חברת Acer מוציאה לשוק את מה שאמור להיות המחשב הביתי הטוב בעולם למשחקים
מאמר MSN:
חברת Acer מוציאה לשוק את מה שאמור להיות המחשב הביתי הטוב בעולם למשחקים. כן, גם אנחנו חושבים שזה יופי של דרך לשדרג את אוסף הפורנו הביתי
שם המחשב "הטורף": אם תסתכלו מקרוב תוכלו לראות את שוורצנגר מסתתר שם (יח"צ)
כמו שאתם יודעים, רוב המחשבים הביתיים נעשים במטרה לשלב איכשהו בין צרכים של עבודה למשחקים. רק שכשזה מגיע למשחקים, אנשים מעדיפים לעבור לקונסולות מהסוג של פלייסטיישן ו- Xbox ואתם תקועים עם מפלצת של שמונה טון כדי לכתוב מיילים. אבל אולי הימים האלה נגמרו. חברת Acer מוציאה לשוק בימים אלה את "הטורף", מחשב ביתי שכל ייעודו הוא לספק לכם חוויה משחקית ברמה אחרת לגמרי.
המכשיר מעוצב בהשראת אופטימוס פריים מהרובוטריקים כחלק מהרעיון לבדל אותו ממחשבים ביתיים רגילים, אבל העניין האמיתי הוא שאנשים שהתמשו במכשיר טוענים כי הוא אכן עונה על כל הציפיות. אם אתם בכל זאת רוצים לנסות להבין בעצמכם מה הסיפור, שימו לב למפרט הבא: מעבד QUAD, כרטיס מסך Nvidia nForce 780i SLI chipset, 8GB זכרון, הארד דיסק של 1 TB, כונן בלו ריי ועוד שאר השטיקים שרק אפשר לחשוב עליהם. מזילים ריר? חכו שנייה. פשוט ב- Acer עוד לא פרסמו את המחיר של המפלצת הזו.
לכו לכו מעבד קוואד יכול להיות גם Q6660 שמחירו היום הוא 1040 שקל בתכלס עם המחשב הזה עולה יותר מ 6 או 7 אלף שקל שילכו לחפש תחברים שלהם
"ככה זה אשכנזים כואב להם לראות מזרחי מצליח" (22:51:16) <Nightdream[F]> alex tagid
(22:51:20) <Nightdream[F]> ha rashe tevot shel hM
(22:51:25) <Nightdream[F]> ze hnunMET?
(22:51:37) <clue`hM> HHHHHHHHHHHHH
(22:51:5</IMG> <Nightdream[F]> ani rezini
(22:52:06) <Nightdream[F]> HardlineMovies
כשאני קניתי את המחשב שלי שהוא מחשב נורמאלי יחסית הוא עלה 9000 שקלים, אז תצפה לתווית מחיר הרבה יותר גדולה מזו.
תקשיב אני ב9000 שקל לא הייתי קונה מחשב אפילו בצחוק באמצע הלילה כי הפסדתי בהתערבות אבל 9000 שקל למחשב נורמלי עבדו עליך גבר אתה יודע מה אני מביא לך ב 9000 שקל???! וdaniel 8gb ram אתה לא צריך שם איתך על זה כסף יש לי 2 ג'יגה ואני לא מנצל אותם עד הסוף ואני משחק גם קרייסיס אם אתה מכיר ו1TB זה מספיק זיכרון כדי לשגר טיל שיוט לפי דעתי אין לך בסיס בתוך הבית אז אתה לא תצטרך את זה :>
"ככה זה אשכנזים כואב להם לראות מזרחי מצליח" (22:51:16) <Nightdream[F]> alex tagid
(22:51:20) <Nightdream[F]> ha rashe tevot shel hM
(22:51:25) <Nightdream[F]> ze hnunMET?
(22:51:37) <clue`hM> HHHHHHHHHHHHH
(22:51:5</IMG> <Nightdream[F]> ani rezini
(22:52:06) <Nightdream[F]> HardlineMovies