משתמשים פעילים הצופים בנושא זה: 2 (1 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)
בירדי השועל
|
 |
|

נינג'ה בלגי

חבר בקהילת: -
|

|
|
|
|
| #1 פורסם:
16.05, 17:06
|
|
[NWN1] דיון Arelith הרשמי! (עדכונים קטנים בהודעה ראשית)
טוב פה יבוא בהמשך עוד מידע אחרי שאני אשחק עוד קצת XD
בכל מקרה..
האתר: www.arelith.com
האייפי 68.47.191.121:5121
עדכון:
אוקיי, שיחקתי לי בשרת ביומיים האחרונים והחלטתי שאני ממשיך לשחק שם. השרת פשוט מגניב, מלא בשחקנים, מלא חיים, שה"מים עוזרים, וכולי וכולי.
אני אתחיל עם DEATH SYSTEM:
מערכת בנק: לפני שאני מציג את מערכת המוות חשוב לציין - בשרת יש מערכת בנק, היא מאוד נוחה ואפשר להשתמש בה על הרגע הראשון שבו נכנסתם לשרת. אתה פשוט נכנס לבנק (נמצא בעיר הראשונית בחלק העליון, Upper Cordor, למרות שיש גם סניפי בנקים נוספים ברחבי השרת והם כולם מחוברים) ובוחר אם להוציא או להכניס כסף. בנוסף יש אפשרות למשוך הלוואות ולהכנס למינוסים (עד 1000- זהב אם אני לא טועה), למרות שזה אני לא ממליץ, אין לי מושג מה ההשפעה לאורך זמן של זה שאתה בחוב לבנק כתלות בעומק החוב וכל מה שיוצא מכך.
אוקיי, בנוגע למערכת המוות אפשר לקרוא גם באתר אבל אני אתקצר כאן. כשהדמות מגיעה מתחת ל0 היטפוינטס (בהנחה שהיא לא מעבר ל 10-), הדמות כביכול במצב UNCONCIOUS והיא מאבדת 1- HP כל כמה שניות. הדמות גם יכולה להשתקם ואז היא מעלה כל כמה שניות 1 HP עד שהיא מגיעה למצב של 1HP והמסך מתבהר והיא עולה על הרגליים. בהנחה שהדמות מתה (10- HP או פחות) היא מפסידה חלק קטן של XP (לא משהו רציני) ונשלחת לאזור Death כרוח[SPIRIT] שלה, חשוב לציין שזה עדיין אזור IG אבל הדמות לא זוכרת ממנו כלום לאחר שהיא חוזרת לחיים.
במקום שבו נהרגה הדמות נשארת גופה שאפשר לסחוב או להשמיד. במקרה שמשמידים את הגופה בעצם כל הכסף שהיה עליך נופל ואפשר לקחת אותו, וזה בדיוק למה שהצגתי את מערכת הבנק קודם לכן - תשתמשו בו! את הגופה הנ"ל אפשר להחיות עם Raise Dead\Ressurection, ובמצב זה הדמות חוזרת מאזור המתים ללא כל פנאלטי נוסף ישר למקום שבו נמצאת הגופה, ובעצם ללא איבוד של הכסף. במידה והגופה הושמדה אי אפשר לחזור לחיים אלא דרך הפורטאל, ושם יש כבר איבוד XP קצת יותר רציני שתלוי ברמה של הדמות וכמו כן כל הכסף שהיה על הדמות אבוד אי שם היכן שנהרגת. בנוסף עם המוות של הדמות אי אפשר להכנס בשער למשך 5 דקות (COOLDOWN), ורק לאחר סיומן אפשר להכנס בו.
