זהו, סיימתי!
אחרי מסע ארוך, מייגע, מייבש, ומותח במיוחד, סיימתי את כל משחקי Ace Attorney, הכוללים את Phoenix Wright - הטרילוגיה, והפרק המיוחד Apollo Justice!
לדעתי מדובר במשחקים בעליי עלילה מעניינת, אם טיפה ילדותית מאשר חוק וסדר, מדובר בעלילה מעניינת, מפתיעה ביותר ומשחק שמשאיר אותי לחשוב אחריו!
ועכשיו, אני חייב לתת ספויילרים לכל המשחקים, לכל המשפטים הכי טובים בכל המשחקים:
(תחילת ספויילר)
ב-PH1, המשפט הרביעי, בו אדג'וורת' מואשם ברצח אביו, היה מדהים, אני לא ציפיתי בכלל לאיש שלישי במעלית, מדובר בהפתעה.
ובכלל, במשפט החמישי, אני כבר הייתי בטוח שאמה סקיי הרגה בטעות את נייל מארשל, אך למרות זאת, לבסוף, זה לא נכון!!!11
ב-PH2, שלצערי לא פחות מדהים, אך לא מפתיע במיוחד (ניחשתי טיק טק את המשפט השלישי) המשפט הרביעי היה מצוין, ובהחלט שינוי לטובה במיתוס על PH! (שכל הנאשמים באמת חפים מפשע, ולא כמו במשפט הרביעי)
יש אנשים שיסכימו איתי ש-PH3 הוא משחק ה-PH הטוב ביותר, שמדבר על עלילת כל המשחקים, מיה ומאיה פיי, וכמובן, אני חייב להודות, שהמשפט החמישי והאחרון בסדרת הטרילוגיה של PH, הוא המשפט הכי מוצלח בטרילוגיה. מדובר במשפט מפתיע ומאתגר!
ב-AJ, חשבתי שזה יהיה מיותר ומוזר, שפיניקס לא יופיע. אך אל תחשבו שפיניקס לא מופיע, ויש שיגידו שפיניקס רייט דמות ראשית אפילו יותר ממר אפולו ג'אסטיס בעצמו!
אפולו מרכז לנו 4 משפטים שהתרחשו 7 שנים לאחר שפיניקס איבד את התג שלו, על זיוף ראיות.
המשפט הרביעי, שאותו סיימתי הרגע, היה המשפט הכי מפתיע, מעולה, ופשוט פשוט מעולה.
כשחשבת שבאמת ואלאנט רצח את מאגניפי, גילית בעצם שמאגניפי, התאבד.
כששאלת את עצמך איזה כוח יש לאפולו, גילית שהוא האח האובד של טרוסי!
וכשכבר שכחת, על ת'לאסה, אמם של אפולו וטרוסי, מה קרה לה, האם מתה? אתה מגלה שבכלל במשפט הקודם, האישה הנסתרת למירויר, היא בעצם ת'לאסה!
מה שמוזר, שלא ציפיתי לזה.
ועכשיו, מה שנותר לחכות בצער רב הוא למשחק החדש בסדרה, עם מיילס אדג'וורת' בפרפקט פרוסקיוטור!
(סוף ספויילר)
רק למען הפרוטוקול, זה אומר שעכשיו בשבילי, אין שום דבר שווה על הדיאס עד כה.
נקווה שימהרו עם המשחק הבא ><"
|