שלוםהנה עידכון קטן:הייתי בבשקסטור ולקחתי מודם ראוטר חדש של סימנס,התקנתי אותו וכל המחשבים מתחברים לרשת.נכנסתי להגדות של ה WIIהגדרתי רשת אלחוטית הכנסתי סיסמא הוא הריץ טסט ואמר שהכל בסדרועשה עידכון לקונסולה מהרשת.אחר כך הוא שאל אותי אם להוסיף את שני הערוצים SHOP ועוד משהו ואמרתי לו כןהופיע לי WII SHOP בתפריט המרכזי וכשאני לוחץ עליו ועל STAR הוא אומר שיש בעיה שלא אישרתי את ההסכם שימוש. הלכתי ל SETTING אישרתי ואז הוא מר לי שהערוץ כאילו לא הושק או ךא פעיל. למה זה קורה? המכשיר הוא PAL.עוד שאל איך אני קונה את הדפדפן וגולש? ( אני מניח שזה קשור ל SHOP איך שהוא)תודה מראששלומי</p>
ידידי היקר, יש FAQ של מאגנה רוב הסיכויים שיש שם את התשובות בנוסף בת'רד הזה יש גם אפשרות לשאול שאלות של כאלה אנא השתמש בו.
בנוגע לשאלה שלך, ונראה לי שזו הפעם האחרונה שאני יענה לשאלות שלא מופנות לת'רדים הנכונים, אין לי כל כך תשובה אליה - לפחות לראושנה. לשאלה השנייה פשוט קונים נקודות WII דרך ערוץ הקניות. אפשר לשלם בכרטיס אשרי בינלאומי ואז קונים את הערוץ הדפדפן.
נקודה אחת - הוא לא תומך בפונטים עבריים.
קודי חבר:
WII : 4823-0085-7409-5031
Mario Kart Wii : 4940-5776-0507
Wii Chess : 9768-7793-5425
Endless Ocean : 1408-6061-0680
Mario Strikers Charged : 0645-3608-5834
Dr. Mario : 4194-1537-4584
שלוםהנה עידכון קטן:הייתי בבשקסטור ולקחתי מודם ראוטר חדש של סימנס,התקנתי אותו וכל המחשבים מתחברים לרשת.נכנסתי להגדות של ה WIIהגדרתי רשת אלחוטית הכנסתי סיסמא הוא הריץ טסט ואמר שהכל בסדרועשה עידכון לקונסולה מהרשת.אחר כך הוא שאל אותי אם להוסיף את שני הערוצים SHOP ועוד משהו ואמרתי לו כןהופיע לי WII SHOP בתפריט המרכזי וכשאני לוחץ עליו ועל STAR הוא אומר שיש בעיה שלא אישרתי את ההסכם שימוש. הלכתי ל SETTING אישרתי ואז הוא מר לי שהערוץ כאילו לא הושק או ךא פעיל. למה זה קורה? המכשיר הוא PAL.עוד שאל איך אני קונה את הדפדפן וגולש? ( אני מניח שזה קשור ל SHOP איך שהוא)תודה מראששלומי</p>