אל תשכך שעל PS3 אפשר להתקין לינוקס וזה קבר מחשב לכל דבר. אני מניח שבמחשב שלך יש יותר מ40 גיגה. אנשים שומרים סרטים ומוזיקה , הרבה דמואים והרבה משחקים דורשים התקנה של כמה גיגה. ברור שזה לא קריתי, אני נהנה מ60 גיגה ולי מספיק. אבל מי יודע מה יהיה בעתיד. עדיין נחמד לדעת שאתה לא מוגבל מבחינת זיכרון.
שמעו שקניתי את ה PS3 40 GB אחרי יומיים נשארו לי רק 10 גיג'ה בעיקר כל הדמואים תפסו מקום
ויש לי רק משחק אחד בנתיים מקורי ... עכשיו נשאר לי בערך ג'יגה 1 פנוי.. ומתי שאני יקבל משכורת אני יקנה 160 ג'יגה וGTA IV
נ.ב
איזה הארד דיסק צריך לקנות 2.5 אניצ' או 3 אינצ' ????..
יש את ההארד-דיסק הזה שאמור להיות מהיר יותר, ווילי התועיל להסביר לנו?
סבבה אין לי בעיה עם זה
על פי הסרטון הזה תוכל לראות שיש שני סוגי כוננים :
מה שיש לנו בפלייסטיישן הרגיל שלנו הינו כונן רגיל שהגודל שלו הוא 2.5 אינץ זהו גודל קטן של כונן קשיח שהוא מתאים גם למחשבים ניידים וכמו כן משתמשים בו ככוננים ניידים קטנים של 2.5 אינץ
בסרטון הזה תוכל לראות אך כונן רגיל כמו שיש לך בפלייסטיישן (הימני הינו 2.5 אינץ והשמאלי הינו 3.5 אינץ שהוא במחשב ביתי ) כונן בנוי ממספר דסקים (אני לא אפרט אך זה עובד) אבל יש בתוך הכוננים הרגילים שלנו חלקים נעים שזה כמו קראית דיסק והדיסקים נעים
והכונן השני שהוא נקרא SSD שהשם המלא שלו הוא Solid-state drive שזה אומר כונן ללא חלקים נעים בכלל , יש רק ציפים של עיבודים,תוכל לראות לפי הסרטון מטה את ההבדל ביניהם
ובגלל זה רואים שכונן SSD הינו מהיר יותר מאשר כונן רגיל על פי הסרטון ההשווה ששמת
מה שיש לנו בפלייסטיישן הרגיל שלנו הינו כונן רגיל שהגודל שלו הוא 2.5 אינץ זהו גודל קטן של כונן קשיח שהוא מתאים גם למחשבים ניידים וכמו כן משתמשים בו ככוננים ניידים קטנים של 2.5 אינץ
בסרטון הזה תוכל לראות אך כונן רגיל כמו שיש לך בפלייסטיישן (הימני הינו 2.5 אינץ והשמאלי הינו 3.5 אינץ שהוא במחשב ביתי ) כונן בנוי ממספר דסקים (אני לא אפרט אך זה עובד) אבל יש בתוך הכוננים הרגילים שלנו חלקים נעים שזה כמו קראית דיסק והדיסקים נעים
והכונן השני שהוא נקרא SSD שהשם המלא שלו הוא Solid-state drive שזה אומר כונן ללא חלקים נעים בכלל , יש רק ציפים של עיבודים,תוכל לראות לפי הסרטון מטה את ההבדל ביניהם
ובגלל זה רואים שכונן SSD הינו מהיר יותר מאשר כונן רגיל על פי הסרטון ההשווה ששמת