה, סוף עונה משולש במקום כפול (ולכן 14 פרקים העונה במקום 13).
2) פרק נוסף בעונה 5 (17 במקום 16)
3) פרק נוסף בעונה 6 (17 במקום 16)
סוף העונה יהיה משולש ולא כפול? וויפי-ליפילי-דו! אה, התלבלתי. נו, טוב. לפחות פרק הסיום תמיד מעולה, אז שיהיה 3 שעות ^^
והייתי ממליץ להשחיר, כי גולש תמים שנכנס לדיון ורואה את כל הספוילרים... מתחרפן.
נערך לאחרונה על ידי BiA, אתמול בשעה 06:43.
מנהל פורום פעולה. לפניות: BiA@vgames.co.il. מגזין המשחקים הישראלי בעברית - IGM - עורך ראשי.
אני ראיתי את הסרט החדש והוא נחמד,בארון הקודש (התיבה) נחו להם לוחות הברית השבורות
שאתם מי שיצא למלחמה ניצח, ויש את אותם שחקנים מהסדרה,
סטארגייט כבר לא מה שהיה פעם, איפשהו בדרך היא איבדה מהקסם שהיה
בעונות הראשונות, אולי כי טחנו את אותם הנושאים מאלף כיוונים יותר מידי פעמים.
אני ראיתי את הסרט החדש והוא נחמד,בארון הקודש (התיבה) נחו להם לוחות הברית השבורות
שאתם מי שיצא למלחמה ניצח, .
סליחה? אני בכלל מסיפור אחר לא?
לתסריטאים לא היה משהו מקורי לחשוב עליו? במיוחד בערב יציאת אינדיאנה ג'ונס החדש?
הרי זה בדיוק הרעיון מאחורי אינדיאנה ג'ונס הראשון (ושודדי התיבה האבודה).
אם כבר חוזרים לאינדיאנה ג'ונס אז בדקתי עכשיו והאחרון יצא ב89... אנחנו לא היינו בני 16-17 באותה תקופה.
אנחנו נולדנו באותה תקופה. Damn.
חבר'ה, הדיון הזה מושלם בשביל הודעת הפרידה שלי. בשלושת החודשים הקרובים, יהיה לי זמן מועט מאוד, באופן יחסי, להיות אתכם כאן. אל תבכו. אל תתמוטטו על ברכיהם ותזעקו לשמים "למה?! למה?!". אני הולך לבה"ד 1 ומתחיל בתהליך מכירת נשמתי לצה"ל. בבקשה תנסו להסתדר גם בלעדי. יהיה עצוב לראות שהפורום קרס בגלל שאני הולך לשבועיים. תיהיו חזקים ותמשיכו הלאה. אני בטוח שכולכם תשרדו. את הזמן המועט שיהיה לי, אני כנראה אנצל למשחקים ולא בשביל לדבר עליהם. אולי אני אצוץ פה ושם, אבל קשה לדעת.
בכל מקרה, ביי לבנתיים. Live your lives one game at a time. אל תשכחו שיש מישהו שאוהב אתכם. זה לא אני, אבל בטח יש מישהו.
אתה מדבר על The Ark of Truth? קניתי אותו באמאזון וראיתי אותו. אותם שחקנים, קאסט מלא. הוא סוגר את כל הפינות של העונה העשירית מלבד זו של באאל, זה יקרה בסרט הנוסף שיוצא בקיץ. בהחלט סרט איכותי.
אין שם שום לוחות ברית, אני חושב שאתה מתבלבל עם אינדיאנה ג'ונס הראשון.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
אתה מדבר על The Ark of Truth? קניתי אותו באמאזון וראיתי אותו. אותם שחקנים, קאסט מלא. הוא סוגר את כל הפינות של העונה העשירית מלבד זו של באאל, זה יקרה בסרט הנוסף שיוצא בקיץ. בהחלט סרט איכותי.
אין שם שום לוחות ברית, אני חושב שאתה מתבלבל עם אינדיאנה ג'ונס הראשון.
קראתי באיזו חוברת של הקולנוע שבאינדי החדש יחזרו לעניין לוחות הברית, כדי לגלות מה עלה בגורלן וכדי לקרוץ למעריצים וותיקים של הסדרה.
היה גם חיפושיות פריכיות שהם מצצו. אבל צלופחים היו באמת הדבר הכי מזעזע שרץ שם על השולחן. הייתי בורח בצרחות. אני לא מבין איך ההולנדים אוכלים את זה כנקניקיה בכפרי דייגים שלהם בצפון.
דרך אגב, לגבי אבודים, העונה הזאת מסתמנת עד כה כהכי טובה ללא ספק. רק שלא יהיה פרקי הארלי עם אוטו וקצת בירה כמו בעונה שעברה. סוף-סוף היא תופסת קצת קצב.
הרבי ארז רונן הגדול:"-360 זו לא קונסולה שעלולה להתקלקל, זו קונסולה מקולקלת שעלולה לעבוד"
היה גם חיפושיות פריכיות שהם מצצו. אבל צלופחים היו באמת הדבר הכי מזעזע שרץ שם על השולחן. הייתי בורח בצרחות. אני לא מבין איך ההולנדים אוכלים את זה כנקניקיה בכפרי דייגים שלהם בצפון.
דרך אגב, לגבי אבודים, העונה הזאת מסתמנת עד כה כהכי טובה ללא ספק. רק שלא יהיה פרקי הארלי עם אוטו וקצת בירה כמו בעונה שעברה. סוף-סוף היא תופסת קצת קצב.
