רק אתמול עידכנו את השרתים שלנו במספר דברים, והנה היום הגיע עדכון גדול נוסף!
היום נוספה מערכת הריגה אוטומטית שהורגת את הקבוצה המפסידה, כך שחייבים לבצע את המשימה של המפה, או שמתים! דבר המוכר לכולם כאחד הדברים שמייצגים את הקלאבים!
בנוסף, נוספה מערכת nick enforcing, זאת אומרת שתוכלו לשחק בשרת רק עם הניק בו נרשמתם (או עם תוספות בצדדי הניק). עוד דבר שרק ייעל את הקלאבים יותר.
עקב שדרוג הפלאג-אין הזה, במהלך החצי שעה האחרונה נראו מספר בעיות בשרתינו (ונפתחו על כך לא מעט נושאים על כך). אני מתנצל על כך שזה יצא על חשבונכם, אבל לפחות עכשיו אנחנו בטוחים שזה פועל כמו שצריך!
דבר אחרון שיש לי לומר, הוא כל הכבוד! היום הגיעו הקלאבים לתכולה מלאה, משמע כל 84 המקומות של ששת הקלאבים היו מלאים בשחקנים!!! אכן כל הכבוד!
המשך יום טוב.
צוות CS
Vgames.
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תציט אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
כל הכבוד , רק שיש בעיה אחת ..
אתם חייבים לסדר את זה שנוכל לשנות ניקים בגאטרים למה אני חייב לשחק עם הניק של הקלאבים ואני לא רוצה אני רוצה לשחק עם ניק אחר, תודה
כל הכבוד , רק שיש בעיה אחת ..
אתם חייבים לסדר את זה שנוכל לשנות ניקים בגאטרים למה אני חייב לשחק עם הניק של הקלאבים ואני לא רוצה אני רוצה לשחק עם ניק אחר, תודה
לא, הניק שנרשמת איתו ישמש אותך לכל השרתים של הקהילה.
ולכרגע לא ניתן לשנות את הניק שאיתו נרשמתם.
NaNg@Vgames.co.il
"תן לאדם דג והוא יהיה שבע יום, תלמד אותו לדוג והוא יהיה שבע כל החיים"
"תן לאדם אש ותחמם אותו במשך הלילה, תציט אדם באש ותחמם אותו במשך שארית חייו"
תעשו מערכת שלאחר כל שבוע יהיה אפשר להחליף Nick לא כיף תמיד אותו nick כל הכבוד בכל זאת ..
אליאור אם הייתי צ'יטר כמוך גם אני הייתי רוצה להחליף ניק מדי פעם =}
"ככה זה אשכנזים כואב להם לראות מזרחי מצליח" (22:51:16) <Nightdream[F]> alex tagid
(22:51:20) <Nightdream[F]> ha rashe tevot shel hM
(22:51:25) <Nightdream[F]> ze hnunMET?
(22:51:37) <clue`hM> HHHHHHHHHHHHH
(22:51:5</IMG> <Nightdream[F]> ani rezini
(22:52:06) <Nightdream[F]> HardlineMovies
חבל אור :/ ככה זה גם בשרתים של הטורנירים ? כי זה הייה ממש דפוק ... למה אני שופט וזה לא נראה לי הגיוני או למתחרים שלא רוצים לשחק עם R/N בקלאבים ובטורניר הם רוצים תחשבו על זה ...
אין על VGAMES
ולזה שמעליי נכון מאוד תוסיפו מערכת ראנק ככה ילדים יותר יבואו וירצו לשחק
ובקלאב DM אם יש אני לא זוכר תעשו שה-TOP5 יקבלו בחינה למועדון המתקדם של DM