מערכת HCR
(Hardcore Rules)s
HCR זה בעצם כל הצרכים של הדמות: שינה, אוכל, מים. בשרת יש מערכת HCR מאוד נוחה שכל X זמן רושמת לך באחוזים כמה הדמות צמאה\עייפה\רעבה. כמובן שהאחוזים יורדים בהדרגה עם הזמן ואפשר להעלות אותם חזרה על ידי מנוחה\אכילה\שתיה בהתאמה למה שהדמות צריכה. כשמגיעים למצב של רעב\צמאון\עייפות (0% ומטה) כבר מתחילים לחטוף פנאלטיס.
Trade Skills:
קיימים בהחלט, אבל עוד לא הספקתי בדיוק להכנס לכל הקטע הזה - יתעדכן בהמשך כשבירדי ישיג מודיעין חדש איכותי ואמיתי!
Mark of Destiny:
עם תחילת המשחק עם דמות מסויימת יש לך חלון שבו אתה יכול לבחור כל מיני אופציות לגבי הדמות (Traits בערך כמו מה שיש בNWN2 ושטויות כאלה). אחד מהדברים שם הוא Mark of Destiny. בעקרון אם אתה בוחר בMoD הדמות שלך מקבלת יותר XP מדמויות אחרות, אבל הקאצ' בכל העניין הוא שיש PERMA DEATH. בעקרון זה כמו בהלורה שיש לך קאונטר של 10 LIVES וכשהם נגמרים קאפוט. מה שזה לא כמו בהלורה, זה שאי אפשר בדיוק להעלות את הקאונטר חזרה. נהרגת, אכלת. נשארו לך רק עוד 9 LIVES.
המלצת בירדי: ממש לא! זה בשביל מי שרוצה להיות ממש הארדקור הייז ולשבת כל החיים בפונדק או בעיר ולחכות עד שיהיה צבא שלם של דמויות בשביל לצאת לצוד כמה גובלינים. אפשר למות ממש בקלות לא משנה כמה תזהרו. בקיצור אל תגבילו את עצמכם עם השטות הזאת ואל תמכרו את נשמתכם לשטן תמורת XP. מציע לכולם בלב שלם להמנע מזה, זה אולי מקצר טיפה את עליית הרמות אבל זה גם מקצר בהמון את החיים של הדמות שלכם.
-סוף המלצה-
Enchantment Basin
או: באר המשאלות!
בכל מיני אזורים בשרת תוכלו למצוא את הפלייסאבל הזה, שהוא חלק מאימפריית הימורים עמוקה ותובענית! בקצרה: אתה מכניס אייטם מבוקש אל תוך הבאר , סוגר, ויופיע חלון שיחה. בחלון שיחה אתה יכול לבחור כל מיני שיפורים שאתה יכול להוסיף לנשק שלך. שיפורים שאפשר לעשות יופיעו בכחול, וכאלה שאי אפשר יופיעו באדום. עם בחירת שיפור יופיע בשיחה אחוז ההצחלה של התהליך, כמות הכסף שהשיפור עולה, וכמות הXP שתפסיד במידה והשיפור יכשל. בנוסף לכך במידה והשיפור נכשל, אתה מאבד את הכסף שהשקעת, את החפץ עצמו, ואת כמות הXP שרשומה. בקיצור זה עסק מסוכן למהמרים כפייתיים. אפילו במקרה של 90% הצלחה תחשבו מה היה קורה אם הייתם נופלים על ה10% הנותרים והייתם מאבדים אייטם מגניב בטרור שכולה רציתם להוסיף לו עוד קצת נזק אש באחוזי הצלחה נכבדים מאוד.
מקרא צבעים לPrismastic Mirror
Cloth\Leather:

