אני מפרסם את זה פה מכוון שדבר זה נוגע בעיקר לגיימרים
שלום.. אני מנוי לספקית בזק בינאומי 014 1.5MB בלי ראוטר עם מודם 600E ADSL
לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש לאגים מטורפים במשחקי און ליין FPS שונים אפילו בשרתים מקומיים ועל אף שהיה לי פינג 20 לשרת בו שיחקתי
(צילום של הלאגים תוך כדי משחק באמצעות FRAPS בפינג 70-80, אותם הפרעות יש לי גם בפינג 20....
http://www.gametrailers.com/player/u...ies/92957.html)
בנוסף.. להעלות קבצים מעל 50MB הפך לבלתי אפשרי, אפילו UTUBE ואתרים כמו FILEFRONT או RAPIDSHARE לא נותנים לי להעלות.. וסוגרים לי את הדף אינטרנט כתוצאה מהבעיות תקשורת
בפניה לתמיכה של בזק בינלאומי היו עושים איתי דרך CMD בדיקת TRACERT לשרתים בהם היו לי בעיות, והפינגים (MS) היה מראה פינגים נמוכים, ומשם טענתם היתה שמקור הבעיה לא מאצלהם (הם טענו שזה אולי התשתית.. הפיירוול\אנטיוירוס... חומרה.. רק לא הם).. האמנם?!
לאחר מכן עברתי חצי שנה של של טירוף מהיכן הפרעות התקשורת האלה באינרנט לאחר שפסלתי את בזק בינלאומי כחשודים...
עד שלפני כמה ימים מתוך יאוש פניתי לתמיכה של אחד המשחקים שהם הפנו אותי לתוכנה שעושה TRACE אבל גם בודקת שליחת פאקטים ואיבוד פאקטים לשרתים
הרצתי את התוכנה לשרת ישראלי של המשחק BATTLEFIELD2 שיש לי בו פינג 20!! ונדהמתי לגלות שמתוך 100 פאקטים.. 73% הולכים לאיבוד
תמונה: (הרצתי את התוכנה ב04:30, לא בשעות העומס באינרנט)
לינק לתוכנה למי שמעונין להריץ בדיקה:
1) Visit ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe and download the UOTrace program.
2) After installing this, open the program. If a pop up box appears telling you UO Server List not found, click "No".
3) Click the "Options" menu at the top of the window, and select "Advanced".
4) Next, in the rectangular window where the server is listed, type in master.gamespy.com and peerchat.gamespy.com to check the connection to the servers.
5) Click the button labeled "Trace route", which is the fourth button from the left.
6) After the trace route has completed, click the "Poll" button, which is two buttons to the right of the trace route button. This tells your computer to send data packets to the host server.
7) Let it send around 100 or so packets then select "Stop Poll".
תגובה של בזק בילאומי:
לאחר שהועברתי לטכנאי שגמגם לי שיתכן ויש להם בעיה עם שרת שנקרא STATIC שהוא מעין יציאה לאינרנט גם בארץ וגם בעולם ואין לזה פתרון..
שהתחלתי להתשולל, נציגה של קשרי לקוחות הסבירה לי: "שהם מספקים אינטרנט לאימיילים ולפתיחת דפי אינטרנט"
לאחר מכן אחרי שמרוב ההלם על התגובה שלהם אמרתי להם שאני מקליט את השיחה.. הם העבירו אותי לנציג ששינה גרסה וטען ש"מבחינת בזק בינלאומי.. הכל תקין"
בזק בינלאומי גונבים מהלקוחות שלהם רוחב פס.. מתוך ידיעה שקשה להבחין באיטיות כאשר רק פותחים אימיילים או דפי אינטרנט
שורה תחתונה אני מייעץ לכל מי שאינו נמצא בהתחייבות בספקית האינטרנט שלו בזק בנילאומי, למצוא ספקית אינרטנט שתספק לו רוחב פס הוגן למה שהוא משלם
בטח המנכ"ל של בזק בינלאומי הוא איזה מין דן מנו חריין כזה שאומר לעצמו: "הם טמבלים.. זה טוב לי.."