שיחקתי לי בשרת להנאתי כשראיתי את החרא הזה (מצורף)
שימותו ההומואים הנאצים האלה בני ז***** מסריחים
*** אמ אמא שלהם שידרסו שיפלו מקומה שלישית ישברו את כל העצמות שישארו נכים שלא יוכלו לז***
מה דעתכם? האם אפשר לעשות משהו נגדם? לשלוח סקרינים לEA בתקווה לCDKEY BAN?
(וואו עמוס אז תן לי באן מה זה לא אכפת לי, במיוחד שזה נוגע בנושאים כאלה)
גם אני כיום בשרת EMPLIX, שרת מאוד מפורסם ופופולארי, כמעט תמיד יש בו לפחות 20 איש. לאחר סיבוב חייתי שהיה לי עם הקלאצ' איזה מישהו אחד כתב בגמנית משפט שלא הבנתי בו כלום חוץ מצירוף המילים "tnauman juden". לצערי, במקום לעזור, הרבה מאוד אנשים אחרים בשרת הצטרפו אליו.
גם אני כיום בשרת EMPLIX, שרת מאוד מפורסם ופופולארי, כמעט תמיד יש בו לפחות 20 איש. לאחר סיבוב חייתי שהיה לי עם הקלאצ' איזה מישהו אחד כתב בגמנית משפט שלא הבנתי בו כלום חוץ מצירוף המילים "tnauman juden". לצערי, במקום לעזור, הרבה מאוד אנשים אחרים בשרת הצטרפו אליו.
אה כן, התוצאה הייתה קיק (ישר אחרי מה שעניתי לו)
אה פיפ בחלק מהשרתים יש אנשים חסרי חיים שבודקים את הסטאט שלך ויש שרתים כאלה שיש להם איזה מוד או משו שכשאתה נכנס כתוב להם מאיזה מדינה
נערך לאחרונה על ידי FAKITOLBHISH, אתמול בשעה 14:57.
שיחקתי לי בשרת להנאתי כשראיתי את החרא הזה (מצורף)
שימותו ההומואים הנאצים האלה בני זונות מסריחים
כוס אמ אמא שלהם שידרסו שיפלו מקומה שלישית ישברו את כל העצמות שישארו נכים שלא יוכלו לזיין
מה דעתכם? האם אפשר לעשות משהו נגדם? לשלוח סקרינים לEA בתקווה לCDKEY BAN?
(וואו עמוס אז תן לי באן מה זה לא אכפת לי, במיוחד שזה נוגע בנושאים כאלה)
whats wrong with being gay?
we are "the [A] guys"! lol
XFIRE:bondylox
BF2 nickname:Bondyzi
being an anti tank is good bad and ugly:
good: you are the only class that can kill armour from distance
bad: you kill them in 3 rockets and about 30 seconds
ugly:they kill you in less than 1 seconds
מי שאמר לארגן סקואד לי יש רעיון טוב יותר בו ניקח את אשמדאי דודו קרנסי וכל החזקים שירשמו את זה בקלאן שלהם תכנסו לשרת הזה ותעשו להם בייס ריפ עד שלכל אחד יהיה 0.01 kdr!!!!!!!!!!!
כל דבר "טוב" נגמר בסופו של דבר, הנבואה שלי היא שPBUSTER בסופו של דבר ימצאו שיטה לעלות על כל הציטרים למינהם ואז אני אצחק!!! הקשיבו נא כי זוהי נבואתי...
בואנה הבנו תקטע שיש ישראלים צי'טרים אבל אחי די לחפור!!!!! לא רוצה לעזור אל תגיב תעשה טובה לכל הפורום ולישראלים סתום כי זה מעצבן שאתה מצדיק נאציזם בארץ ישראל אז בחיית