Metal:

אני אכתוב עוד בהמשך כשיהיה לי על מה. E:
רשימת דמויות שלנו בשרת:
בירדי
Rhoy Neharaka
Human, Barbarian
Artigo
Elliana Mirndt
Human, Bard
Pizza-Man
Perbel Hadge
Halfling, Rogue
BlueSpear
Hamir Briks
Human, Fighter
Tulkas
Khurzg Zaramere
Dwarf, Ranger
darthAmit
Ozymandris
Half-Orc, Barbarian
מי שמצטרף שירשום כאן מה שם הדמות שלו ואני אוסיף כדי שיהיה טיפה יותר קל למצוא אחד את השני בשרת.
רות סוף!
נערך לאחרונה על ידי בירדי השועל, אתמול בשעה 00:49.
|
זה אולי חרא אבל זה החרא שלנו וזה החרא הכי טוב בעולם!

Battlefield2ID: Malfanshee

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #2 פורסם:
16.05, 18:29
|
|
|
אני ממליץ. כנראה שרת ה RP הטוב ביותר שקיים בנוור 1, בלי להגזים.
|

<<<SkILLZ>>>
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #3 פורסם:
16.05, 18:33
|
|
אני לא מבין איך אין מלא דמויות בארדיות בשרתי RP...הקלאס הזה פשוט תפור לRP. מה גם, הוא נותן אחלה בונוסים לקבוצה 
|
זה היה יום קיץ סגרירי. המים טולטולו את הספינה, הים בוגדוני. שטני אני ויד ימיני קונדופוני, כשמלמעלה עף שקנאי ה-מקמק.
http://youtube.com/artigo
|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #4 פורסם:
16.05, 18:41
|
|
|
כן אבל אם כולם היו בארדים ורק נותנים השראה אחד לשני... מי היה נלחם?
|
Aww, you think I'm a stuck up bitch?
Well join the club, you slutty whore.
Supervixen
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #5 פורסם:
16.05, 18:55
|
|
|
Fight, fight, fight, fight the huge storm giant even though it's way above your ECL....
וכה פייטן באמת תפור לRP, בעיה שזה לרוב "לדבר הרבה וכל הזמן ולא תמיד דברים קוהרסיבים אבל העיקר לדבר"
מה שדיי מתאים לשרת RP, איזה קטע :ם
|
Ever Tried. Ever Failed. No Matter. Try Again. Fail Again. Fail Better.
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #6 פורסם:
16.05, 22:27
|
|
|
בארד זה קלאס שקשה לשחק, אז אין המון ממנו. אבל כשיש, זה כיף.
|

.A Turin Turambar turun ambartanen
|
|
|
|
|

מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #7 פורסם:
16.05, 23:00
|
|
|
ובארד גם יכול להיות חזק, ראיתי כמה בארדים שמשליטים סדר בסביבה שלהם אבל קלאס שדי קשה לשחק.
|
מנהל קהילת Neverwinter Nights
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #8 פורסם:
17.05, 06:18
|
|
|
בארד זה קלאס שבאמת חזק רק ברמות גבוהות ולאף אחד אין כוח לחפש קבוצה גדולה כל פעם בגלל זה.. חוץ מזה מה שהולך הכי חזק בארלית זה פלדינים וכוהנים, וזה בגלל אופי החפצים שבסרבר.
|

<<<SkILLZ>>>
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #9 פורסם:
17.05, 11:02
|
|
|
כשאתם אומרים שקשה לשחק בארד, מאיזו בחינה אתם מתכוונים?
|
 Ophir
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #10 פורסם:
17.05, 11:37
|
|
|
שהוא די קקה ברמות הראשונות.
|

<<<SkILLZ>>>
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #11 פורסם:
17.05, 12:32
|
|
|
לאו דווקא. ברמות הראשונות הוא סביר. כמו רוג בלי סניק, דוגרי. לא חזק, אבל גם לא מטרה נייחת אם אתה יודע מה אתה עושה.
קשה לשחק אותו כי זאת דמות שמבחינת RP יודעת המון (אבל ממש ממש ממש המון) על העולם, זאת דמות שאוהבת קהל ואוהבת להופיע, זאת דמות עם RP מאוד מאוד חברתי וזאת בסופו של דבר דמות תומכת שלא עושה המון בקרב.
RP קשה, מכניקה קשה, קרבות קשים... זאת לא דמות קלה.
|

