וכמו בכל פעם אני מזמין דרכה משחקים.
איזה משחקים אתם ממליצים שתקנה?
יש לי כבר את Gta IV,Halo, COD4,FORZA 2
ראיתי שב HMV המחירים בריצפה אז חשבתי להזמין כמה משחקים "ישנים יותר" שלא יצא לי לקנות בארץ.
Geow,PES2008,crackdown
מה אתם אומרים?
PES השנה לא משהו ולא נראה לי שכדאי לך. אם אתה אוהב RPG יש כמובן את ME. גירס הוא תמיד טוב (אבל הוא מולטיזון אז אולי מPA או מקום אחר יהיה יותר זול). אני ממליץ גם על לוסט פלאנט המחודש שעכשיו מאוד זול (30$)
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
כדאי לך מאוד את Geow,ולא הייתי ממליץ לך ללכת על משחק כדורגל,אלא אם כן אתה אוהב כאלה אבל לפי דעתי שווה לך ללכת על משחקים רציניים יותר.
יש פה כאלה שאומרים שקראקדאון כיפיי מאוד אבל אני אישית לא שיחקתי בו ואם אתה אוהב RPG אז אני ממליץ לך כמובן ME ויש גם את אובליויון אם אתה חולה על RPG...
ח'ברה אמא שלו טסה ללונדון אז המחירים שאתם מציעים לו יהיו טיפה שונים - אם לא אותו דבר אלא ביורו יהיו פחות אבל בלירות סטרלינג וגם זה לא בטוח.
בכל מקרה אם אמא שלך שם היא תוכל לקנות לי wiifit ?
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
לא אומר שאי אפשר להינות ממנו, אבל השנה כל הביקורות והאנשים שמשחקים אומרים שFIFA יותר טוב. בנוסף יש גם להרבה יותר אנשים בפורום (הייתה ליגה, אולי עוד אחת בקרוב?)
Rodney Foreman: "My son says you're a manipulative bastard."
House: "It's just a pet name. I call him "Dr. Bling
לא אומר שאי אפשר להינות ממנו, אבל השנה כל הביקורות והאנשים שמשחקים אומרים שFIFA יותר טוב. בנוסף יש גם להרבה יותר אנשים בפורום (הייתה ליגה, אולי עוד אחת בקרוב?)
אכן, פיפא השנה עולה על PES והבנתי שיורו 2008 אפילו יותר טוב מפיפ"א 08.
מה שכן, יש לנו המון שחקני פיפ"א 08 ויורו זה רק נבחרות כך שאולי עדיף לך עדין את פיפא 08 אם אתה מעוניין לשחק באונליין עם חבר'ה ישראלים.
אני גם משער שהמחיר של פיפ"א ירד בגלל שיצא יורו.
שיחקתי בדמו של היורו וקניתי גם את FIFA וגם את PES:
FIFA - גראפיקה וסאונד מדהימים, זכויות איצטדיונים וכו' ובעל משחקיות איטית, קשה, כבדה, כמו שתי קבוצות שמשחקות בונקר (בד"כ משחקי כדורגל נראים כך, בארץ שלנו לפחות).
יורו - מאד דומה לFIFA (גראפיקה וסאונד מעולים וכו') ובעל משחקית יותר מהירה משל FIFA2008 אבל הבעיה העיקרית היא בעצם המשחק עצמו, הוא רק נבחרות.
PES - מלא מלא באגים, ON-LINE לא שחיק, גראפיקה זועיתית, בלי זכויות, איצטדיונים וכו' אבל בעל המשחקיות המוכרת, המעולה, הזורמת והמנהנה של סדרת PES.
בקיצור - הFIFA הוא משחק הכדורגל הטוב ביותר לדעתי.
17/05/08 - אבי נמני פורש ממשחק פעיל, אנחנו, אוהדי מכבי ת"א, וכל עם ישראל תמיד נזכור, את השחקן הטוב ביותר שהיה בארץ והבן אדם שתמיד עזר ותמיד חייך: אין עוד מלבדו.
8 זה בדם - אבי נמני במכבי לעולם!
אז נראה לי אני סוגר איתה על - Fifa 08, Crackdown,Geow. המחיר הוא בפאונד מהחנות של HMV.
קראקדאון עולה כולה 17 פאונד שזה 112 שקל. כך גם גירס. פיפא לא בדקתי.
יחסית למחירים בארץ, מעולים. אני יותר לא אקנה שום משחק בארץ כי אני רואה שHMV עושים גם משלוחים. אני לא מאמין שעד היום הייתי פראייר ושילמתי 400 שקל למשחק ! לא עוד!