פרק 10 הוא הכי קרוב לפרק "הארלי והאוטו" וגם הוא היה ממש טוב לטעמי (וגם גילה מידע חדש).
ראיתי איזה 20 דקות מפרק 11 ומה שראיתי ממנו היה פשוט מדהים ופרק 12 זה כבר תחילת הסוף עונה המשולש (12-13-14).
ד"א, משהו פה רואה BSG?
עונה 3 הייתה מורכבת מ16 פרקי "הארלי והאוטו" ועוד 4 פרקים ממש חשובים.
אפילו הסוף עונה היה לגמרי איטי ומשעמם עד ה-4 דקות האחרונות שפתאום הביאו איזה 10 שוקרים אחד אחרי השני.
אני באמת לא מבין את יוצרי הסדרה, כלומר היה להם כל כך הרבה חומר שוקרים ב-5 דקות האחרונות שיכלו להשתמש בו ללפחות 5 פרקים אבל משום מה הם החליטו לחשוף הכל יחד.
זה כאילו אבודים יהיה מלא בפרקי פילרים וב5 דקות האחרונות של הסוף עונה יגלו מה זה המפלצת עשן, מי הם האחרים, מה הקטע של האי ומה הקטע בין צ'רלס לבן.
וואי,אנשים,אתם חייבים לראות את הסרט Iron-Man,הוא מקום ראשון בקופות של ארה"ב כרגע!
ואם כבר דיברנו על אינדיאנה ג'ונס,יש סרט חדש שלו השנה אם אני לא טועה,ויש שם שחקן מרובוטריקים,שיה לביוף,והוא כנראה ישחק את הבן שלו או משהו...
רגע,נדב,סיימת את העונה הרביעית של אבודים?!
וואי,אנשים,אתם חייבים לראות את הסרט Iron-Man,הוא מקום ראשון בקופות של ארה"ב כרגע!
ואם כבר דיברנו על אינדיאנה ג'ונס,יש סרט חדש שלו השנה אם אני לא טועה,ויש שם שחקן מרובוטריקים,שיה לביוף,והוא כנראה ישחק את הבן שלו או משהו...
רגע,נדב,סיימת את העונה הרביעית של אבודים?!
למה ברוך לגו לא יכל להכניס את הפנדל שלו אתמול?????
כ"כ רציתי שכל אוהדי (קופים, עם IQ ששואף ל0) בית"ר יחזרו מבואסים לירושליים
חנן, בהחלט פרק או שניים על סטארבק התבהרו (אבל זה היה ברור שזה יהיה קשור למיטולוגיה הכללית של הסדרה) אבל אני יכול להצביע לך על לפחות 10 פרקים מתוך ה-20 בעונה הזאת שהיו פילרים.
כלומר היו שם כל כך הרבה שטויות, אם זאת הייתה עונה של 12 פרקים כמו הראשונה אז היא הייתה יכולה להיות אדירה.
היו פרקים בסדרה הזאת שהעבירו בי צמרמורת, פרקים שכמעט בכיתי בהם וכדומה, בעונה הזאת (חוץ מההתחלה המצויינת וכמה טובים באמצע) לא ממש הרגשתי את ההרגשה הBSG שקבלתי בשתי הראשונות.
ובכלל, הסוף עונה 1-2 היו ממש EPIC בזמן שסוף עונה 3 היה פרק של הפרקליטים עם 3 דקות EPIC בסוף.
עונה רביעית של אבודים תהיה 14 פרקים.
השבוע משודר פרק 12 שהוא חלק ראשון מהשלישיה שמסיימת את העונה והוא נקרא HOME SWEET HOME.
שבוע הבא אין פרק (שבוע הפסקה) ועוד שבועיים יהיה פרק כפול HOME SWEET HOME חלקים 2 ו-3.
שתי העונות הבאות התארכו בפרק (כי זאת הייתה 14 במקום 16) והן יהיו 17 פרקים כל אחת ואז נגמרה הסדרה
גלעד עדין לא ראיתי את כל העונה (עדין לא סיימו לצלם אותה ), למה?
חנן אמר שהוא הבין שסיימת את העונה,אולי הוא התכוון לסדרה אחרת...
ואיך זה יכול להיות שלא סיימו לצלם אותה והיא כבר משודרת בטלוויזיה?
חנן דבר על BSG, אבודים רק מסיימת עונה עוד שבועיים.
היא משודרת כי הם מצלמים פרק פרק, לא הכל יחד ואז משדרים.
שבוע הבא למשל תהיה הפסקה ולא ישודר פרק כי ABC נתנו להם אישור לעשות פרק נוסף העונה (היא הייתה אמורה להיות 13 פרקים) ולכן הם היו צריכים עוד שבוע לצלם את הסוף עונה.
ד"א חברים, למי שלא שם לב אנחנו כרגע מקום ראשון מבחינת הודעות יומיות במערכת פורומים.
זה מרשים במיוחד כי אנחנו הפורום היחידי שהוא רק פורום אחד בעצם ועדין מככב בטופ 5 כל הזמן.
יש פורומים כמו GTA למשל שמורכב מ-6 פורומים שונים ועדין יש ימים שאנחנו מצליחים להשאר לו על הזנב.
בקיצור, לפני שנה היינו עם בערך 20 הודעות ביום בפורום 360 והיום אנחנו עוברים את 300 כמעט כל יום.