|
|
|
|
|

מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #12 פורסם:
17.05, 12:42
|
|
אני דיברתי על RP
מבחינת קרב הדמות הזאת יכולה לטחון אוייבים בקצב, ראיתי פעם אחת בארד דרגה 7 טוחן דרקונים שבדיוק בלעו חבורה של שלוש שחקנים בדרגה 12.
|
מנהל קהילת Neverwinter Nights
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #13 פורסם:
19.05, 19:48
|
|
|
בא לכם לשחק ביחד מתישהו?
|
 Ophir
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #14 פורסם:
19.05, 20:05
|
|
|
האמ, אני עם דמות באנדרדארק כרגע, אבל אין לי בעיה להכין עוד אחת לארלית'. רק תקראו לי ותגידו לי מה אתם משחקים.
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #16 פורסם:
19.05, 21:09
|
|
|
Perbel Hadge
Halfling
Rogue
|
 Ophir
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #17 פורסם:
19.05, 22:38
|
|
|
אופיר לא שיחקנו שם פעם ככה לפני שנה או משהו? משומה זכור לי כל הדבר הזה.
אוקיי 100% שיחקתי שם כבר, אז, סיקור קצר על הטריידסקילס:
יש שישה טריידסקילד: Forging, Carpentering, Tailoring, Alchemy, Art Crafting, Cooking.
כל סקיל אחראי על סוג דברים אחרים, פורג'ינג על נשק ושיריון, קרפנטרינג על קשתות וכמה נשקים ומגנים קלים, טיילורינג על חפצי לבוש, אלכימיה על הילינג קיטס, שיקויים וכו', ארט קראפטינג על כל מיני דברים שאפשר להניח כדי לקשט מקום וקוקינג על אוכל וכד'.
מרמה הראשונה אתם מקבלים 4 סקיל פוינטס לשים באיזה סקילים שאתם רוצים איך שאתם רוצים וכל רמה מקבלים עוד 2 (סקילים רגילים בלי INT MOD Anyone?) ולכל אייטם שאתם רוצים ליצור יש DC, אם אתם מצליחים בd20 + הרמת סקיל שלכם הצלחתם לעשות את האייטם. חלק מהאייטמים צריכים כמה פעמים לעשות אותם כדי להשלים ואז אם נכשלתם פעם אחת יהיה לכם נגיד <שם של חפץ> 4/5 ותצטרכו ללכת להשיג שוב פעם את החפצים הדרושים לאייטם הזה כדי להשלימו.
בעיקרון זהו, אני לקחתי קוקינג D: יאללה בוקר וכו', הלכתי למבחן
נערך לאחרונה על ידי BlueSpear, 20.05 בשעה 08:38.
|
Ori says (23:46):
כשאני אקבל את הכ.מ החדש שלי אני ילך יקנה גם את ההרחבה ויתחיל לשחק § says (23:47):
כשייגמר האלכוהול ברוסיה ופולין אני אשקול את זה
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #18 פורסם:
20.05, 16:47
|
|
|
art זה גם תכשיטים לא?
בכל מקרה
Elliana
בארדית בת-אדם.
|
זה היה יום קיץ סגרירי. המים טולטולו את הספינה, הים בוגדוני. שטני אני ויד ימיני קונדופוני, כשמלמעלה עף שקנאי ה-מקמק.
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #19 פורסם:
20.05, 19:01
|
|
|
Artigo |
ציטוט: |
 |
|
|
art זה גם תכשיטים לא?
בכל מקרה
Elliana
בארדית בת-אדם. |
|
|
|
|
לדמות שלך קוראים אלי אנה? oO
|

|
|
|
|
|

משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #20 פורסם:
21.05, 02:23
|
|
|
Tulkas |
 |
|
|
לדמות שלך קוראים אלי אנה? oO |
|
|
|
|
אולי אלי האנה?..
|
Aww, you think I'm a stuck up bitch?
Well join the club, you slutty whore.
Supervixen
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #21 פורסם:
20.05, 19:20
|
|
|
מה אתה רוצה. שירה לא מכניסה הרבה כסף. מכירת תוספי תזונה לא חוקיים, כן.
|
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #22 פורסם:
20.05, 22:11
|
|
|
הוגן.
האמ, עשיתם לי חשק לעשות דמות, אבל כל מה שאני מצליח לחשוב עליו כרגע זה רנג'ר, ויש לי כבר אחד באנדרדארק... לשחק שני dual axe weilding maniacs באותו זמן יהיה דבילי.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #23 פורסם:
21.05, 09:58
|
|
|
נראה לכם ש-Fable מאתמול היה DM? ואם כן, בא לכם להמשיך שוב הערב?
|
 Ophir
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #24 פורסם:
21.05, 11:17
|
|
|
Pizza-Man |
 |
|
|
נראה לכם ש-Fable מאתמול היה DM? ואם כן, בא לכם להמשיך שוב הערב? |
|
|
|
|
לא חושב, אבל הוא בהחלט עשה רושם טוב...
|
זה אולי חרא אבל זה החרא שלנו וזה החרא הכי טוב בעולם!

