תשמעו אני רוצה לעשות סירטון אבל אין לי שמץ בעריכה של סרטים אז כל עזרה מקטן עד גדול תתקבל בברכה תודה
יש לך כבר קטעים מצולמים?
אם לא אז:
לול איזה שעה,קודם תוקיד פראפס ותתחיל לצלם,כשיהיה לך מספיק חומר תשאל את נרקו או מישו אחר איך לערוך למה בזה אין לי מושג.
לינק להורדת פראפס: http://www.fraps.com/download.php
A.K.A NubLover
...Its not a mistake, its a Poops(כן אילצו אותי לכתוב זאת אחרי עינוים קשים)
תפתח ווינדוס מובי מייקר 2 ותשחק עם האפשרויות, זה די קל ואינטואיטיבי
ואז כל דבר ספציפי שאתה רוצה לעשות, תשאל
זה גם מה שכתוב בהוראות על התוכנה לא היה להם כח לרשום כלום אז הם אמרו תפעלו באופן אינטואטיבי ואל תתפלאו שכל הסרטונים של כולם יוצאים עם רקע כחול בהתחלה וכתוביות ואחרי זה סרט משעמם...
אוקיי שאלה אני צילמתי באיכות טובה מאוד אבל ברגע שהכנסתי אותם למובי מייקר של ווינדוס הוא ישר הוריד לי לחצי מהאיכות למה זה? ואיך אני גורם להם להישאר באותה איכות?
דודו למה מובי מייקר?? אם אתה כבר עושה אז תשקיע.
אני כבר מת לאות איך זה ניראה מנקודת המבט של הארנב.
DAO יכול לצוד גם ארנבים
we are "the [A] guys"! lol
XFIRE:bondylox
BF2 nickname:Bondyzi
being an anti tank is good bad and ugly:
good: you are the only class that can kill armour from distance
bad: you kill them in 3 rockets and about 30 seconds
ugly:they kill you in less than 1 seconds
אני הייתי משקיע בכיף אבל הווגאס הזה משגע אותי אני לא יכול איתו נראה לי אני יגנוב לכם את אלדד
פעם ראשונה שנייה, זה קצת מתסכל עד שמבינים מי נגד מי.
אני לא אשכח כמה חפרתי לאבי בזמנו... אבל, זה משתלם.
האיכות טובה יותר ויש הרבה יותר אפשרויות.
סתכל קצת במדריכים. יש אחד לא רע בלינקייה.
"תקנה" sony vegas 8
תוריד fraps
ולעזרה עריכה תשאל את אביעד, אני בטוח שהוא ישמח לעזור לך כמו שהוא עזר לי
אני יעזר בו בהמשךך אני בטוח אך בינתיים יש לי סרטון גמור לא באיכות הכי פצצתית אבל סירטון אני אהבתי מקווה שגם אתם תאהבו אני מעלה אותו ליו טיוב עוד מעט ואני ישים פה לינק אז תאזרו בסבלנות יהיה שווה מבטיח
אני יעזר בו בהמשךך אני בטוח אך בינתיים יש לי סרטון גמור לא באיכות הכי פצצתית אבל סירטון אני אהבתי מקווה שגם אתם תאהבו אני מעלה אותו ליו טיוב עוד מעט ואני ישים פה לינק אז תאזרו בסבלנות יהיה שווה מבטיח
גם איכות לא טובה וגם יוטוב? אתה משוגע? תעלה לFTP... מיד! תבטל את ההעלה ליוטוב, את זה עושים אחר כך.
נ.ב: *אעזר. פועל בגוף ראשון-יחיד בזמן עתיד תמד יבוא עם מוספית א' ולא י'!
אוקיי חברה יש סירטון ראשון טיפה מצחיק טיפה כישרוני וסך הכל תפרגנו כי זו פעם ראשונה שלי בעריכה בגדול אני מקוה שהסקיל יכפר על העריכה ובקשר לאיכות אני מתנצל אני לא יודע עדיין לעבוד אם ווגאס בסירטון הבא אני מבטיח להישתפר.
עמוס העלית את הסירטון לFTP אז אנא לאשר אותו מהר מהר אני משתוקק שכל הקהילה תראה את זה תודה