Battlefield2ID: Malfanshee

|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #25 פורסם:
21.05, 13:18
|
|
|
בירדי השועל |
 |
|
|
לא חושב, אבל הוא בהחלט עשה רושם טוב... |
|
|
|
|
כנ"ל.
נראה לי שזה סתם מישהו/י שהוא/היא שה"ם וואנה בי והחליט/ה לעשות לנו קווסט עם החיה שלו/ה. XD
אבל הוא/היא באמת השאיר/ה רושם טוב.
|
כשאני אקבל את הכ.מ החדש שלי אני ילך יקנה גם את ההרחבה ויתחיל לשחק § says (23:47):
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #26 פורסם:
21.05, 14:14
|
|
כן כנראה.... פשוט הוא ציין שאפשר ליצור איתו קשר דרך איזה Captain Hook בנומנד שנשמע כמו NPC. כמובן שעכשיו הוא לא נמצא שם. 
|
 Ophir
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #27 פורסם:
22.05, 01:58
|
|
|
יש לי דחף מטורף פתאום ליצור גמד פאלאדין.
כמה טוב זה ישתלב וכמה מהר אני אתעצבן על הדמות של עצמי?
|

|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|
|
| #28 פורסם:
22.05, 08:25
|
|
|
עד כמה שאני יודע אין לנו נבל-על בחבורה..אז זה אמור להסתדר פחות או יותר.
|
|
|
|
|
|
משתמש רציני

|

|
|
|
|
| #29 פורסם:
22.05, 17:06
|
|
|
יאללה בוא בן! זה נחמד..
חוץ מהקטע שהמקום עבודה על חפצים של בירדי מתבגבג ואז אנחנו מגלים שגם בעיר השניה זה מבוגבג וגם בארמורי זה מבוגבג אז צריך לחכות לריסט
....
|
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #30 פורסם:
23.05, 21:17
|
|
|
אוקיי, פתחתי גמד רנג'ר הזוי מהתחת.
בנתיים הספקתי לראות את הmap room, לקחת את הקווסט של השליחויות, לחטוף exusted בקווסט של השליחויות ולראות את המשחק שלי קורס כל 20 שניות כשניסיתי לסיים את הקווסט של השליחויות (אני בלי התיקון אנימציה כרגע, בטח מישהו היה בסניק באזור שלי).
אני עכשיו בעיקר בוהה בפרנויה מוחלטת במסך הודעות בתהייה מתי אני אפספס הודעת צמא או רעב והדמות שלי תתפגר באמצע הרחוב.
|

|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #31 פורסם:
23.05, 21:43
|
|
|
אין לך מה לדאוג מה-HCR, זה ממש לא ביג דיל. למעשה אתה צריך להיות מאוד מוכשר בשביל להגיע למצב שיש לך מינוסים מחוסר שתייה/אכילה.
|
 Ophir
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #32 פורסם:
24.05, 19:02
|
|
|
OMG, השרת הזה שולט מידי.
עוד לא סיימתי את הקווסט הראשון של הspeedy delivery וכבר נתקלתי בRP אדיר.
כשעברתי בinn איזה האפלינג החליט לנסות לכייס אותי. לצערו, הוא לא הצליח ותפסתי אותו (אחרי מרדף קומי למדי מסביב לעמוד), אבל מאחר והוא לא הצליח לקחת כלום וטען בכעס שהוא רק נפל וניסה להאחז בדמות שלי כדי לחזור לשיווי משקל, נתתי לו ללכת עם אזהרה של "אל תתקרב אלי."
קצת אחר כך, הלכתי לי לתומי ברחוב בחיפוש אחר עוד מישהו שאני צריך להביא לו חבילה וגיליתי את אותו ההאפלינג עומד מול המון זועם המטיח בו האשמות. כמובן שמיד הצתרפתי. ואז השרת קרס.
בסופו של דבר נתקלתי באותו angry mob שוב והצתרפתי אליהם שוב בעודם גוררים את ההאפלינג המסכן למקום בשם הקולוסיאום, שהסתבר כארינת PVP, שם הוא נזרק אל החול וכולם לקחו תורות בלהרוג אותו, בזמן שהדמויות ברמות הנמוכות יותר (אני ועוד מישהי) ישבו ביציע והריעו (אוקיי, אני הרעתי, הבחורה אחרי כמה זמן צעקה שהם הורגים אותו וצריך להפסיק).
בסופו של דבר עזבתי אותם לנפשם והלכתי לסיים את הקווסט ולהשיג לעצמי ציוד ואז יצאתי לפגוש את בירדי ובר (ובדרך ראיתי שוב את ההאפלינג עם חבורה חדשה לגמרי של אנשים מטיחים בו האשמות). היה RP מעניין עם איזה מאג מוזר עם נטייה להפוך לגולם ובמהלכו גם אופיר הצתרף, אבל זה פחות חשוב.
בסופו של דבר יצאנו להרים, או גבעות, או משהו כזה, שם נלחמנו על חיינו כנגד ערימות של קובולדים וטרולים מזדמנים. אחרי כמות מגוחכת של close calls, הצלחנו בטעות להיתקף ע"י 3 או 4 טרולים במכה. זה היה קצת יותר מידי. יצאנו בעור שינינו. טוב, רובינו. בר התפגר לו, וכך התחיל המסע האפי שלנו לאיזו מצודה של האפלינגים שבה חיפשנו קלריק. לא מצאנו. בסופו של דבר מכרנו את השלל וקיבצנו כסף כדי לקנות מגילת החייאה. וגילינו שחסר לנו 700 גולד. תמיד תסמכו על הנדיבות של זרים מסתבר, כי מישהו שהיה שם במקרה שמע על המצוקה שלנו ופשוט תרם 700 גולד בתמורה לקצת פחם.
My gods, אני אוהב את השרת הזה.
אה, וצפו לתמונות של המקרה עם ההאפלינג בקרוב.
|

|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #33 פורסם:
24.05, 20:11
|
|
|
פי, נייס.
אה כן, והמערכת DMים מאוד תומכת באמת, הייתה לי איזו בעיה עם המערכת מנוחה\רעב\צמא וישר ענו וניסו לעזור לי. בסוף הסתבר בכלל שפשוט לא הבנתי איך זה עובד שם (כי לא היה כתוב בשום מקום), אבל לא נורא. הבחור אפילו שלח לי הודעה אחרי איזה חצי שעה שלא דיברתי איתו ושאל אם הסתדרתי.
|

|
|
|
|
|
משתמש עצבני

|

|
|
|
|
| #34 פורסם:
24.05, 21:16
|
|
|
גם גאגור משחק
Buli Hammerhead
גמד לוחם רגיל כזה, דמות קלילה וחביבה
|
אוב איב ת'רוקו!
|
|
|
|
|

מצליחן

|

|
|
|
|
| #35 פורסם:
24.05, 21:37
|
|
|
התקבצויות של המון זועם בארלית' זה דבר של מה בכך, כי על כל ריב קטנטן אנשים עוצרים וצופים או מתערבים. מאוד שכיח...
|
 Ophir
|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #36 פורסם:
25.05, 01:28
|
|
|
אני דפקתי היום 5 שעות סשן אחרי חסך של חודשים עד שנים בRP טוב.
כמה אתה נתקעת שם?
|

|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #37 פורסם:
26.05, 22:09
|
|
|
הסברים יתקבלו בברכה.
|

|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #38 פורסם:
26.05, 22:32
|
|
|
האמת שיש בזה משהו...
|

|
|
|
|
|

ס. מנהל קהילת NWN

|

|
|
|
|
| #39 פורסם:
27.05, 00:49
|
|
|
אז חכי שמישהו יתחיל איתך שיחה? זה די בטוח יקרה.
|

|
|
|
|
|
משתמש צעיר

|

|
|
|
|
| #40 פורסם:
27.05, 01:03
|
|
|
Tulkas |
 |
|
|
אז חכי שמישהו יתחיל איתך שיחה? זה די בטוח יקרה. |
|
|
|
|
נמ, הייתי שם קצת ולא קרה. בכ''א, אני אנסה שוב, לא אמרתי שלא, But.. You guys.. 
|
|
|
|
|
|

נינג'ה בלגי

|

|
|
|